Aspirante si Gravi Nou-Venite (102)
Raspunsuri - Pagina 6
Arianna11 spune:
Salutare fetelor,
tot 2in1 suntem dar e bine si asa,bebelina e miscacioasa,se intinde de simt cum imi desprinde pielea sub sani
Imi pare rau sa aud ca Lia s-a simtit rau,dar ii doresc multa sanatate si sa duca cu bine sarcina la termen
Trutzi,Cora,Lorin,Polo,Sun,Doura,Babi,Ale
Si pupiceii norocosi
DD ne-a daruit o minune 38+Alesia Maria
douradoudou spune:
uitasem:
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 35+ cu
aleesicoo spune:
hello fetilii mele
imi pare asa de rau ca nu mai putem sta la povesti , dar nu mai am timp de nimic
sa va zic de Kari!
e o scumpa rau de tot, ne cearta, ne scuipa ne trage de par, are o personalitate de mama mama, daca nu facem sau nu o punem cum vrea ea e mare jale
cred k incep sa ne supere si dintosii ca ne cam balim asa un pic si ne cautam cu degetele alea mici si grasane in gurita, in rest papam fff bine
avem 8.100kg si 64 cm , suntem niste balenute
in curand o sa ma tina ea pe mine in brate ca eu am ajuns ca biscuitele in dunga
doarme de la ora 21.30 pana la 09.30 fara o trezire macar
Sun, Arianna, Doura, daca nu mai apuc sa intru pana cand nasteti, va doresc din tot sufletul nasteri usoare, copilasi sanatosi si plini de energie. si sa va bucurati de ei inca 1000 de ani de acum incolo!!!
si un mare sfat pt momentul knd vor venii colicii: COLIEF &INFACOL!! face minuni
va pup dulce de tot si va imbratisez tare tare si sa stiti k imi lipsiti
Lia, stai acs in patut ca bataia ta e televizata fii antena la mine!!!sanatate multa
restul fetelor va doresc sa deveniti kt mai repede cu burticute
fug k tre sa imi vina comoara de afara!
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
Arianna11 spune:
Buna fetelor,noi tot acasa suntem.....sper ca suntem pe ultima suta de metri si nu va tr sa mai asteptam mult.
Multumesc mult de tot Ale,sper sa fie bine ,desi am inceput sa ma ingrijorez iara
Ieri a nascut nasa mea de cununie o fetita minunata,era cu o sapt inaintea mea,of sper sa-mi vina randul o data ca nu mai pot rabda
Va pup pe toate si cred ca o sa mai intru dupa nastere ca sunt prea emotionata ,dar va las pupiceii
DD ne-a daruit o minune 39+Alesia Maria
babiela spune:
salutare la fete
arianna nastere usoara si bebelina sanatoasa, stiu cat de grea e asteptarea, dar trece timpul si o sa te bucuri de Mariuca
ale sa-ti traiasca bubulina, ce mare s-a facut
lia, lorin, cora, trutzi,polo,doura, sun
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru
babiela spune:
acum am vazut pe prima pagina mvb e gravida? felicitari si sarcina usoara!!!!!!!! cate sapt are? cine a mai vorbit cu ea?
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
tudorasul nostru
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo Sun, Arianna, Doura, daca nu mai apuc sa intru pana cand nasteti, va doresc din tot sufletul nasteri usoare, copilasi sanatosi si plini de energie. si sa va bucurati de ei inca 1000 de ani de acum incolo!!! |
te pupacesc si pe tine si pe printesa ta ...este o frumoasa
Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia
cris_09 spune:
La multi ani Lia,sa fii sanatoasa,fericita,iubita si sa ai o sarcina minunata si usoara pana la termen,cand te vei intalni cu cel mai frumos pui de paun,sanatos si voios!!!
PS:ma scuzati ca dau buzna la voi,dar trebuia sa-i urez toate cele bune celei mai optimiste gravidute!
Va doresc tuturor sa va mutati cat mai repede la odisee!
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
babiela spune:
LIA sarcina usoara si paunel/ita sanatos/oasa.
tudorasul nostru