Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 31
ana l spune:
Anna, la multi ani !
Laura, tu ziceai ca citeai Habarnam. E frumoasa, nu-i asa? Si e de actualitate, parca ar fi scrisa in zilele noastre. Daca alor tai le place aventura, cauta Catelul Fridolin. E foarte frumoasa, usor de citit si de inteles. Numai ca unele expresii sunt traduse prea popular.
hainute de vanzare
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_82 mihaela ai mila de mine ca bate un vant de c-ta in buzunare de nu ma vad |
da'ce-am facut?
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
cris_82 spune:
| Citat: citat din mesajul lui cris_82 mihaela ai mila de mine ca bate un vant de c-ta in buzunare de nu ma vadai vazut ce urat e afara,nu? da'ce-am facut? |
pai mi s-au lipit degetele iar de tastatura si de trenuletul ala
brotacul tero-sectorist

MIRUNA(29 mai)Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR
mihaela77O spune:
aaa,mai eu ma bucur ca v-au placut produsele adaugate!
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
ana l spune:
Mihaela, si mie imi plac tare mult produsele tale. Numai ca hainutele de baiat sunt mici pentru al meu.
Iar de jucarii i-a trecut virsta.
PS. acuma mi-am dat seama ca n-am vazut dormitorul de papusi. MA duc iar sa-l caut.
Ieri am fost cu Edi la dentist si i-a scos un dinte, ca-i crestea cel definitiv in spate si asta nu voia sa pice. A avut un curaj saracul, ca mie imi statea inima. I-a lasat aseara Zina Maseluta un banut si azi i-am promis ca mergem sa-i iau un joc tip beados de la Detoys. Din ala care se calca cu fierul modelul. Si e pina in 20 lei. Va scriu impresii dupa ce-l vad.
Iar Daria, numai cu masini si trenuri se joaca. Si toata ziua cere sa-l vada pe Bucsa la calculator. 
hainute de vanzare
sabina.p spune:
Ieri am plecat spre bazin Alexia super incantata ,"mami mi-ai luat cotum de baie?" ... foarte fericita .. am ajuns acolo am schimbat-o .. am intrat cu ea in sala . si cand apare Paul ..sa intre cu ea in bazin.... incepe sa planga si se lipeste de mine ..de nu-mi mai dadea drumul... i-am spus ca eu o sa fiu acolo cu ea... nimic.. pana la urma i=am pus aripioare colac... nimic.... am bagat-o in apa .. si a inceput sa ii mai treaca dar nici macar nu se uita la Paul .. nici cu coada ochiului ... statea intoarsa .. dar mi-a placut ca il asculta ce spunea el ..ea face .. piciorusele sus.. .bicicleta etc.dar nu se uita:)
Sunt foarte entuziasmata de un lucru pe care Paul mi l-a spus ..ca nu mai e asa de spastica ca ultima data cand am fost la bazin... si ca misca piciorusele muuult mai bine ..( o veste buna in sfarsit ...)
Postez decat cateva poze cu Alexia botoasa....ca altfel nu era.
http://alexiamariapintea.blogspot.com/2010/10/la-bazin.html
mihaela77O spune:
doamne ajuta,sabina!

MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
Jasmin012 spune:
ne bucuram mult de vestile bune. 
Pupam si felicitam copiii curajosi, chiar si pe cei l care a venit zana maseluta cu Dtoys ![]()
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Lumi_Nag spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman AM PRIMIT PACHETELE DE LA BOTI SI LUMINITA,MERSI MULT. BOTI MULTAM PTR BONUS ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Cu drag

mari_paun spune:
| citat din mesajul lui Laura25 Anca, inca nu am avut timp sa ma uit, ca l-am luat aseara pe la 19:30, odata cu cartea 'Aventurile lui habarnam' (o comandasem de pe un site). Asa ca a trebuit sa citesc povesti, nu m-au lasat sa mai fac nimic altceva ![]() Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Laura , de unde ai comandat cartea AVENTURILE LUI HABARNAM? si acum tin minte cu cata placere am citit cartea asta, si ma certam cu frate-miu care sa citeasca din ea... da-mi te rog link , as vrea s-o comand si eu, sper sa aiba aceleasi ilistratii care mi-au ramas in minte...
scuze pt OFFTOPIC
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de baietel dulce
PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)