Pufuleti de ian-feb 2010 (145)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Pls fetele nu mai vorbiti de fumat, eu tot incerc sa ma fac ca nu vad dar cateodata mi-e asa pofta.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillo spune:

Oani
Sanatate puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Pufulete pofticios, cine esti tu? Miri?

de Yannis

AMR ... da nu le mai pun ca cica nu se vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Pufulete pofticios, cine esti tu? Miri?

de Yannis

Of, eu da!
Mereu uit sa schimb userul dupa ce fac capitol nou.

Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

AMR 5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Miremia de cap nou la cat mai multe de acum incolo si pline cu vesti cat mai bune .
Fetelor stiu ca e totul probabil inconstient dar....deja ma intelegeti toate am trecut prin asta..azi a zis ma-ma-ma si a tot incercat sa-mi bage suzii la mine in gura .
Lorex ma bucur ca e mai bine bobitza si toti ceilalti bebeii.
Lillio imi pare tau de experienta urata .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

Pls fetele nu mai vorbiti de fumat, eu tot incerc sa ma fac ca nu vad dar cateodata mi-e asa pofta.....
si eu sunt pufulete pofticios

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui pufuleti2010

si eu sunt pufulete pofticios

mami de Radu si Alex

asa creste Alex

si imi permit sa emit o ipoteza: si cris D daca ne-ar citi acuma cred ca ar subscrie...sa vedem daca ramane tot nefumatoare si dupa mutat . Ce or face ei? sper ca bine si cu spor. Sa le fie intr-un ceas bun la noua casa si sa fie o rampa de lansare out of Romanica!
Aaaa si mama de gargaritz sigur ar pofti cred...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Buna seara !
Oani,sanatate multa pt voi !
Lorex,cum adica lesini in somn ?????
Am citit pe diagonala Niciodata nu am timp sa scriu cat si ce vreau Apreciez mamicile care isi fac timp si pt a scrie chiar cu 2 copilasi OF...
Cand schimbati pampersul pufilor,ii spalati numai cu apa ? sau si cu sapun ? eu il spal si cu sapun(de al lui) Acum am auzit ca nu e nevoie de fiecare data Chiar daca face kk ?Cum procedati ?
Am avut musafiri si Duminica si azi,nu stiu cum sa ma impart intreA. si casa Trebuie si sa papam ceva gatit ca eu deja fac crize de stomacVineri seara am papat o pizza mica cu sotul si weekendul l-am petrecut cu diaree si dureri de stomac si de muschi si slabiciuni Parca eram batuti Bine ca A. nu a patit nimic de la lapticul meu
MIcki,sanatate finutului
Multumesc Larisel pt raspuns
Nu mai stiu... Scuze
Poate mai apuc sa intru un pic ...e greu cand ai numai o camera Cand doarme A.,nu pot deschide pc-ul ca se trezeste ca al meu pc,sunaaaa....
Va pup

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Seara buna!

MP, mai primesti la petrecere intarziati? LML ALEXANDER sa cresti mare, sanatos si voios
Ma bucur ca aveti vreme buna ca stiu cat va place sa va plimbati

Oani ca mult m-am bucurat sa citesc vesti despre voi si sa va vad sunteti tare frumosi toti 4, aveti asa o seninatate...Multa sanatate micului, e super daca adoarme singur

Miremia, eu ii dau oscillo Maiei dizolvat in apa in siringa de 10ml. Ii place tare ca-i dulce. pui acul, scoti pistonul si pui granulele, apoi bagi pistonul si aspiri apa. se dizolva rapid si-i bun
Multumim de capitol nou

Ioana, Lillo, felicitari pentru ma-ma

Noi avem vesti bune...Maia are toate analizele perfecte, nu-i nevoie de fier, calciu, totu-i in regula a luat in greutate 450g in ultima luna(cred ca-i record personal) asa incat a ajuns la la 7300g e putin pentru alti pufi, dar pentru noi e grozav.

mami de fetita mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Seara buna!

MP, mai primesti la petrecere intarziati? LML ALEXANDER sa cresti mare, sanatos si voios
Ma bucur ca aveti vreme buna ca stiu cat va place sa va plimbati

Oani ca mult m-am bucurat sa citesc vesti despre voi si sa va vad sunteti tare frumosi toti 4, aveti asa o seninatate...Multa sanatate micului, e super daca adoarme singur

Miremia, eu ii dau oscillo Maiei dizolvat in apa in siringa de 10ml. Ii place tare ca-i dulce. pui acul, scoti pistonul si pui granulele, apoi bagi pistonul si aspiri apa. se dizolva rapid si-i bun
Multumim de capitol nou

Ioana, Lillo, felicitari pentru ma-ma

Noi avem vesti bune...Maia are toate analizele perfecte, nu-i nevoie de fier, calciu, totu-i in regula a luat in greutate 450g in ultima luna(cred ca-i record personal) asa incat a ajuns la la 7300g e putin pentru alti pufi, dar pentru noi e grozav.

mami de fetita mica

Felicitari pt vestile bune

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput