Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!
Raspunsuri - Pagina 3
monis5 spune:
pe repede inainte:
Laura sa va fie de bine mutarea, sa fiti sanatosi si fericiti in noua casuta!
Andre sa iasa usor toti dintocii! Pupam Chiara si pe mami a ei!
Smara cam asa ne jucam si noi cu el, in plus eu il mai pun pe picioarele mele - eu culcata pe spate si el pe gambele mele - il tin de maini si merge fie calare, fie il tin asezat cu burta pe picioarele mele si ridic eu picioarele si pe el in acelasi timp (doar ca nu rezist f mult din motive de forta si conditie fizica lipsa ). Prost mai explic nene . In minus nu l-am dat cu paturica ca in hamac pana acum; l-am dat doar in hamac-hamac unde-i place de numa'.
Ava multumesc, sa de Dumnezeu. La fel si voua
Laura_andreea eu inca nu pun sare, ba mai mult am cam renuntat si eu la sare... (oare tu intrebai....? )
cam atat, ca s-a trezit un pitic flamand
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
monica_80 spune:
Salutare,
Am citit doar atat Lavi felicitari!!!!!!!!!!!!!
Eu nu ma simt prea bine, am facut o indigestie si de 3 zile abia stau, dureri groaznice de stomac, voma, dureri de cap si altele.
Va las o proba din dansurile Mariutei incepand de aici
de scump Maria 13.12.2009
ariadna33 spune:
ce tarer e Maya! mai ales cand se opreste sa "aranjeze" parul papusii
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi
lumi_calin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b pt Alex bolnavior fetele ce picaturi de nas putem da, nu am fost pe faza, ma seaca ca se tot infunda si nu poate dormi, multu o sa sun si pedi, dar vreau sa stiu ce ati incecrcat si voi by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
eu dau marimer/humex/sterimar din ala la fiole de plastic moale ca la spray nu sta, si cand e mai nasoala traba vibrocil 2 pct de 2 ori pe zi, dar nu mai mult de 4 zile.
simina_kin spune:
FELICITARI LAVINIA
Asta da veste buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
raluci_b spune:
multumesc fetele
si am uitat ceva ffff important LICURICI sa va fie de bine mutarea
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
hai cu bb2
raluci_b spune:
fetele care vreti cana pt bbk, spuneti-mi culoarea va rog, Ava de la tine mai am de primit si dau comanda
hai cu bb2
raluci_b spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui many_bani
Noua ptr. mucisori ne-a fost recomandat ophtamesone N daca sunt vascosi si galbeni si ophtamesone daca sunt mai fluizi si mai incolori, dar de nasuc infundat nimic. Insa mare schimbare nu am observat, asa ca dupa 2 zile am renuntat. Pupam Bubulache. P.S. Astept mess de la tine mami de Vlad (29.10.2009) |
asta ne-a zis si noua pedi, sau cel mai tare ar fi colargolul care se prepara in farmacii, dar cica nu toti il fac asa cum trebuie, din fericire am o tena care a luat 2 buca asa ca ne lipim si noi de una. si mai zice pedi ca trebuie sa dai min 3 zile sa se simta ceva
hai cu bb2
raluci_b spune:
http://picasaweb.google.com/102155629580077258464/Utile#5524538447042283346 asta ar fi pozitia ideala pt picaturi in nas
hai cu bb2
lylyana.ion spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluci_b http://picasaweb.google.com/102155629580077258464/Utile#5524538447042283346 asta ar fi pozitia ideala pt picaturi in nas by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) hai cu bb2 |
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e