Aradence DC (151) - alaturi de CristinaR
Raspunsuri - Pagina 21
X-ray spune:
la multi ani tudor!
moni of nasoala treaba.acum nu vreau io sa par asa sceptica ( venind de la mine poate pare si mai aiurea) dar...nu ai incercat sa pastrezi legatura si cu un oncolog din cluj?eli a mea inca(ca nu stiu cat va dura) dar e bine am incheiat 4-5 zile o viroza tratata numai cu homeopate(de catre mine ca andron iar a disparut)si asa am ajuns la prima viroza fara tuse doar muci si febra.azi a fost a doua saptamana consecutiv la gradi pt mine un adevarat miracol....
eu sunt mai bine am reusit sa dorm cateva ore, azi oricum am mers la lucru
A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)
poze la concurs www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=clipe de vara 2010&page=19" target="_blank">xr-1,2 <=> exploratoare la tara...
povestea noastra...
monica70 spune:
ADA ba o sa fac periodic analize si controale eco si ce-or mai fi.Si din cauza interferonului se fac analize de sange ca de la el se pot modifica unele valori.
ALINA pai tin legatura telefonic si cu cel din Cluj,daca vreau sa il mai intreb ceva e super amabil intotdeauna.Dar el mi-a zis sa imi bag dosarul pentru interferon in Arad si normal ca e mai comod asa ca e loco si trebuie supraveghere permanenta,in plus el e specializat in chirurgie oncologica,asta il intere.Totusi in cercetare e profilat pe melanom si ganglion santinela asa ca daca e ceva mai important il sun ca e la curent cu tot (dar si eu is deja ca am butonat la greu pe net ).Normal se merge la 3 luni la el la control,dar chiar mi-a zis ca e suficient sa vin la 6 luni acum.E cam pierdere de vreme, fiindca doar se uita la locul operatiei si se fac analizele de sange pe care oricum le fac si aici - alea uzuale plus LDH.Si eventual iti cere sa ii aduci rezultatele de la eco/radiografii sau ce iti mai recomanda.In plus se mai face la ei proteina S100 care e un marker tumoral in melanom,dar pe aia chiar mi-am facut-o si eu din proprie initiativa saptamana trecuta si mi-a iesit ok,sub limita.Aia daca e foarte crescuta e primul semn clar de evolutie,asa ca o sa mi-o fac macar odata la trei luni.Tipa asta din Arad mi-a confirmat ca numai ce-a intrat in vigoare decontarea aia pentru PET CT si ca o sa ma trimita si acolo,numai ca fix cum mai zicea trebuie sa mai astept ca e inca prea devreme dupa operatie.
Na ca v-am ametit,dar daca ati intrebat ...
Pe Diana n-o duc azi la inot,desi de doua zile tot de asta ma intreaba. Desi momentan nu mai are febra e slabita ca n-a mancat mai nimic de doua zile.
ALINA imi pare bine sunteti mai ok si tu si Eli.Ai mei tura asta au tusit urat rau,dar macar nu prea des si aproape decloc noaptea.Diana e profilata pe rosu in gat plus febra 39+ si fara alte manifestari: fff.rar tuse,rar muci/nas infundat.Tudor deocamdata cand il mai apuca face febra mai mica si are oarece secretii.Diana pana la un an n-a racit deloc,dar el ... se vede ca are "gradinareasa' ce ii aduce virusei cadou .
Si subiect nou aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157622
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI