Am sters din greseala subiectul de bazar

Am sters din greseala subiectul de bazar | Autor: admin

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Din greseala v-am sters subiectul de ajutor umanitar de la tehnice...
Nu ma omorati! Incerc sa-l gasesc in backup dar o sa dureze...

Admin

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

E vorba de subiectul de la tehnice, in care se anuntau problemele. Intrebare este: e necesar sa il aducem inapoi, sau incepem sa scriem de la 0 cu problemele aparute de acum inainte?

Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Am vrut sa sterg un raspuns de test si am sters tot topicul :(

Acum o intrebare:

- ultimul backup probabil ca il am de sambata trecuta
- imi ia cel putin cateva ore ca sa recuperez mesajul pierdut

Inainte de a ma apuca as dori sa stiu daca sunt lucruri f. importante sau puteti sa recladiti din ce aveti voi pe computerul vostru

O zi buna Echipa Desprecopii.com

Mergi la inceput

Parerea mea e ca ar fi mai simplu de urmarit un subiect cu care plecam acum de la 0, cu problemele care mai sunt. Acolo erau multe intrebari si raspunsuri care nu cred ca se mai intoarce nimeni sa le citeasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Idem, subiect nou daca e nevoie.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Avem o lista separata, mai actuala.
Nu e unitara, pentru ca este creatie colectiva, e inca in lucru, dar poti incepe. Poti raspunde direct in ea.

https://docs.google.com/document/d/1NgkTX4ECa08x-up24f7edaKSUt2VPLNPAl2VfOW0LjM/edit#

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
http://picasaweb.google.com/inaa.bee/2009" target="_blank">Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Problema mea: mailurile trimise din bazar nu ajung la destinatar. Am cateva produse vandute de o luna si nu pot contacta cumparatorii. Asa s-a intamplat si acum 1-2 luni, cand eu eram cumparatoarea si nu puteam face confirmarea platii deoarece mailurile mele nu ajungeau.

Cum pot contacta utilizatorii pentru finalizarea tranzactiilor? (data trecuta am cautat nickurile similare pe forum si am trimis aici PM ).

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Problema mea: mailurile trimise din bazar nu ajung la destinatar. Am cateva produse vandute de o luna si nu pot contacta cumparatorii. Asa s-a intamplat si acum 1-2 luni, cand eu eram cumparatoarea si nu puteam face confirmarea platii deoarece mailurile mele nu ajungeau.

Cum pot contacta utilizatorii pentru finalizarea tranzactiilor? (data trecuta am cautat nickurile similare pe forum si am trimis aici PM ).

Multumesc.

Hai totusi sa facem un test sa vedem daca-i asa.
Trimite-mi mie prin bazar un mesaj. Click pe plicul cu "adreseaza o intrebare".
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=449

Mergi la inceput

rall, posibil sa fie gresita in baza de date a bazarului adresa ta de mail si de asta sa nu poti trimite/primi. Incearca sa dai un PM la Anda08 si sa-i spui problema asta. Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

alexandrina, ti-am raspuns la confirmarea pt. plata (sper ca era reala si nu un test). Ai primit mesajul?

Laura, mesajele standard de pe bazar le primesc, cele cu "licitatie postata" sau ca cineva a biduit etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

alexandrina, ti-am raspuns la confirmarea pt. plata (sper ca era reala si nu un test). Ai primit mesajul?

Laura, mesajele standard de pe bazar le primesc, cele cu "licitatie postata" sau ca cineva a biduit etc.

Intra in contul tau, la 'detalii cont' si vezi daca la 'preferinte email' ai selectate optiunile de a primi mailuri cand se relisteaza, liciteaza, castiga produsul.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput