FIV cu ovocite donate (3)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Goldi,no problem,nu ma deranjeaza discutia.A trecut,vine alta sarcina acusi.

Mikileana,ai atins un subiect care ma macina.Tu stii ca eu am doar A1298C,hetero.Dr a vazut analizele si mi-a zis ca nu mai imi da heparina de data aceasta.Eu,calul breaz parca as merge pe heparina totusi.M-am gandit su eu la o doza mai mare,mai ales ca bat acusi 80kg.Nu-s de speriat ca-s inalta,dar am citit ca se da si in functie de greutate.I-am scris d-nei Uscatescu ,dar nu mi-a raspuns.Probabil aconsiderat ca la virsta mea sa fac copii e prea de tot.Oricum nu inteleg de ce,dar e treaba ei.Si,sa merg pina la Fundeni acum chiar nu am chef,atita vreme cit eu sunt navetista de Sofia.
Cert este ca am sa mai vb si cu dr pe tema asta,pt. ca vreau sa il consult in toate si nu se supara daca vin cu intrebari de baraj.

Nu stiu,poate voi imi puteti da un sfat.Chestia cu heparina e singura care ma macina acum,in rest sunt ca un fulg....de macara...la 80 de kile ce vreti?

Mergi la inceput

Fetelor,Laura e in pauza,Catalina o fi ocupata,daca se pricepe cineva un capitol nou????????????

Mergi la inceput

A si mai am o problema,.dupa ce am pierdut sarcina toata vara mi s-a umflat piciorul stang,dar rau de tot mai ales pe canicula si acum nu se mai umfla insa seara il simt greu.Ce o fi?I-am zis dr. si a zis ca nu are legatura cu hematologia.De fapt la acest picior am avut n-entorse si glezna e umflata de la mama natura,pt ca niciodata nu am vrut sa il pun in ghips.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cap. nou

Mergi la inceput