Aspirante si Gravi Nou-Venite (102)
Raspunsuri - Pagina 4
Arianna11 spune:
Fetelor nu am plecat nicaieri,doar ca am asteptat sa merg la dr sa vin cu vesti proaspete..asadar....nici un semn inca,col inchis dar fetita are capusorul destul de jos,adica e bine in caz ca vrea sa vina pe lume. Are 2800 g si 49 cm,mititica ca si maicasa . A zis dr ca pana pe 25 cand implinesc 40 sapt sa nu ma stresez ca nu vine,asa ca stau calma deocamdata....astept semne...ruperea apei,sange sau contractii la 5 min.
Va -apacim pe toate si nu va faceti griji ca va zic daca e ceva nou....
DD ne-a daruit o minune 38+Alesia Maria
cora79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor nu am plecat nicaieri,doar ca am asteptat sa merg la dr sa vin cu vesti proaspete..asadar....nici un semn inca,col inchis dar fetita are capusorul destul de jos,adica e bine in caz ca vrea sa vina pe lume. Are 2800 g si 49 cm,mititica ca si maicasa . A zis dr ca pana pe 25 cand implinesc 40 sapt sa nu ma stresez ca nu vine,asa ca stau calma deocamdata....astept semne...ruperea apei,sange sau contractii la 5 min. Va -apacim pe toate si nu va faceti griji ca va zic daca e ceva nou.... DD ne-a daruit o minune 38+Alesia Maria |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
trutzi spune:
Super vestile.
Eu zic ca este foarte bine. Ana-Maria (finuta) avea la nastere 2900 si 49 cm deci Maria o sa fie o lungana
Te mai asteptam cu pupicei si vesti ca fetele gravi ne-au cam parasit.
citat din mesajul lui Arianna11 Fetelor nu am plecat nicaieri,doar ca am asteptat sa merg la dr sa vin cu vesti proaspete..asadar....nici un semn inca,col inchis dar fetita are capusorul destul de jos,adica e bine in caz ca vrea sa vina pe lume. Are 2800 g si 49 cm,mititica ca si maicasa . A zis dr ca pana pe 25 cand implinesc 40 sapt sa nu ma stresez ca nu vine,asa ca stau calma deocamdata....astept semne...ruperea apei,sange sau contractii la 5 min. Va -apacim pe toate si nu va faceti griji ca va zic daca e ceva nou.... DD ne-a daruit o minune 38+Alesia Maria |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
Hello
Noi nu avem uscator dar, nici nu am avea unde sa il punem
Nu iti sifoneaza rau rufele?
citat din mesajul lui polo Helooo. Sun, mai ai nitelus. Si acum sa va spun de una din achizitiile mele recente, si cred ca te intereseaza si pe tine Sun ca aveai probleme de genul asta anul trecut pe vremea asta). Masina de spalat cu uscator- este o bijuterie si ma scuteste de chinul intinsului de rufe pe la rude (ca balconul l-am transformat in bucatatirie, iar in afara nu am culme .... din diverse motive...sotul nu s-a incumetat sa imi faca, stam la et 1 si imi e cam frica ca mi le vor fura, etc etc). Vara mai intindeam pe un suport de rufe in balconul-bucatarie, dar iarna cand oricum se usuca mai greu si din cauza spaimei de cresterea umiditatii si aparitia mucegaiului, le duceam la soacra sau la mama. Asa ca ne-am luat bijuteria de vreo luna si acum de cand s-a racorit o folosesc si pe uscare si e suuuuuper. Plus ca e si super silent si asta va fi pe placul lui bb cand va veni. Va pupacesc pe toate. http://community.webshots.com/user/diove bb meu e ingeras |
trutzi spune:
In curand o sa inchidem capitolul daca nu o sa mai fie activitate
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
ba nuuuuuuuuu sunt spion va urmaresc asa "undercover" Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia |
Arianna11 spune:
Buna fetele,
Cora ms mult ,abia astept sa nasc, so vad pe Mariuca
Trutzi sper sa mai puna ceva grame,daca nu ,tot bine e
Toata noaptea am avut contractii dar din alea nedureroase,le asteptam pe cele adevarate
Cred ca ar trebui sa ne mutam la alt subiect ca aici nu am ramas decat noi,asa mai cunoastem si noi alte experiente si pareri...zic eu....
Si pupiceii ii lasam cu drag,sa-si faca efectul cat mai
repede si la voi
DD ne-a daruit o minune 38+Alesia Maria
babiela spune:
ziua buna si de la noi si pupici de la un pitic mucios
am fost la doctor la 2 luni si pt control si pt ca dupa botez suntem un pic mucios, febra sau altceva n-avem slava Domnului, dar am amanat vaccinul pt sapt viitoare.
am mai crescut si noi, avem 5200gr si 59 de cm. de cateva zile dormim noaptea 4-5 ore, dar nu ne culcam mai devreme de 11 jum 12 noaptea, ca ne apuca cheful de vorba seara si de joaca cu tati care e toata ziua la munca.
o sa punem si poze de la botez, dar nu le-am primit inca
va pupam fara exceptii pe toate
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru
sunset_zuzi spune:
polo minunat...te invidiez cu o astfel de masina am auzit si eu persoane care ziceau ca au si erau tare incantate asa ca sa o stapaniti sanatosi
Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia