YVES ROCHER!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Cait, am citit un articol in care spuneau toate lucrurile astea, ca nu baga chimicale si se bazeaza pe natural.

Mie mi-a facut matreata tocmai Head&Shoulders, Pantene, dar pt. altele au fost perfecte.
Creionul ADA este mai bun si decat Avonul sau altele mai renumite.
Crema pt. mine a fost f. buna, hidratanta (eu avand pielea uscata), am folosit-o la mare unde era cea mai solicitanta situatie pt. piele.

ca sa se inteleaga, interventiile mele sunt pt. ca mi se pare absurd sa spui ca X nu-i o firma cu produse bune pt. ca posta a fost lenta, ca samponul ti-a facut matreata sau crema cosuri.
A, ca nu a fost buna pt. mine, prietena, mama sau matusa, aia pot intelege, dar sa spui ca produsele sunt proaste pt. ca nu ti s-au potrivit, aia nu pot.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Iar eu iti spun sa citesti eticheta inainte de a spune cc ca sunt naturale si pe deasupra bio.Ei pot spune multe dar pe urma noi trebuie sa ne informam.
Da nu putem spune despre o firma ca are produse proaste facand comparatie cu termenul de livrare dar daca mai multi utimizatori spun ca nu sunt bune din x motive atunci exista un semn de intrebare.
Oricum eu raman la parerea mea YR are cateva produse bune dar nu as mai utiliza cremele lor pentru fata si nici sampoanele.
Si cum scriam aici am mai aruncat un ochi de gama Inositol Vegetal pe care o primisem cadou acum o gramada de timp, toata vegetala dupa spusele lor si gasesc si aici cei 3 parabeni.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Xio, mi-am luat si eu o teapa cu o crema a carei fatada promite ingrediente 100% organice...problema e ca acasa, m-am uitat si la ingrediente, si m-am speriat:plina ochi de parabeni, noroc ca nu-mi luasem mai multe din gama asta(green mama)

Eu nu sunt deloc pro creme(am 3 mari si late de la Clinique,pe care le folosesc ca nu mai am timp de combinatii de-ale mele) Yves Rocher, nu stiu de ce, nu m-a atras niciodata, am avut acum cativa ani un teanc de mostre de la ei, le-am dat prietenelor.
Un parfum de-al lor imi place, dar nu-i stiu numele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Eu ani de a rindul le am folosit produsele.Niciodata nu mi au provocat probleme !
Oricum nu orice produs ieftin e si prost!
Acum folosesc produse din farmacie si pe linga faptul ca lasa gaura neagra in buzunar nu vad mare diferenta
Iar eu primeam de la YVES ;;;cadouri finteresante!
Acuma probabil YR din romanica e diferit de cel original!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Sunt naturale in sensul ca ei merg pe conceptul de bio, nu baga parabeni si altele.
Alinus, nu au fost potrivite tenului tau si atat, nu poti spune ca nu sunt bune.
mama-mea a dat o gramada de bani pe crema Eucerin si a fost ca naiba, nu inseamna ca Eucerinul e o firma prsoasta ci doar ca nu i se potriveste tenului.

EU am luat o singura data creme de corp cu arome diferite, cele de 400 ml si au fost superbe. Am si cateva geluri de dus care m-au uimit cu mirosul. Creme de fata, sau produse de machiaj nu am folosit dar stiu ca matusa-mea e fan.

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Xio, a nu se intelege ca doar am avut o experienta nasoala odata si am venit aici pe forum sa declar ca nu sunt bune produsele . So, am luat de-a lungul timpului si am incercat cam tot ce era interesant la ei si....nu aveau nici un efect in afara de miros.
Fata care mi-a facut sedinta de curatare a fetei de care povesteam mi-a raspuns la intrebarea mea curioasa de ce produse a folosit la tenul meu: " Ah, pai doamna sunt produse profesionale nu din ce vindem in magazin " Ceva de genul, nu tampeniile alea din magazin.... Asta se intampla in Franta, acum cativa ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw

Eu ani de a rindul le am folosit produsele.Niciodata nu mi au provocat probleme !
Oricum nu orice produs ieftin e si prost!
Acum folosesc produse din farmacie si pe linga faptul ca lasa gaura neagra in buzunar nu vad mare diferenta
Iar eu primeam de la YVES ;;;cadouri finteresante!
Acuma probabil YR din romanica e diferit de cel original!!

Produsele sunt acceleasi.Oricum eu am povestit din experiente mea cu produsele cumparate in Franta pentru ca la momentul cand le foloseam in RO erau mai scumpe ca aici.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput