Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Si pentru ca tot sunt pe aici cu chef de scris, si mai sunt cateva minute pana la miezul noptii (ah, deja imi vine sa ), las cinteala mare la fete

Sa vina si sa curga sampania!! !!!!!!

Azi, ranjita mea scumpa face 1 ANISOR, primul ei anisor, si ma simt atat de emotionata ca deja scriu mesajul in lacrimi.
Parca ieri vorbeam la telefon si-n secunda urmatoare mi s-a rupt apa, apoi totul s-a derulat ca un film 'pe repede".
Nu imi vine sa cred ca a trecut deja un an, cu siguranta cel mai frumos an din viata mea, cu atat de multe intamplari!!!!!! dar stiu cu siguranta ca si urmatorii ani la fel de minunati vor fi, asta pentru ca in viata noastra a intrat printesa noastra Maya

As vrea sa scriu mai multe, am atatea idei , dar emotiile m-au coplesit si nu mai pot.
Spun doar ca va iubesc pe toate

Edit: intre timp a trecut de 12

LA MULTI ANI MAYUTA MEA IUBITA

ma duc sa o pup, cu riscul sa o rezesc

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Apar si eu la miezul noptii(la voi) cu o mica problemuta: gargarita mea are un eritem fesier si nu-i dau de cap deloc. De joia trecuta a inceput si am incercat de toate. Am sunat-o pe pediatra si este la nu stiu ce cursuri in afara orasului, cica sa-i trimit poze, are inboxul full, ma enerveaza maxim. Mi-a zis ca e posibil sa fie o bacterie si ca pt asta e nevoie de antibiotic. Pana vede ea pozele, sa o usuc bine cu uscatorul de par. Cand a vazut uscatorul a inceput sa urle groaznic, deci nu merge.
Am incercat cu bicarbonat de sodiu in apa, tarate fierte, aerisit mult timp, crema ei obisnuita(de la Weleda), alta crema antifungica care contine nistatin(cred ca asa ii zice pe romaneste), i-am pus in scutec blana de oaie(asta este un remediu natural recomandat de o colega). Ea face caca foarte des din cauza ca mananca multe fructe si legume si probabil ca asta este tranzitul ei.

Voi ce stiti mai ales in privinta unei eventuale infectii si a tratamentului cu antibiotic. Precizez ca nu pare a avea disconfort sau usturimi insa este un pic agitata desi asta poate fi si de la dinti(a ajuns sa-si manance suzeta) - este din cauciuc natural in intregime si are la ce roade.

Multumesc in avans pentru orice informatie. Din pacate sunt extrem de obosita si incapabila de a mai articula ceva coerent.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Multa sanatate bolnaviorilor!

Ionela, asta este motivul ptr care nu am citit deloc. Nu vreau sa ma enervez

Simina si David tot in jur de 200 grame mananca la pranz.
Dulce tare ranjita cum isi plimba "bebelusul"

Laurici, brr, imi pare rau ca suferi din cauza frigului. Mie ia-mi caldura din casa ca nu mai sunt buna de nimic. ( dorm cu sosete noaptea )

Monis, frumusete de baiat ai tu acolo

Dankutza, ce veste buna Felicitari Pinky!

Smaranditza, tot cam asa ne jucam si noi. Jocul cu cearceaful pe post de hamac nu l-am incercat pana acum.
David are un joc. Este un fel de copac care canta, scoate diferite sunete, vorbeste...jocul are si 4 bile de culori diferite atasate, aceste bile ar trebui bagate intr-o gaura. In momentul cand este impinsa bila, pomul recunoaste culoarea bilei si descrie drumul pe care il parcurge bila. De vreo luna David a inceput sa puna singurel bila pe gaura...acum cateva zile a reusit sa o impinga. Dragul de el ce fericit a fost. Eu eram langa el dar cu ochii la tv...el statea si ma privea fix...astepta sa ii zic ceva, cand mi-am dat seama am inceput sa il aplaud apoi a inceput si el: ba, ba (bravo)
Asta a fost un cra-cra

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Smara multumesc

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Tot editez primul mesaj da degeaba...tot latita ramane pagina

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laura - andreea

Apar si eu la miezul noptii(la voi) cu o mica problemuta: gargarita mea are un eritem fesier si nu-i dau de cap deloc. De joia trecuta a inceput si am incercat de toate. Am sunat-o pe pediatra si este la nu stiu ce cursuri in afara orasului, cica sa-i trimit poze, are inboxul full, ma enerveaza maxim. Mi-a zis ca e posibil sa fie o bacterie si ca pt asta e nevoie de antibiotic. Pana vede ea pozele, sa o usuc bine cu uscatorul de par. Cand a vazut uscatorul a inceput sa urle groaznic, deci nu merge.
Am incercat cu bicarbonat de sodiu in apa, tarate fierte, aerisit mult timp, crema ei obisnuita(de la Weleda), alta crema antifungica care contine nistatin(cred ca asa ii zice pe romaneste), i-am pus in scutec blana de oaie(asta este un remediu natural recomandat de o colega). Ea face caca foarte des din cauza ca mananca multe fructe si legume si probabil ca asta este tranzitul ei.

Voi ce stiti mai ales in privinta unei eventuale infectii si a tratamentului cu antibiotic. Precizez ca nu pare a avea disconfort sau usturimi insa este un pic agitata desi asta poate fi si de la dinti(a ajuns sa-si manance suzeta) - este din cauciuc natural in intregime si are la ce roade.

Multumesc in avans pentru orice informatie. Din pacate sunt extrem de obosita si incapabila de a mai articula ceva coerent.

poze
Europe is the best!

Laura, noi am primit Multilind Heilsalbe. Daca nu sta la uscator las-o cat mai mult cu funduletul gol.

------------------------

Mergi la inceput

Simina, mami draga de Maya frumoasa si zambareata, ai voie azi decat sa plangi de fericire si bucurie maxima. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, in rest cu voia lui Dumnezeu. La Multi Ani!

P.S. Baby carrierul ala este un fel de scaunel mobil sau un rucsac cu copil in el insa fara fermoar.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

hehe... pt RANJITA
Sa cresti mare si frumoasa, ca de papacioasa stiu ca esti!!!!
Simina, i-a da-ne pe spate cu enspe feluri de mancaruri si prajituri, ca doar odat'face Maya anisorul!!!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Draga Maya sa fii sanatoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai!!!

Simina, sa va traisca minunea ranjita!

------------------------

Mergi la inceput

Dana, stii cumva care este diferenta intre crema asta si Mykoderm Heilsalbe? Cel putin stiu ca asta este antifungica.

Multumesc tare mult, ma duc sa o cumpar si pe aia

poze

Mergi la inceput