Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 25
Eseea spune:
multumesc , nu e prin birou de traduceri, dar textul are niste termeni de specialitate ( arta) si fata a terminat fac. de arte si stie f bine termenii.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
adablackcat spune:
Azi trimit colete pentru kid, boticellina, Valentina_22, tonic si Jasmin. Nu cred ca mai e altcineva la mine achitat si netrimis.
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
RHYANNA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_82 buna fetele,nu stiu cand voi recupera atata de mult,dar de abea acum mi-a revenit si nie netul.. asa ca mai intreb o data..rhyanna sa imi spui cand sa-ti trimit coletul acela cu ramburs ca in urma nu ama citit si nici nu stiu cans o sa ajung la zi fetelor care am promis azi ca ajung azi in oras la banci,scuze dar mi-a murit de ieri bateria de la skodita si pana deseara cand vina soata cu alta noua nu am nici o sansa..imi cer scuze din nou,dar luni o sa achit absolut tot ca in weekend nu gasesc deschis brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai) Teroricul sectoricios are 1 anisor BAZAR |
am crwezut ca l-ai si pus!!!!!!!!!
il asteptam,
Jasmin012 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adablackcat Azi trimit colete pentru kid, boticellina, Valentina_22, tonic si Jasmin. Nu cred ca mai e altcineva la mine achitat si netrimis. Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006) Aradencele alaturi de maria_rubi www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri Bazar umanitar DC |
Multumim, Ada, asteptam
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
aka spune:
Am primit pantalonii de la Sabinap. Multumim mult, sunt foarte frumosi si ii sunt buni fetitei mele. Daca mai ai mai pune la bazar ca suntem in criza .
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
adablackcat spune:
Offf...era acum ceva vreme un anunt cu DVD-uri cu desene animate.. Dar nu-l mai gasesc. Am o idee...sa deschidem o lista de dorinte in legatura cu DVD-uri cu desene. Fiecare avem cate ceva, dar ne dorim pentru pitici si altceva. Adica: eu am Barbie-Rapunzel, Barbiesi Pegasus Magic, 101 Dalmatieni...etc Toate dublate audio in romana. Dar mi-ar trebui multe altele pe care nu le am. Hai sa facem niste banuti pentru copii si din asta. Puteti face un doc Google de dorinte de desene animate? Sau fiecare sa spuna ce are si ce ar vrea? Hai ca v-am ametit...
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
adablackcat spune:
Sau e ilegal sa multiplicam DVD-urile??? Ca le-am putea pune la 5lei/bucata...
Bazar umanitar DC
Leditia spune:
Ada,daaa,e ilegal:)..e piraterie mai exact:))
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
adablackcat spune:
Ledi...nasol!!! Ca mie chiar imi trebuie!
Bazar umanitar DC
cris_82 spune:
rhyanna pai daca mai prin deschis la posta in seara asta cand imi vine remorcuta de la job(ca el pune bateria la masina ) trimit coletul,daca nu abea luni dimineata
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR