Sezatoarea canadiana (194)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Zavalita daca iti plac cifrele, go for it! Eu una am avut un curs la HEC , cu o profesoara super, cred ca si un copil de 5 ani intelegea cand explica. Eu insa tot n-am reusit sa inghit contabilitatea.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessie spune:

Zavalita, cariera schimbata cu succes in marea majoritate a cazurilor stiu doar la cei ce au devenit agenti imobiliari, brokeri sau nurse. Doar atat imi vine in minte la ora asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Fetiliiii........barbatamiu m-a sunat de 6 ori iar eu mama si nevasta depravata nici macar nu m-am uitat la telefon . I-am zis ca la 9,30 cel tarziu sunt acasa, cand a vazut ca se face 10 si eu nimic s-a panicat omu, a crezut ca mi-am luat campii.

M-am simtit super, berea mi-a dezlegat limbarnita....a mers la suflet, deja mi-am anuntat barbatu de urmatoarea intalnire , eu zic ca e musai una pe luna.(la intalnire ma refer nu la bere)

Dana saru'mana de leustean

http://community.webshots.com/user/Dragaica

Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Bun venit fetelor noi, din Canada sau Romania!

Foarte fain a fost la intalnire, m-am simtit tare bine, mi-a placut mult si restaurantul, un plus ca e aproape de metrou.
Patrick in masina : Mama ai fost la fete?
Eu, : Da, bine ca n-am fost la baieti nu?
Patrick : vreau si eu la fete!
Eu: Pai nu sunt fete de varsta ta, sunt fete de-o seama cu mine, mai mari.
Patrick: Eu sunt destul de mare, vreau la fete!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 21+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Hi,hi,hi... cute rau de tot. Tare-mi place! Ui' ca l-ai pus si pe Kevin pe lista...

Doamnelor, a fost o bucurie, ca de obicei, sa ne vedem...
Mor de somn, e-fec-tiv.
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Terapia a fost super si de data asta...mai ales ca am iesit din resto la 9.30 si am mai stat ca cele de la puscarie inca o ora afara.

Andreea, vai saracul barbat, imi dau seama ce disperat era. Da-i un din partea noastra. Si din partea mea vreo la ratoii tai pe care eram sigura ca ii voi vedea azi.

Doloress, citi ani ziceai ca are Patrick? Parca scria Cristina de Victor

Super resto rosu, merci Mihaela, mai mergem si alta data tot aici.

Gata, fug si eu la culcare.

PS. Mult succes fetelor din Ro cu directia Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

trebuie sa spun ca m-am simtit excelent, inainte sa-mi cada ochii pe tastatura:))

ma bucur ca apar fete 'tacute" (codritu )
Diana, frumoasa poza! Felicitari pentru stagiu!
Zavalita, daca te tin balamalele mergi pe conta, cu conditia sa nu te opresti pe drum, ca nu obtii nimic; vezi Diana ca exemplu! un lucru pe care-l regret e ca n-am ajuns si eu mai devreme aici sa-mi duc ordinul pina la capat; eu servesc conta pe piine de la 25 de ani (si inainte tot in jur m-am invirtit), si nu m-am saturat inca; e foarte fain sa stii sa "citesti" niste cifre ce par anoste, dar ascund o poveste intreaga despre o firma, tipul de investitori, genul de management, etc;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

neata.mama ce m-am enervat azi. am deschis yahoo si pe ce-mi cazura ochii? incredibil.

http://news.yahoo.com/s/ap/20101008/ap_on_re_us/us_bullying_one_town

e chiar asa mare diferenta intre state si canada? eu nu-mi pot imagina aici o asemenea situatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Ana, a fost Codritu la intilnire???

Supeeeer!!! Mai vreau... dar sa ne propunem din start ca plecam la 10.30, nu la 9.30, am cam zgribulit-o pe Mimitete.

De Ange mai stie cineva ceva? Ca aseara mi se facuse dor de ea si am uitat sa va intreb...

Ma bucur ca au mai venit fetele, bine ati venit! Celor care sint de aici - sa intre mai des, celor care vor veni - multa bafta! Puneti intrebari si vom vedea noi la ce stim sa raspundem.

Zavalita, eu am joi seara si vineri dimineata. Da, eram la unu si ceva acolo, ca am stat cu echipa la lucru pina la doua...

Fetele cu contabilitatea, si eu am doua in familie (mama si o sora) si tot asa vorbesc. In contabilitate am inceput si eu, de la 18 la 22 de ani tot cifre visam, dar de mine nu s-a prins. Va admir ca poate sa va placa asa ceva.

Diana, felicitari pentru stadiu!

Jessie, ma bucur sa te mai vad pe aici!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Sa va fie de bine intalnirea. Poze n-ati facut, sa va vedem si noi?

Ieri am reusit sa trimit primul dosar, Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Zavalita, foarte trist!!! Eu nu sint atit de sigura ca aici nu se intimpla, sint foarte multe cazuri de hartuire, copiii sint aceeasi peste tot. Au un pic alta educatie, in sensul ca sint mai toleranti si in general mai deschisi, dar in scolile secundare, mai ales cele publice, situatia nu e chiar roz. Iar depresiile sint in floare la adolescenti si nu numai. Sint multe, ingrijorator de multe cazuri de sinucidere si la copii de 6-12 ani, sint copii care stiu ce este depresia la virste sub 6 ani. Pentru mine a fost un soc cind am aflat!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput