Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Fetelor la botez se dau bani sau se aduc cadouri?exista vreo regula?

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Depinde de cum gandeste persoana care vine la botez. La noi se poarta ambele, desi mai nou, cica majoritatea aduc o jucarie si ceva bani.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mai3, si eu mai folosesc hainute necalcate pt cel mic si pt cel mare la alea din casa din acelasi motiv, ca nu am timp.aceeasi problema o am si eu cu Calin care mananca tot la 2 ore, dar il pacalesc si eu tot cu ceai.de mancare sa stii ca numai pe mama o accept ca mai face inca mancare buna.soacra-mea...nu o mai chem.in rest eu fac si la viteza imi iese o mancare de se bat astia ai mei pe ea.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

viovio, eu te inteleg perfect.eu sunt maniaca de curatenie.si l-am si format si pe sot.asa ca acum daca nu mai am eu timp sa fac il pun pe el.dar candn ma apuca pandaliile fgac terapie prin curatenie si ma simt asa bine.cateodata cand fac casa cu curu invers ma simt de kko.acum mi-am propus inainte sa vina soramea sa trag o curatenie generala.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramohd spune:

Buna fetele!
eu pe la 16.00 ma prezint la spital, asa ca acum sunt inca acasa. O sa ma apuce noaptea, cred, pana o sa nasc. Pana atunci ma streseaza maica-mea, care e la mine, dar are emotii si s-a gandit sa mi le transmita si mie....si copilul mare care e in greva si n-a vrut sa mearga la gradi sapt. asta...ca doar a venit bunica-sa la el.
Pt. Pianna la Prezident nasc.
Ana, esti super tare, ai iesit cu nasterea mai ieftin decat am iesit eu cand am nascut prima oara in 2007, ai avut noroc.
Capitolul curatenie intotdeauna a fost pe primul loc pt. mine, desi nu merita sa te enervezi pt. asa ceva, dat te inteleg Viovio ca vrei sa fie totul pus la punct, si curateni si mancare si copii ingrijiti.
Mari, cand era Andrei al meu bebe mic eu faceam curatenie fara probleme cand dormea el, n-avea treaba cu aspiratorul, aeriseam si cu el in camera, asta in conditiile in care locuiam in apt. cu 2 camere semidecomandat, fara prea mult spatiu. Vezi si tu cum reactioneaza bebele, unii sunt mai sensibili la zgomote, altii nu.
Ieri ati fost grozave, fetele cu meduzele, m-am amuzat copios.
Zoze si Alecsa, poate ati nascut deja, sper sa fie totul bine pt. voi, recuperare rapida si copilasi sanatosi si papaciosi va doresc!!!
ceea ce-mi doresc si mie dealtfel

Ramona 39+si mama lui Andrei Cristian 26.01.2007

Mergi la inceput

de botez nu stiu ce sa zic.eu as da bani.sau merge oare si una si alta?zic doar si eu.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Ramona, nu de zgomot imi e ca il deranjeaza pe bebe, e vorba de praful ce se poate ridica (ca oricat as vrea sa nu fie, tot e). De aerisit, deschid si eu geamul cu el in casa, il imbrac cu o bluzita in plus sau daca doarme il invelesc mai bine si e ok, dar asta e pentru cateva minute, nu pot face mare lucru asa, cel putin nu acum cat e micut. Peste vreo 2 luni, cand va mai prinde si el putere, nu cred ca voi mai fi asa stresata de cum sa fac treburile casei, pana atunci ma obisnuiesc sa fac totul cu el langa mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Fetelor, acum intra Zoze in sala. Tineti-le pumnii stransi in continuare, sa vie Mariuca cu bine pe lume !

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

Mergi la inceput

hai, zoze!!inca un pic.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaisa20 spune:

Cica abia acum a intrat Zoze!

danaisa20 fericita 37+
cu

Mergi la inceput

HAI ZOZELA!!!
Si mai scot motate si pentru Ramona:

Mergi la inceput