FIV 282
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanatugs spune:
Cris86 felicitari mamico si sa-ti traiasca minunile! Am vazut si eu pozele, iar la urmatoarea intalnire sa vii cu ei, ca sunt dulci foc!
mamivreau i-mi pare tare rau!
Alexis81,Camelia28 felicitari si sarcini usoare fetelor!
Catalina2307 e o dulceata micuta ta si ma bucur ca am vazut-o chiar si pentru cateva minute!
dandanutz multa bafta la fivul ce se apropie!
botezul finutei
lola77 spune:
Cris, felicitari!!! sa va traiasca...sunt niste minuni...iti multumim ca ne incurajezi
alexis81 spune:
Salutare fetele ce mai faceti?
Raportez ;ziua 14 de la transfer beta este 1102.8
Va pup pup dulce pe toate si va doresc un sfarsit de saptamana minunat!
Sa ne ajute DD!!!
76mirela spune:
buna seara!
stie cineva ce s-a intamplat cu embrionii congelati la Giulesti, ca urmare a incendiului? Au fost oare afectati?
Multumesc.
miki01 spune:
Mie mi-au confirmat ca nu au fost afectati in nici un fel. Bafta multa!
Citat: |
citat din mesajul lui 76mirela buna seara! stie cineva ce s-a intamplat cu embrionii congelati la Giulesti, ca urmare a incendiului? Au fost oare afectati? Multumesc. |
cristy1977 spune:
buna dimineata fetelor,
alexis, pai tu acolo ai o mica echipa, cati embrionasi ati pus, ca eu cred ca ai mai mult de un mititel?
veronica, ce mai faci? tu ai ceva dureri de burtica sau intepaturi de ovare de la stimulare? eu deocamdata nu simt mare lucru, insa ma doare foarte des capul, maine dimi merg la analize si eco, am mari emotii sa vad cati foliculasi avem, te pup si tin pumnii
monaramona, hai cu beta mare
"After all, tomorrow is another day!"
redramy spune:
Salutare sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica de vreo 5 ani, si as dori sa fac un FIV in viitorul apropiat.
Dar in primul rand felicitari prospetelor gravidute si sarcina cat mai usoara! Si capul sus celor care nu au reusit, toate vom reusi intr-un fel sau altul in viitor!
A facut cineva vreun FIV la Giulesti dupa ce s-a redeschis spitalul? Si cu cine? Se pare ca au mai plecat din medicii care lucrau in acel departament.
Multumesc anticipat pt raspuns!
Bafta tuturor in continuare!
anda82 spune:
Cris86 cu lacrimi in ochi ti-am privit comorile, stiu de pe forum cat ai luptat si uite Dumnezeu ce ti-a dat.Sa fiti cu totii sanatosi si s va bucurati impreuna!
Mosulik nu mai da niciun semn...cred ca e f fericita cu minunea mica care este langa ea.
Angi...ca maine o sa aud ca ai nascut si tu flacaul nazdravan
Miki ce baietel frumos ai!! Ce fericita trebuie sa fii...doamne ce ochisori frumosi are ...sa ai asa un pui frumos este o fericire...o mare binecuvantare!!!Sa-ti traiasca si sa apara cat mai repede o surioara/fratior...citind povestea puiului tau...am plans, nu a fost usor nici pt tine, si uite ne arati si noua canu trebuie sa ne pierdem speranta...
Alexis iti doresc o sarcina usoara usoara si aba astept sa vad ce sunt..cred si eu ca sunt 2 la valoarea asta
Redramy am inteles ca fiv-urile la Giulesti se reiau incepand cu 15 octombrie.Am auzit ca doar Marinescu si Niculescu mai fac Fiv.Eu intentionam sa o caut pe Codreanu, dar am inteles ca a plecat si lucreaza numai in privat...