Bazar umanitar ***47***

Raspunsuri - Pagina 34

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Incerc sa ma organizez ca am mai primit cateva lucruri pentru bazar de la o prietena si de la sora mea.
Pana atunci, mai colind si eu prin zona...
Va rog mult sa nu mai scrieti PECU in anunturi, ca multi/multe nu stiu ce inseamna asta
Si, nu in ultimul rand, puneti va rog calificativele atunci cand e cazul.
Maine termin de pozat, masurat etc si vin cu noutati.
Am si eu o doleanta-intrebare...reviste de lucru manual nu aveti de pus la bazar?

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Dia, am primit factura

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

ana_i, multumesc pt pont, am comandat-o deja pe net pt Ema adora sa ii citesc si ii place sa priveasca ilustratiile din cartea de povesti, Caut mereu sa aiba povesti noi, carti cat mai colorate si cu multe ilustratii. Si fetele ii citesc povesti si la scoala...in ultima vreme eu mai putin, cand ii dau sa suga lui bebe le citesc la amandoi Acum Ema are bronsita si nu intra in camera lui bebe...

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Eu nu imi mai permit sa cumpar carti noi. Mi-as dori, dar buzunarul nu ma mai lasa. Am facut permis la biblioteca. Nu sunt multe noutati, sau cel putin nu gasim noi tot ce dorim, dar tot gasim cite ceva. Ma enerveaza cind e cite o tante cu vechime mare si cind intreb un titlu face niste ochi mari, dar nu binevoieste sa caute in calculator. Cind sunt alea tinere, numai ce zic titlul si ele deja imi dau si rezumatul sau recomandarea.

Stiti cumva daca pinguinul PIn Pin a fost si carte?

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Am pus si eu cateva bijuterii la bazar.
bratara 1
bratara 2
bratara 3
margele
cercei

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Mihaela, si mie imi plac tare mult produsele tale. Numai ca hainutele de baiat sunt mici pentru al meu.
Iar de jucarii i-a trecut virsta.
PS. acuma mi-am dat seama ca n-am vazut dormitorul de papusi. MA duc iar sa-l caut.

Ieri am fost cu Edi la dentist si i-a scos un dinte, ca-i crestea cel definitiv in spate si asta nu voia sa pice. A avut un curaj saracul, ca mie imi statea inima. I-a lasat aseara Zina Maseluta un banut si azi i-am promis ca mergem sa-i iau un joc tip beados de la Detoys. Din ala care se calca cu fierul modelul. Si e pina in 20 lei. Va scriu impresii dupa ce-l vad.
Iar Daria, numai cu masini si trenuri se joaca. Si toata ziua cere sa-l vada pe Bucsa la calculator.

hainute de vanzare

zi-ne impresii de joc si de unde l-ai cumparat ca vrea si SARAH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Haine dana donate de Lulu77
-Poseta
-Bluza mustar-pt doamne dotate
-Halat nou
-Bluza /rochie pt doamne cu greutate
-halat negru cu alb
-plovar mov
-plovar in dungi gri
-Bluza "Miss Sixty
-Fusta
-Fusta "New-Feel

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui RHYANNA

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Mihaela, si mie imi plac tare mult produsele tale. Numai ca hainutele de baiat sunt mici pentru al meu.
Iar de jucarii i-a trecut virsta.
PS. acuma mi-am dat seama ca n-am vazut dormitorul de papusi. MA duc iar sa-l caut.

Ieri am fost cu Edi la dentist si i-a scos un dinte, ca-i crestea cel definitiv in spate si asta nu voia sa pice. A avut un curaj saracul, ca mie imi statea inima. I-a lasat aseara Zina Maseluta un banut si azi i-am promis ca mergem sa-i iau un joc tip beados de la Detoys. Din ala care se calca cu fierul modelul. Si e pina in 20 lei. Va scriu impresii dupa ce-l vad.
Iar Daria, numai cu masini si trenuri se joaca. Si toata ziua cere sa-l vada pe Bucsa la calculator.

hainute de vanzare

zi-ne impresii de joc si de unde l-ai cumparat ca vrea si SARAH

Inca nu la-m cumparat. Au zis ca pe la 12 vine marfa si a fost Edi sa ia. Nu primisera inca. S-a dus pe la 2 jumate si era inchis. Poate gasesc luni. Si Edi vrea jocul asta, ma innebuneste. Pe Beados nu-mi permit sa dau 170 lei.
Cum il cumpar, fac o poza si vi-l arat.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

ana_i, ma feresc sa imprumut carti pt ca Ema le mai si ...jumuleste, deci trebuie sa aibe cartile ei , din astea mai scumpe cumpar destul de rar, in general cumpar carticele din librarie la 6 lei bucata, cu multe poze si usor de citit 2-3 povesti

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

mai, fetelor, voi ma imbolnaviti.

mey dodo, abia stransesem banii sa acopar bazarul si mai stii tu ce... si apoi sa fiu cuminte. da' tu nu ma lasi. si nici mihaela.
uffff, ce rele sunteti. si ce ma mananca degetele.

nu pot sa ma abtin sa nu licitez macar o bluza... si poate un halat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput