Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

sunt dureroase?
te taie la spate?
la cate muinute sunt?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Cam la 5 min, nu-s f dureroase, insa mi se incordeaza uterul, ma "tine". Cu spatele n-am nimic. AM mai bagat un no-spa.

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

JoAnn, pupam burtica si mamica! Te asteptam cu vesti bune, adica sa mai stea ele la mami in burtica... orice saptamana e importanta! Hai, ca ce-a fost rau/greu, a trecut!

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Victoria, si eu una! Scurta, dar m-a lasat fara aer!

Ana
AMR cateva saptamani...

Am mai avut 2. Cred ca a vazut Leon astazi ca am fost la maternitate si i-au venit idei.

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Fetelor, io nu nasc, da!
David Lloyd George

Hei Burtici,

Am intrat si vad ca Joy s-ar putea sa ne pregateasca ceva!
Joy suna dr si poveste-i cum sunt contractiile. Sunt dureroase? le-ai cronometrat? sunt regulate?
Imi dai emotii, tine-ne te rog la curent! Ai nr in listuta de pe gmail sa te sunam, da?
Ne rugam ca Leon sa fie cuminte si sa mai stea la barlog!!!
Daca Leon se grabeste sa dea Domnul sa decurga totul bine! Suntem alaturi de tine!

Madalina31+

Mergi la inceput

Madalina, astept sa-mi treaca, nu-mi vine sa sun dr. Poate dureaza mai mult pana isi face no-spa efectul.

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Madalina, sa nu se grabeasca, ne coplesesc prea rpd emotiile. Vicoria, ai vorbit cu Leon? L-ai rugat?

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ukume, sunt de aceiasi parere:sotul trebuie implicat in cresterea copilului.
Alinushca, da, ma voi gandi ca bebe are nevoie de mine si ca TREBUIE sa cobor din pat. Si ca este singurel si vrea sa-I auda vocea mamei. Si sa-l ia mami in brate si sa-I dea tzatzica.

Cris, este super ideea cu colacul. Ii voi face baitza si in cadita, dar ii voi pune si colacul. Chiar ma uitam ca vroiam sa-l duc la inot de bebe dar la iarna care se anunta si preturile care sunt la baby spa in Bucuresti!Waw, super ideea, ii trimit sotului linkul!

Raluca, waw, mi-a placut mult Agios Nikolaus

JoAnn, tot in spital?

Joy, mai ai contractii?Uff, eu am zilnic, asta noapte am avut doua, in ciuda tratamentului pe care il fac zilnic. Vezi doar sa nu se indeseasca rau!

Mie mi se deschide foarte greu pagina de la odisee, in rest netul merge perfect.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Am venit de la eco, avem 2026 grame, dubla circulara de cordon, dar cica pentru cezariana nu conteaza deloc asta. Dupa masuratori e cu o sapt mai mare, dar ca si greutate nu. In rest, toate bune, col inchis de 3.5 cm, totul ok.
In poza pare ca seamana tot cu sotul ca si fi-mea:-))))Aaaa, si fluxul in artera uterina stanga crescut 0.76.
Hai sa incercam sa ne mai tinem putin tari sa nu nastem inca, ok?:-)

33+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Victoria, si eu una! Scurta, dar m-a lasat fara aer!
Anca, ai mai fost pe la fete? Cum se simt? Cand preconizeaza ca le dau drumul? Pupici Alexei! Si Andreei, bineinteles!

Ana
AMR cateva saptamani...

abia sambata merg ca nu ajung pana l 6 la spital,dar mereg cineva zilnic cu mancare.
Sunt amandoua bine,cea mica suge la biberon si ieri la cantar avea 1710 deci a scazut f putin ,semn ca incepe sa ia in greutate de cand papa laptic de la mami

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Diana, tu de ce faci cezariana?nu se poate altfel?Daca vrei, poti raspunde pe PM. Ai stabilit cu profu la ce data? Vad ca voi naste inaintea ta. Imi placea sa mai fiu cu o fata de aici de la odisee, mai ales o fata care face cezariana, sa ne mai incurajam una pe cealalata.Si la Filantropia am inteles ca te obliga dupa 8-10 ore sa te dai jos din pat cu fortza.

34+
35 ecografic

hai ca sunt varza

am inceput sa va citesc si m-a luat un tremurat de maini, de.... asa mi-am dat seama ca toata ziua m-am luat cu una cu alta si nu am mai mancat de dimineata de la 8h00

acum m-am hranit si mi-am revenit

asadar, eu voi face cezariana pentru ca asa mi-au recomandat doctorii oftalmologi inca de la 18 ani, dar TOTI... fara exceptie!
la momentul respectiv mi-au spus si motivele, insa eu ne avand de gand sa fac bb la varsta aceea, nu ma prea interesa!!!
acum stiu doar ca imi este recomandata, ba chiar impusa!!!

dr. meu nu crede in sfaturile oftalmologilor, dar eu am hotarat sa nu-mi asum niciun risc si sa merg pe cezariana.

nu am stabilit inca data nasterii, cu toate ca la inceputul lui septembrie eu l-am intrebat, dar... mi-a spus ca e mult prea devreme: vom stabili pe 3 noiembrie cand ma duc la el... so, that's it!!!

32+

Mergi la inceput