Sezatoarea canadiana (194)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

mai dati-l incolo de subiect.eu sunt tot aici nervoasa tare..pe curcan. aoleu mai am inca 30 de minute, m-am incalzit rau,rau.. stau si citesc la masa in bucatarie ca nu am achetat inca o lampa in sufragerie si ma enerveaza caldura care o degaja cuptorul...fir-ar...curcan mi-a trebuit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

De obicei nu ma bag in astfel de polemici ca sa nu las loc interpretarilor. Se poate vorbi pe acest subiect pana poimaine. fiecare avand parerea si experienta lui.
Vorba lui Petre Tutea: "Romanul filosofeaza pana moare si tot prost ramane" tocmai din cauza asta nu am sa-l dezmint si-am sa-mi dau si eu cu parerea cu riscul de a-mi lua rosii, castraveti, muraturi si papaya in cap...

Parerea mea este ca acela care zice ca nu e rasist, e ipocrit. Atat timp cat exista notiunea de rasa va exista si cea de rasism.
Prefer sa am o doza de rasism decat un master in ipocrizie aplicata.

Am sa inchei cu un banc ca sa ne inveselim:
"Un tigan si un roman stateau de vorba:
Romanul - Am sa-mi vand casa si-am sa cer pe ea 300 000$.
Tiganul - Si eu vreau sa-mi vad casa dar am sa cer 350 000$.
Romanul - Pai cum ma, casa ta e mai mica decat a mea, terenul e mai mic decat al meu ....
Tiganul - Da, da eu n-am vecin tigan."

Acum cine n-a gandit sa dea primul cu piatra.

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Nu mai scrie nimeni????

Ce faceti pregatiti rosiile, castravetii, papaya ....???

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Dragaica, esti totala:) nu gasesc emoticonul ala de te rostogolesti de ras. Meriti premiul pentru mesajul zilei, mai ales ca se incheie si haios tare.
Ai de la mine un cos de veggies:) on your plate of corz.
'night ladies, e timpul sa ma intorc la planificarea mea saptamanala.

Happy Thanksgiving tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Dragaica, !!

In alta ordine de idei, la voi a intrat reclama asta de la Bilbor ?
E tare enervanta!!

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu sunt complet inculta la tema, si nici macar f'un banc nu stiu Da' incepand de azi mi-am dat seama ca poate sunt doar mai ... selectiva, asa, si nu "rasista". Cred ca este specific unui forum de a nu putea da nuante spuselor. Si cred ca discutiile in care se lanseaza definitii sunt cam periculoase, caci acolo unde exista loc de gri nu se poate de fapt discuta in alb si negru.
Si eu ma gandeam despre mina ca am o oarecare doza de rasim, da' de fapt am o oarecare necesitate de selectie, atata tot. Nu mi-ar place sa am un vecin tigan, dar daca vecinul meu tigan ar fi fost Ion Voicu, m-as fi dat mare la toata lumea!
Ca sa mai zic doua chestii, nu de alta da' si eu scriu (si vorbesc) mult si as vrea sa nu sariti peste mesajul meu:
1. Mi se pare anapoda ca ne-am intors, de la o stire despre bullying, la o alta poveste, cu alta tema, intamplata acum 3 saptamani, poveste care a ranit probabil pe destui care nu au placere sa revina asupra sentimentelor.
2. Mihaela, inclin sa cred ca ai inteles-o gresit pe Nelia, zic eu (deh, filologul...), daca ar fi vrut sa te acuze de ceva ar fi zis "ar fi trebuit sa stii..." si nu "stii", deci eu inteleg din asta ca ea cumva te-a luat "martor" in teoria ei, ca te-a asimilat, pe tine ca si pe mine, ca si pe ea insasi, intr-o idee pe care a vrut sa o expuna. Parerea mea

Astea fiind zise, ma duc sa iau rufele din uscator.

Zavalita - gata curcanul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

sincer, eu m-am saturat, mi s-a acrit de toate apropourile lui Khristin; s-a ajuns la un bilci din toata atmosfera faina de aici;
imi pare rau.
de dragul atmosferei am incercat sa raspund cit am putut de pasnic, poate se potoleste;

nu inchide cineva capitolul asta, din nou poluat sa putem trece mai departe??????????????

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Maru, in primul rand imi pare sincer rau sa aud prin ce treceti, si ma bucur ca ai amenintat scoala cu instanta, te felicit sincer pt. asta . Cred ca este exact de ce o scoala are uneori nevoie ca sa ajunga in directia potrivita. Sper ca nu m-ai indentificat pe mine cu dusmanul, please... Am elevi care nu se duc la homeroom teacher-ul lor si vin si-mi fac confesii, si bineinteles ca iau urgent masuri. Personal am rezolvat ceva zeci de cazuri de bullying cu succes, deci am totala incredere ca si al vostru se va rezolva, este extrem de important ca parintele sa fie aproape de copil. Cred totusi ca ai inteles gresit ce am vrut sa exprim eu in postarea anterioara si vreau sa clarific…nu am sustinut niciunde ca parintele victimei ar putea fi vinovat vreodata (asta chiar ar fi aberant sa se inteleaga), ci exact opusul…cred sincer ca in mare parte parintii agresorului sint din plin vinovati si daca stai si studiezi ceva cazuri din interior constati ca paradoxal sau poate nu, agresorii au o viata de familie nu tocmai linistita. De aceea am dat exemplul unui elev care se hotarase sa agreseze absolut toti colegii doar pt. ca el trecea prin momente critice acasa, era ignorat de parinti si bullyingul era practic singura lui solutie de a striga dupa ajutor. Asta s-a inteles din ce am spus eu acolo ?

Ana, nu-mi amintesc sa-ti fi mentionat numele, vad ca tu-l amintesti pe al meu.

Mikiion, ai fost simpatica, mai ramane sa aud ca sint vinovata si de ce cartier alege fiecare cand vine vorba de marea mutare.

In rest, Dragaica are perfecta dreptate cine spune ca fiecare cu parerile lui, mai mult nu am de adaugat, ca sa se deschida capitol nou…

Cristina

Yasmine et Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

pai sigur ca nu m-ai amintit, ipocrizia transpira printre rinduri si apropouri;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui khristin
abia atunci putem vorbi de o oarecare verticalitate. Eu personal imi pun problema putin altfel…ca parinti este ceva ce putem face ? Este normal sa fim oarecum rasisti in fata copiilor

Cristina

Ah, Khristin, da' cu cita verticalitate ai reusit sa intorci discutia la rasism. I'm impressed, sa mor de nu, de toata verticalitatea asta a ta pe forum din ultima vreme... Si-ai reusit sa amesteci si copiii in chestia asta, cum nu stim, dom'le, sa ne educam copiii noi astia care nu pretindem cu atita verticalitate ca n-avem strop de rasism in noi. Frumoasa performanta. Verticala! Hold tight!

Ana are dreptate, nu era nevoie sa pomenesti nume, toate stim sa citim printre rinduri. Ca's orizontale!

Observatie de final: Poti sa scrii, din virful verticalei tale, si un memoriu pe tema verticalei, a rasismului si a ce mai ce vrei tu, eu nu mai citesc, in consecinta (pe-asta iar o inteleg, ca tot orizontala e) nu raspund.

Ladies, eu nu vreau sa se deschida alt subiect pina nu se termina cu verticalele astea superioare, propun sa le terminam dreaq in subiectul asta!

Simonna

Mergi la inceput