Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

gata am rezolvat..multumesc

deci..trebuie adeverinta de salariat in care se specifica dc ai avut saunu zile de concediu, adevetina de la gineco in cate sapt esti si copie dupa buletin..cu astea se merge la med de fam si iti elibereaza prenatalu

vedeti k trebuie sa va ia med de fam in evidenta..
a mea e atat de aeriana si acu s=a trezit k nu ma are in evidenta desi am vb cu ea de o groaza de ori si nu a zis nimic.

Angi sa-ti traiasca flacau si sa stea cumintel la caldurica pana la termen

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu este musai sa ai 42 de zile dupa nastere, inainte poti sa iti iei oricate, numai ca totalul sa fie 126.

Fetelor eu beau o cafeluta cu frisca yamiii

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

lori - vezi, fiecare cu ce e obisnuit. Mie mi se pare simpla igiena intima la fetite si-s in plop cu baieteii . Merci de sfaturi.

Am sa studiez si filmuletele puse de mada.

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

merci Bebelusa dea Dumnezeu la toata lumea sa stea bbeii la ter..am pus o poza cu burtoiul pe cont

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

Angie superrrrrrrrrrrrrr!!!

auziti si voi ce imi zice ieri o dna inginera: sa incerc sa fac cat mai putine ecografii, doar pe aia morfologica sa o fac...restu sa evit pe cat posibil...cred ca saraca a ramas cu ideea de raze de pe vremuri..

dar la mine nimeni nu s-a oferit sa imi faca control normal pana acum si ce vina am eu ca unii medii merg mult pe eco..doar medicina a avansat...nu???

oricum eco nu face rau deloc, cunosc pers care au facut 20 in sarcina

fluturas 22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

lorich ce flacau frumos aveti!! super pozicile cu el bebelus!

asa zic si eu, ca la fete ma pricep, la baietei mi se pare mai greu, tocmai pt ca nu stiu ce ma asteapta cu decalotarea...
fiecare cu a lui si cu ce cunoaste

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fluturassaru'mana..cum incarc si eu un film sa va arat?

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Angi..mei ce sexutza estifelicitari pt bebelache

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 25+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Ziki si eu credeam ca la baietei e mai greu dar acum dupa ce am deja baiat mi se pare ffff greu la fetite, ele pot face fff usor infectii urinare, si trebuie avuta mare grija....la baiat singura problema e decalotarea pe care la noi o face Mircea. In strainatate nu e recomandata, asa ca pana la urma fiecare face cum crede ca e mai bine

Mai fetelor, nu mi-ati spus nici una daca va place camera copiilor mei, de fapt mobila, e cea din linkul de mai jos doar ca pe verde prazuliu

http://www.pifu.ro/pagini%20poze/camere%20bebe/pages/Camera%20Astrid%20bebe.htm

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Angi ce burtica frumoasa ai si e maricica bine..pt 23sapt.
la mine ma intreba medicu dc sigur sunt gravida, ca nu se vedea deloc.

Patricia e frumoasa camera. mie imi place
dar nu imi aduc aminte sa ne fi dat site-ul decat sa ne uitam la mobila in general.
sau poate nu imi aduc eu aminte

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput