Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!
Raspunsuri - Pagina 12
ariadna33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 no, gata is si io, m-am dus haidi pa! |
adica cum esti si tu? borti? ha?
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
ariadna33 spune:
e clar, dintii de sus de fac probleme... prevad o noapte cu treziri din ora-n ora... ata ete...![]()
***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************
mamy de gemenasi dragalasi 
monis5 spune:
hmmm, eu am bagat copilul in sacul de dormit asta-noapte si drept urmare a dormit de la 11 la 6 fara nici o trezire
, in schimb acum la 6 n-am mai reusit sa-l pun la somn.
Asa ca fac
pentru toata lumea, sa aveti calda la trezire
.
Dozz bine ati ajuns. Zi-ne de voi, ca am tot asteptat sa vad si tu ai intrat direct la recuperari, draga de tine 
despre alaptare s-au spus foarte multe, iar eu vreau sa zic acum atat: procentul extrem de mare de fete care alapteaza din cele din lista de pe prima pagina este numai si numai datorita discutiilor de aici. Si faptul ca in trecut s-a gasit cate cineva care sa fie profund lezat din cauza acestor discutii mi se pare un cost mic, pentru un beneficiu atat de mare, de care se bucura atatia copilasi 

Maya la multi ani! sa cresti mare si sanatoasa! 
Licurici incalzeala placuta in noua casuta. Vezi ca au fost date deja 3 episoade din sez 7 din Grey ![]()
Laura_andreea multa sanatate fetitei
. Vad ca ti-au raspuns fetele si Many care din pacate a tras cel mai tare cu fundicul lui Vladut.
despre cadou pt nasii copilului e prima oara cand aud (de fapt a doua oara, ca prima oara am auzit la botez) si parerea mea este ca e o aberatie. Eu una am pus nasi la copil care sa-i fie, pe langa parinti spirituali, parinti pe bune daca noi am muri, nu i-am pus ca sa am o grija in plus si sa umblu de nebuna dupa cadouri pt ei. De ziua copilului meu....Au si ei zile de nastere ale lor cand e vremea sa primeasca un cadou... Ca sa nu mai zic ca asta cu cadou pt ei imi pare ca un soi de "plata" pt ce fac pt copilul meu. Si atunci unde e esenta nasitului?. In fine, parerea mea desigur.
Dana frumos cra-cra 
. Iulian e doar la fazala care scoate cercurile de lemn de pe soport, dar nu ca oamenii
, ci intoarce stativul cu fata in jos ![]()
![]()
Doris salutare! asteptam sa-ti cumperi monitor nou sa ne mai povestesti despre voi 
Shtephy 

default, you know ![]()
gata, am fugit si eu la inca un somn, ne reauzim pe lumina. Cica joi iese si soarele. Daca isi revine vremea poate ne zarim vineri putin prin parcuri.
Pup you all, sa dormiti frumos si mult 
Monis
si piticutzul Santiago (02 nov '09)
laviniablaga spune:
neata...all!Pupilici si multumesc de vorbele frumoase!

LA MULTI ANI RANJITA

!
Simina, mai tii minte anul trecut cum ne povesteai relaxata ca ti s-a rupt apa, si in asteptarea sotului iti faceai manichiura...si noi agitam disperatele pe aici???? VAi, ce vremuri!
dankutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simina_kin Inca 1 mesaj si gata Ce pot sa-i dau fetii pt tuse????????/ ca saraca tuseste la greu ![]() ![]() Noapte buna fetele!!! ![]() ![]() fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009![]() Povestea nasterii printesei cu ochi albastri www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!! |
Sirop STODAL, esete un remediu homeopatic. Din cate imi aduc aminte, parca de 3 ori pe zi, cate o lingurita (2,5ml).
Dana, mama lu' Pinky
DianaR spune:
Buna dimineata!
Lavi,
oh ce veste, bravo mami, felicitari! Sarcina usoara si sa fii fericita!
La multi ani Maya!
Sa traiasca fericita sanatoasa frumoasa si norocoasa ranjita noastra!
Licurici, sa traiti fericiti in casuta noua! Ce fain!
Fug la treaba (chestia aia care imi e groaznic de nesuferita cu mutatul hainelor si papucilor prin dulapuri cand se schimba sezonul...
plus vreo n-spe mii de masini de spalat, plus intreg lantul Himalaia de calcat...
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor! 
raluci_b spune:
Fulgusora noastra ranjita, sa ne traiesti, sa fii frumoasa, despteapta si sa ai parte numai de bucurii
urata vreme
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2
raluci_b spune:
Dozz - eu cand plec, incalzesc laptele pe foc (adica biberonul il pun in ibric cu apa) si il las cald, chiar daca se trezeste mai tarziu, laptele ramane la temperatura camerei si e OK.
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
(8 nov '09)
hai cu bb2