Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata fetelor!
Ma poate lamuri cineva in privinta drepturilo nou-nascutului?ce acte trebuie depuse, unde si pentru ce? am citit pe internet dar nuam inteles foarte bine ce a mai ramas valabil din si asa putinele lucururi oferite de statul roman (inteleg ca indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, alocatia si mai este ceva?). Multumesc anticipat!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Mult succes Alecsa, Zozela, Ramohd!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Maitreyi, am citit povestea nasterii lui Bogdan Filip si mi-au dat lacrimile. Sunteti o familie asa de frumoasa, de unita, care se bucura in fiecare clipa de minunile de la Doamne-Doamne si de parfum de crizanteme. Mi-a placut tare mult cand ai spus ca parca ati fi fost dintotdeauna in formula asta de 4. Sa va dea Doamne Doamne sanatate, fericire si aceeasi atmosfera calda in familie!

Ionela, ce frumos si neasteptat a fost momentul nasterii. Cred ca e mai bine sa te ia asa prin surprindere decat sa stai si sa astepti (ca noi care am trecut de cele 40 s) si sa te intrebi de ce nu mai vine bebe odata si daca i-o fi bine in continuare in burtica, daca nu o fi imbatranit placenta, daca lichidul e inca suficient si bun.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Astazi incheiem si noi cele 40 de saptamani. Sper sa nu ma mai tina Sabrina atat in tensiune si sa se hotarasca odata sa iasa sa ne cunoasca ca noi o asteptam cu atata dragoste.

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Buna dimineata fetelor!
Ma poate lamuri cineva in privinta drepturilo nou-nascutului?ce acte trebuie depuse, unde si pentru ce? am citit pe internet dar nuam inteles foarte bine ce a mai ramas valabil din si asa putinele lucururi oferite de statul roman (inteleg ca indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani, alocatia si mai este ceva?). Multumesc anticipat!

Trusoul si alocatia de nou nascut s-au scos.
a ramas doar indemnizatia si alocatia de stat (de 200 ron).

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Mai3, inca stam pe baricade cu ochii in bichini! Inca nimic, nu contractie, nu dureri de sale. Nimic.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 6 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

nici o veste de la fete?
la mine vine mama azi sa-mi faca mancare.ce bine!!!am scapat pt 2-3 zile.am si de calcat iar.parca nu se mai termina.si Calin e viermoi de azi dimineata.parca stie ca am treaba.i se lumineaza fata cand ne vede si ne trage un zambet cu toata gura de ne topim amandoi.iar la baie nu va zic cum i se lumineaza toata fata.este fan baie.si pe razvan la fel l-am avut.si ca dovada acum ar sta cu orele.iar vara daca face ta-su dus de 7 ori e si el mot.mai ales ca acum se urca singur in cada, asa ca nu scapam de el.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fulguta mama stam si noi pe baricade cu voi si asa poate trece timpul mai repede

uite una si pt clabuc , macar sa apara si la dumneaiei duamna meduza

am fost ieri la mama sa ma cantaresc ca je n-are cantar fetili! there is hope, da? pe langa faptul ca am dat jos TOT ce pusesem in sarcina s-au mai dus in plus inca 3 acum am cu -14 decat aveam cand am intrat in maternitate

multumesc mult pt comentarii la adresa povestii abia astept sa le citesc si pe ale voastre

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

nici o veste de la fete?
la mine vine mama azi sa-mi faca mancare.ce bine!!!am scapat pt 2-3 zile.am si de calcat iar.parca nu se mai termina.si Calin e viermoi de azi dimineata.parca stie ca am treaba.i se lumineaza fata cand ne vede si ne trage un zambet cu toata gura de ne topim amandoi.iar la baie nu va zic cum i se lumineaza toata fata.este fan baie.si pe razvan la fel l-am avut.si ca dovada acum ar sta cu orele.iar vara daca face ta-su dus de 7 ori e si el mot.mai ales ca acum se urca singur in cada, asa ca nu scapam de el.

varsta lui razvan

faza asta cu mancarea e the best, stiu! te scoate din multe daca ai cine sa iti faca eu de calcat nu mai calc la asta mic pt ca nu prea am cand. cand am calcat inainte sa nasc am facut-o noaptea ca sa nu dea baby peste fier. acum am aceeasi teama insa nu ma mai tin pleoapele sa calc tot noaptea printre biberoane...ma consolez cu ideea ca daca tot i le usuc la uscator mai mor niste bacterii acolo de la temperatura inalta.

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata!
Bebe tot colicos, dar daca doarme langa mami noaptea e mult mai usor, caldura si apropierea de mama face minuni, mai scartaie el in somn, dar nu se mai trezeste din 10 in 10 minute plangand. Plus ca de cateva zile l-am obisnuit cu suzeta si acum avem program de masa ceva mai fix decat inainte si mie mi se pare ca mananca mult mai bine(cam la 3 ore-3 ore jumatate, rar la 2 ore).
Trebuie sa facem rost de un calorifer electric pana se da drumul la caldura in zona...au scazut temperaturile afara, e frig deja si in casa. Cica de sunt 20 grade e perfect pentru bebelus, dar eu nu cred asta!!! Mie imi e frig!
Mai3, felicitari pentru kg date jos!
Scoatem motate si pentru Fulguta????

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput