Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ce mai este o luna, sa vezi cum zboara timpul. si apoi cand mai mergi la doctor? cand nasti?. ca la ce sistem au aia.... eu ti-am zis sa te potolesti cu atata treaba ca nu-i aia mai importanta decat sanatatea ta si a lui bebe.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monas spune:

strumphitza: facem orice club, ce sa facem?:)
spuneai ca faci supa cu ceva patrunjel verde? sa nu te superi ca ma bag, dar cica patrunjelul nu este recomandat in sarcina.
peste doua saptamani am si eu o noua eco si sper din inima sa imi spuna dr ce sexe au bebicii..abia astept:)
lalely: pe unde esti? noaptea cand imbratisez wc-ul..ma gandesc si la tine oare cum mai stai cu raul?

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Roxy,
anina.n
Andreea, multumesc de raspuns

Nu mi-a rasp nimeni la intrebarea cu intalnitea?....Poate daca se schimba putin timpul reusim sa ne vedem la o cico calda

Ally , 14 bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris85 spune:

mandreeac si toate fetele care va intereseaza sit-ul este acesta: http://www.roccogiocattoli.com/ insa nu stiu daca o sa gasiti ofertele publicate pe sit, ci doar adresele si nr de telefon. Eu am gasit intamplator oferta ptr ca am fost personal la magazin sa cumpar fetitei prietenelei mele un cadou de ziua ei, si asa am dat de oferta asta. Mi-a placut foarte mult si cred ca o sa o fac..insa repet, eu stau in italia. Daca aveti posibilitatea poate printr-o cunostinta sa le luati ar fi super. Oferta este valabila pana pe 18 octombrie

--------------------------------------------
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)..si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

mama fetelor astea cu gresitul sexului mi se pare horror, eu imi doream ft mult fetita, mi s a zis la 12 sapt jumate ca am baiat si de atunci sunt focusata pe faptul ca am baiat! lunea viitoare am eco iar si sper sa imi confirme ferm...ca eu sunt setata deja sa ii cumpar hainute, am intrat pe siteuri din state si vreau sa ma apuc sa comand niste lucruri si cred ca daca se schimba in luna 8 mor!! sper sa nu fie cazul....offffff...ma intorc la ciorbita mea...

14+

scrish, pe ce siteuri din state comanzi ?

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza si fetele care au rh negativ, cand mai rpetati anticorpii?

am repetat si tot nu sunt, deci e ok. dr mi-a zis la 18 saptamani, pe urma nu stiu..mai intreb pe parcurs

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

roxy si eu am rh negativ si o sa-l faca pana nasc in fiecrae luna, chiar azi am sunat la doctorita sa-mi faca programarea cred ca joi merg sa mi-l fac, la noi e 28 de lei la spital ca mai nou se plateste si nu am probleme deloc cu intepatul asa ca mi-l fac

strumphynu ma certa asa de tare ca eu habar nu aveam ca nu e voie sa stai in astfel de mirosuri, adica am intrebat-o pe asistenta mea si mi-a zis sa nu stau prea mult in miros de solutii ptr baie si drept urmare nici nu mai spal cu domestos sau alte cele ci doar cu cif care nu e asa de puternic...dar la cabana am fost in 4 august, cand era cald nu am stat in frig si atunci doar cat am spalat niste pensule in diluant si am dat de doua ori cu o pensula cu vopsea pe geamuri..si eram afara in curte nu in spatiu inchis, dar nu ma gandeam ca poate fi atat de periculos
asa cum ziceam cand inspir ceva merge in plamani nu in sange, iti dai seama ca de atunci am evitat orice fel de miros

na de aia am fost mai calma ca nu am stat mult in miros
mi-am invata lectia sper numai sa nu fi fost nimic

pupici

Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 19 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Am reusit intr-un final sa fac si eu poze la pozica de la eco ce mi-a dat-o la eco in ro sapt trecuta, sa il vedeti si voi pe bebe meu cum isi suge degetelul era asa de scump , mancal-ar mama pe el de bebe strumf scump Le-am pus pe contul comun de picasa in albumul meu , vzionare placuta

Ahhh si tot va spusesm eu de DPN exact dupa UM sa vedeti in cealalta pozica EDD dupa LMP si AUA , amandoua sunt 25.03.2011 E ceas , sper sa ramana asa pana la final

Ally bine ai revenit in tara si sper sa va inatlniti cat mai multe, mult mai multe decat au fost la intalnirea cu mine , adica 5 inclusiv eu

Salo_sama, cabana la Paltinis????? Ador zona Sibiului si special Paltinis , dar nu numai

Monas, nu pun mult patrunjel, ca am citit si eu undeva ca nu e tocmai indicat in sarcina, o sa pun la final cat sa ii dau un pic de gust

Roxy, nu stiu cand o sa mai merg la eco dupa data de 10 nov, cred ca la 36 sapt o sa fie urm eco dupa cate imi aduc eu aminte ca imi spusese moasa, pot sa verific in cartulia de am primit-o, stai sa vad pe unde e si iti spun
Am verificat acum, cica intre 28 - 36 sapt, acum depinde cand o sa ma programeze... cred ca la 36 sapt la cum e sistemul aici , dar pe 14 oct ma intalnesc cu moasa si o sa intreb atunci...

BB on board!!! 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

strumphi si eu stiu ca am posibil baiat, d-aia nu am pus carucior la semnatura :( mai am o sapt de asteptat si sper ca atunci sa mi se confirme

miki de pe ralphlauren.com si de pe macys deocamdata vreau sa comand, ca au lucruri de baieti tare dragute, vazusem la ralphlauren un set de camasa si pulover cu 40 de dolari, pret de zara la noi!! daca stai sa te uiti bine au multe lucruri care se merita la pret, eu vreau sa comand de acolo lucruri mai speciale ca asa bodyuri si alte traznai le iau si de aici. ma gandeam sa dau comanda la mothercare.com sa mi le trimita cineva chiar din anglia pentru ca adunate sunt considerabil mai ieftine decat la noi. deocamdata mai investighez problema si daca o sa gasesc mai multe siteuri misto o sa fac o listuta cu ele si o postez pe mailul comun

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

salo dar tu platesti mereu pt anticorpi? eu am platit prima data 26 de lei si gata, de acum numai gratuit fac. saptamana asta merg si eu sa fac anticorpii ca nu i-am mai facut de o luna jumate.

monas patrunjelul nu are nimic in sarcina. chiar este sanatos are multe vitamine. doar nu mananci 5 legaturi odata, mananci acolo putin presarat.

Mergi la inceput