Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

DORMITI ?

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Citat:
citat din mesajul lui monis5

despre alaptare s-au spus foarte multe, iar eu vreau sa zic acum atat: procentul extrem de mare de fete care alapteaza din cele din lista de pe prima pagina este numai si numai datorita discutiilor de aici. Si faptul ca in trecut s-a gasit cate cineva care sa fie profund lezat din cauza acestor discutii mi se pare un cost mic, pentru un beneficiu atat de mare, de care se bucura atatia copilasi

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Monis eu recunosc ca sfaturile voastre m-au ajutat foarte mult...mai ales la inceput cand David nu lua bine in greutate si toata lumea ma sfatuia sa ii dau completare.
De fiecare data cand erau discutii pro alaptat eu nu m-am simtit lezata...din contra...ma ambitionam si mai tare. Si va multumesc ptr asta

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

DORMITI ?

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

da cu capu' pe tastatura
ce face Bubu mucios? sau e nemucios?

Dana si pe mine ma prindea ambitia ca si pe tine. Doar ca la mine a fost mai simplu, am fost o norocoasa, nu am facut rani, el a luat bine in greutate...

ma duc sa vad ce nu am recuperat dimineata la 6 - oricum, am mai tras un somn de la 7 la 9.30 de vis

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura - andreea spune:

Buna dimineata, cafia, cafia, cafia

Multumesc inca o data pentru toate sfaturile voastre, aseara i-am facut baie cu musetel, am lasat sa se usuce bine si am aplicat ulei de masline fiert si racit. Dimineata era mai binisor, se mai dusese roseata de pe fese si se mai atenuase cea de pe zona genitala. Sa mai vedem azi

Zic si eu doua vorbe despre alaptat: nu am citit nimic din articolul despre care vorbiti si nici nu vreau. Parerea mea este ca efectiv tine absolut de mentalitate si de lipsa de informare. Cele care refuza alaptatul sau il opresc prea devreme o fac efectiv din motive pur personale(eu as zice mai degraba egoiste, egocentrice cum vreti voi) sau din prejudecati stupide.
Ca intreba Diana cum este in Germania cu alaptatul: este un mediu ideal pentru alaptat, se incurajeaza foarte mult in spital(cel putin la cel in care am nascut eu), se creaza conditii foarte bune pentru asta absolut peste tot si asta se vede. Alaptatul in public este perfect normal, am vazut in restaurant, in parc, tren, tramvai etc. Eu sper din tot sufletul sa pot alapta normal la al doilea bebe ca tare greu a fost cu pompatul si evident ca mi-as fi dorit sa-i fi dat lapte cat mai mult. Dar multumesc lui Dumnezeu este super sanatoasa si asta conteaza.
Ce faceti voi aici este minunat, copilasii vostri o sa va multumeasca mai tarziu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

'neata!
La multi ani, Maya!!!
Lavi, felicitari . Eu zic sa te bucuri, stie DD ce face. Sa ai parte de o sarcina usoara.
Laura, felicitari pentru mutarea in casa noua. Sa aveti parte doar de bucurii si fericire!
Referitor la alaptat: cand sunt intrebata ce lapte bea Laura si raspund: "de la mine, o alaptez" mi se pare ca sunt privita cam ciudat. Eu dau "ignore" si-mi vad de ale mele. Pentru moment, atat pentru Laura cat si pentru mine alaptatul este cea mai buna solutie.
Smara, foarte bune ideile tale de joaca. Am sa pun in practica si eu cateva.
Monis, frumoasa activitatea lui Santi cu perdeaua. Sa ai grija, ca noi asa am ramas fara galerie in dormitor.

Despre noi: eu sunt bine. Am scapat de zona zoster. Laura inca nu a facut varicela (dar nu cred ca au trecut cele 21 zile - perioada de incubatie). Laura a avut o saptamana in care a mancat foarte bine (si legumele si fructele), dar a revenit la prostul obicei de a nu manca. O fi iar vreun dinte???
Eu sunt pe punctul de a intra in butoi, dar incerc sa ma mentin pe linia de plutire.

Adriana de Laura (08.12.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns na_bo spune:

La multi ani Maya , sa ai o viata plina de bucurii

felicitari lui Pinki pentru progresele facute

pupici tuturor, fug la treaba pana nu se trezeste galusca mea

Natalia, fericita de Amalia Maria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Licurici incalzeala placuta in noua casuta. Vezi ca au fost date deja 3 episoade din sez 7 din Grey

Multam, stam cu calorifer electric in priza, da tot frigg...brrr
Unde bre au dat astia 3 ep???????Abia astept sa le vad

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Ielou!!

Ne-am trezit pe la 10..ma rog, stat la tzitzi, adormit, pus in patut, trezit, mufat etc..tra la la la la

Asa as manca...ups, era sa o comit, avem burtici printre noiiii

Alexa, cum mai sunteti voi doua? EMotii multe inteleg

raluci

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Va trimit mai jos o reteta de crema pentru curulet. Nu stiu daca este crema Petrini, dar mi s-a spus ca este foarte buna. Sora-mea l-a reparat la fundulet pe Zbuciumix cu crema asta. Sper sa va fie de folos.

RP eritem fesier

TALC |
OXID DE ZINC | aa 20ml
VASELINA |
LANOLINA | aa 40ml
STAMICIN tb 10

Ds ext de 3x/zi

Dana, mama lu' Pinky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ashea, o niatza scurt sa dau si eu, ca acusi se trezeste mandrela

Ava, eu nu sunt inca gravi dar cu cat o gandesc mai mult cu cat imi vine sa mai aman momentul, ca tare greu e cu mofturoasa asta mica, darmite cu 2

Alexa arata-te pe aici sa iti vad si eu semnatura, ca nu mai stiu cate saptamani ai Hai ca mult a fost putin mai e, mangaie bine burtica

Lavi cum te simti? au inceput simptomele sarcinii?

Padi si Amalia mea are vreo cateva zile de cand papa mai bine, dar ca si tine..tare ma tem ca o sa sisteze cat de curand bunul obicei, si iar o dam pe mofturi si chinuri cu papica

Breee si sa ma LAUD!!! Am ajuns la 55.9kg de la vreo 58-59 pe 19 august!!!!!Is asa de happy ca parca nici nu imi vine sa mai fac bb2 sa o iau de la capat cu kilogramele, ca tare m-am chinuit pt astea 2.5kg sa le dau jos

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput