Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Fulguta si Tutz, acum 4 ani, la sarcina cu Teodora, dopul la mine a fost tot o chestie mare gelatinoasa si fara firisoare de sange. Asa ca, incepem sa facem galerie ?

Laly, pot sa imi dau si eu cu pararea ? Eu cred ca o sa nasti vineri

Lore sunt alaturi de tine si asa cum te-au incurajat si fetele, va veni ziua cand iti vei tine puiul in brate, iar ingerasul pe care l-ai pierdut va veghea asupra voastra.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Tutz, o singura contractie nu se pune. Trebuie sa fie continue, regulate si la intervale din ce in ce mai mici. Despre dop, nu stiu ce sa zic, la mine era maroniu, dar altceva nu stiu ce ar putea fi, in afara de dop. Deci, cerd ca esti si tu foarte aproape.

Pe tine te uitasem Alecsa! Tienm pumnii pentru maine!

Eveline cand trebuie sa nasca?

Botosel, pai tu unde o sa nasti? La Polizu sau la ROMAR (sau e acelasi lucru?, numai consultatiile conteaza?)
Eu, toata sarcina am fost la control la cabinetul lui particular, pe langa Cismigiu, de-aia nu prea stiu cum e cu consultatiile din spital.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Ia sa dam un refresh la motate:

HAI EVELINE!!

Alynta, te intelegem ca esti f ocupata. Multa sanatate la prichindel!
Nici 2ingerasi nu a mai dat nici un semn demulticel. Sper ca sunt bine si ea si piticii

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Sa nu uit sa felcit si eu proaspetele mamici : KAT, Klarisse, Ionela, Anna Ivan, Belle Sara si Donna. Sa fiti sanatoase alaturi de puii vostri si va aduca numai clipe minunate !

Hai Eveline !

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Tutz, o singura contractie nu se pune. Trebuie sa fie continue, regulate si la intervale din ce in ce mai mici. Despre dop, nu stiu ce sa zic, la mine era maroniu, dar altceva nu stiu ce ar putea fi, in afara de dop. Deci, cerd ca esti si tu foarte aproape.

Pe tine te uitasem Alecsa! Tienm pumnii pentru maine!

Eveline cand trebuie sa nasca?

Botosel, pai tu unde o sa nasti? La Polizu sau la ROMAR (sau e acelasi lucru?, numai consultatiile conteaza?)
Eu, toata sarcina am fost la control la cabinetul lui particular, pe langa Cismigiu, de-aia nu prea stiu cum e cu consultatiile din spital.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40
Poza preferata Clarinda

Tot in Polizu nasc si eu. Romar este doar clinica unde mergeam luna de luna la consultatii. Din septembrie am inceput sa merg si la spital, ca asa ma chema.
Si mergeam la cabinetul de ecografie, vis-a-vis de camera de garda. Acolo chema pe toata lumea, din cate am vazut. Acum va fi iar buluc la Romar, mai ales ca merg fara programare .
Clinica Romar este foarte mica, chiar inghesuita pot spune, sunt putine specialitati pe care le au

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Salutare mamici,
Felicitari tuturor mamicilor care isi tin copilasii in brate...
Nu vad momentul in care o sa-mi tin su mogaldeata in brate
Am o intrebare...ce parere aveti despre purtarea centurii dupa nastere,ajuta la ceva,e bine de cumparat? poate cine a mai incercat imi poate raspunde
Nastere usoare fetelor care asteapta....o gramada de bbi frumosi la odiseea asta a noastra,desi scriu rar va citesc mereu si ma bucur alaturi de fiecare mamica
Abia astept sa va dau si eu vestea ,dar pana la termen mai e,oricum vad ca nu am nici un semn ciudat,asa ca mai e de asteptat,cred

DD ne-a daruit o minune 37+Alesia Maria

Mergi la inceput

Mari, sper sa ai dreptate! Adevarul e ca stau ca in gara, tot astept cate un semn ceva. Bine, nici la Clarinda n-am avut niciun semn pana in noaptea respectiva cand s-au intamplat toate foarte rapid: eliminarea dopului, contractii destul de regulate de la inceput, dimineata mers la spital si la 12:15 bebele in brate. Am vazut ca piticuta ta e nascuta pe aceeasi dat ca si mine (4 septembrie)

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Inca nu! Si daca ar fi sa nasc, io pe cine stresez cu sms-uri?

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Fulguta si Tutz, acum 4 ani, la sarcina cu Teodora, dopul la mine a fost tot o chestie mare gelatinoasa si fara firisoare de sange. Asa ca, incepem sa facem galerie ?

Lore sunt alaturi de tine si asa cum te-au incurajat si fetele, va veni ziua cand iti vei tine puiul in brate, iar ingerasul pe care l-ai pierdut va veghea asupra voastra.

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
poze noi
Teodora 2 ani+

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 7 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Inca nu! Si daca ar fi sa nasc, io pe cine stresez cu sms-uri?

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
poze noi
Teodora 2 ani+

Fulguta, ia tel meu, daca vrei. E in Docs sau, daca vrei, iti trimit PM.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 7 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

Fulguta, va sa zica acum ai si dovezi ca esti pe drumul cel bun

Si eu ma pindesc la toaleta inca de la 34 de saptamini. Pina atunci mergeam noaptea cu lumina stinsa la baie, de atunci imi sacrific somnul poate vad si eu ceva, vreo "meduza".

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Mergi la inceput