Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ce fac feteleee????

Simo!!!! sa fiti fericiti si sa va iubiti mult,
felicitari si pt vestile de la eco si sa creasca mare mare baietelu.

Lili felicitari si tie

asa sa o tinem, numai in vesti bune, pana la termen si dupa

am vazut si eu emisiunea de p antena 2. k la baietei se trage usor pielea si se curata zilnic, si la fete se curata cu un betisor de urechi labiile pt k exista riscu sa se lipeasca.

ma apuc sa fac capitol nou si ne auzim dupa. dureaza un pic k mai tre sa fac niste modificari

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Shines, uite aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Cave_of_septum_pellucidum

Ceea ce trebuie sa retii este : "CSP is present in 100% of fetuses". Deci e absolut normal.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lili_g

Acus vin de la dr...suntem bine, in parametrii, eu grasa si frumoasa am ajuns la 74 deci am luat 9 kg pana acum...care zicea ca e "grasa" la 52?

Bebele sta de-a latul, cu capul sub ficati si picioarele in stanga. Testul de glcemie e bun, slava Domnului!

Doloress, daca nu am baiat, nu stiu sa-ti spun cat de multi fac circumcizie...azi dr-a m-a intrebat daca planuiesc sa-i fac la bb eu i-am zis ca nu si ea mi-a spus ca e OK, medical vorbind nu e necesar, e doar o optiune a patrintilor.

Simo se masi intampla, pe bune...si eu am patit-o acu vreo 9 ani...numa ca mie nu mi-a adus flori al meu...cred ca uitase si el ...tu esti norocoasa, ai fost inspirata sa nu intrebi nimic...vaz bine ca s-a emotionat tot dupa ce l-a vazut pe bb.

Si eu uitttt...mai vorbesc si aiurea cateodata Aseara voiam sa merg sa mananc ceva si i-am zis lui fie-mea "eu ma duc sa citesc"..."ce sa faci? poate sa mamnanci.." Eu cica "pai da si ce spusesem?" nici nu mai stiam ce-am spus Deci stau bine de tot...

Nu esti singura care vb asa. Mie una mi se intampla frecvent sa zic ca ma duc la baie si ajung la frigider, sau ca bag mancarea in cuptor si ma tot duc cu ea in camera.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul 83

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

As putea Mada sa imi bag medical..dar acu sunt prinsa cu munca, tin interviuri zilnic sa gasesc pe cineva la conta..da numa de ciudatenii am parte..nu vreau sa las pe oricine in acte..mereu am fost mult prea constincioasa cu munca..desi nu imi face nimeni statuie si mi-am luat-o de atatea ori, dar asta imi e felul si nu ma pot schimba
tot zic in fiecare sapt..hai ca mai e putin..putin..

Simo 27 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui inaioana

Shines, uite aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Cave_of_septum_pellucidum

Ceea ce trebuie sa retii este : "CSP is present in 100% of fetuses". Deci e absolut normal.

Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).

da..asta am citit si eu aseara
ce ma panicase era ca scrie de schizofrenie si alte bazaconii
m-am convins ca e ok..oricum imi zicea daca era ceva
doamne ajuta

Simo 27 cu Eduard Matei

Mergi la inceput