Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 4
Jasmin012 spune:
Diana, da, sunt e acord cu tine. Eu incerc sa cumpar cat mai mult de la bazar, chiar vreau sa ajut si alti copii si sa mai refac si garderoba lui Lucas; si tot caut prin casa sa vad ce mai pot dona... dar lipsa de bani si de venituri ma blocheaza. Nu ca vreau sa ma plang pe-aici. As vrea sa pot sa platesc imediat un produs achizitionat, sa nu astepte nici un copilas dupa mine.
Fetelor, intereseaza pe cineva carti de Pavel Corut? Ca dau iama in carti.
Cineva cerea ieri carti de Sven Hassel, am cateva, dar nu sunt in conditii de a fi puse la bazar, ca au trecut prin multe maini.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
mari_paun spune:
am depus raport la subiectul Emei.
am strans in luna septembrie suma de 371 lei, multumesc donatoarelor si cumparatoarelor
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
anna-mama spune:
Kid, eu zic ca e ok sa-i dai cizmulitele de ploaie, dar cu sosetica mai groasa. Noi nu avem cizme de plosie, doar ghetute de piele, dar nu intra apa in ele, testate la maxim de Vladut prin toate baltile
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ancadragoman spune:
DACA VRETI CEVA DIN PRODUSELE MELE OFER SI REDUCERI,TREBUIE SA MAI SCAP DE ELE CA VINE TURA NOUA SI NU AM LOC
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
diana2242 spune:
Ducky te urmaream credeam ca pui tot ce ziceai ca pui dar vad ca pot sa calc pana le pui ca nu mai apar altele deocamdata iar legat de cizme nici eu nu vreau si nici nu ii dau eu vreau ghetute groase impermeabile nr:22-23 ca avem doar o pereche de tenesi si a venit frigul restul incaltarilor nu ne mai vin.am 2 perechi f frumoase si in stare imaculata nr:21 pt cine vrea unele verzi le-am pus deja si mai am unele maro dar plsssssssssss nu ne da si noua nimeni altele mai maricele?
va rugam dati si noua un vot aici http://reteaua.emag.ro/c/raresel
carminabulina spune:
Georgipuia iti scriu si aici ti-am dat si PM - am nevoie de numarul tau de telefon. Multumesc!
ancadragoman spune:
Carmina a ajuns coletul?
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
cate kg are?
poze si filmulete
povestea nasterii
Lumi_Nag spune:
Vreo 5 kile juma .
Am pus si niste margele si inca un set cu cercei, bratara si "colier" ;pe care le-am auzit cum s-au imprastiat prin cutie.Sper sa ajunga in stare cat de cat buna.