Fluturasi de martie-aprilie 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 4
antguess spune:
eu sunt cam in pom cu testele astea spre rusinea mea
la primul copil nu am facut dublu test, triplu test...poate nu existau pt ca eu nu am auzit de ele si la dr am mers la fiecare control recomandat de el asa ca....bine asta a fost acum 8 ani...peste alti 8 ani cine stie ce teste mai apar
Mamica mandra a lui Dani si 14+
bb_yasmi spune:
antguess un dr super bun nu e neaparat si un ecografist bun. dr meu cu care am nascut prima data si la care sunt si acum e un dr si un om de nota 10 dar nu pune atat accent pe eco, de ex la morfo am trimite la alt dr. si poate de asta de ex nu vrea sa spuan sexul bebelusului pana la 18-20 sapt, ca sa fie sigur. bine mie la fetita la mi-a spus la 17 si la baiat la 16... ca l-am batut la cap....
mamica fericita de printesa si 19+ baietel
antguess spune:
doctorul la care era sora mea atunci se numeste Conci Stelian
e doctorul nostru in familie de pe cand era mama mai tinerica:)
am fost si eu la el in primele saptamani de sarcina dar am renuntat la el pt ca este f ocupat si nu ma tinea minte niciodata...cred ca a imbatranit saracu pt ca eu mi-l aminteam ca un dr foarte bun care m-a scapat de niste probleme destul de grave dupa ce am nascut primul copil ( am sangerat abundent 2 luni am fost la n-spe doctori care doar ma puneau sa schimb pastilele anticonceptionale hodoronc-tronc in mijlocul lunii) si conci m-a salvat cu niste vitamine :)
acum la sarcina asta, m-a intrebat la 3 controale..daca am intentia sa pastrez copilul si m-am enervat si am cerut recomandari spre un alt doctor
miki1979 spune:
salo_sama, si eu am luat omega 3 toata sarcina la primul bb si acum am de gand la fel, iau de cand am aflat..doctorul meu e singurul lucru pe langa acid folic care il recomanda, pt creierasul lui bb si pt colesterolul lui mami care in sarcina o ia razna
bbyasmi , ma gandeam la un spatiu de joaca dar tot aman..greu ma mobilizez..trebuie sa iau si taxi pana acolo si am o lene..
mandreeac, am studiat problema cu carceii in sarcina, eu am avut din plin si la prima sarcina si se pare ca este fie de la un dezechilibru de minerale (ca, magneziu, potasiu) si se recomanda consumul de banane, fructe uscate, etc fie de la modificari care apar in organism - circulatia sangelui. iar de calciu cica dezechilibrul poate fi in ambele sensuri adica si lipsa si exces..eu n-am gasit remediu pt ele, invat sa gestionez momentul dureros prin masaj puternic chiar daca pe moment doare mai rau..si evit sa ma intind, desi noaptea cam greu controlabil..
si cele care se plang de griji prea multe, si pe mine ma mai apuca..acum am un stres ca pateste ceva bb ca ma loveste vlad fara sa vrea pe burtica, se mai aseaza in bratele meu cand stau pe canapea sau noaptea prin somn imi da vreun picior incerc sa gandesc pozitiv si astept eco de vineri
va las ca nu ma lasa vlad sa scriu deloc..cat am scris mesajul asta mi-a pupat incontinu mainile doar doar plec de la calculator cum sa rezist ?
mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu
mandreeac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui antguess doctorul la care era sora mea atunci se numeste Conci Stelian e doctorul nostru in familie de pe cand era mama mai tinerica:) am fost si eu la el in primele saptamani de sarcina dar am renuntat la el pt ca este f ocupat si nu ma tinea minte niciodata...cred ca a imbatranit saracu pt ca eu mi-l aminteam ca un dr foarte bun care m-a scapat de niste probleme destul de grave dupa ce am nascut primul copil ( am sangerat abundent 2 luni am fost la n-spe doctori care doar ma puneau sa schimb pastilele anticonceptionale hodoronc-tronc in mijlocul lunii) si conci m-a salvat cu niste vitamine :) acum la sarcina asta, m-a intrebat la 3 controale..daca am intentia sa pastrez copilul si m-am enervat si am cerut recomandari spre un alt doctor Mamica mandra a lui Dani si 14+ |
Da am auzit de el si de faptul ca e un dr bun, asa il prezenta acea cunostinta a mea care a nascut cu el si pe care a tratat-o ca nu putea sa ramana insarcinata, si a reusit pana la urma.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
antguess spune:
fetelor, in legatura cu carceii in timpul sarcinii. si eu am avut la primul copil si m-a invatat medicul de atunci, sa ma ridic din pat si sa stau pe varfuri un pic chiar daca doare....ajuta, treceau imediat..tin minte ca spre sf sarcini, ma vedea sotu cum ma ridic dintr-o data de vreo 3 ori pe noapte ca sa stau pe varfuri..ce se mai distra:))
antguess spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandreeac [ Da am auzit de el si de faptul ca e un dr bun, asa il prezenta acea cunostinta a mea care a nascut cu el si pe care a tratat-o ca nu putea sa ramana insarcinata, si a reusit pana la urma. Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+ |
da, e bun si mai ales in probleme de fertilitate pt ca sora mea s-a chinuit un pic sa ramana insarcinata si imi amintesc ca il lauda si zicea ca datorita lui a reusit
salo_sama spune:
mikisi tu ai luat omega 3 si la prima sarcina si eu nu am aflat nimic ntzntzntz...nu iti mai aduci aminte discutia ce am avut-o cu strumphy in care o intrebam de omega 3...hm daca stiam ca ai luat si tu ma incurajam si eu si luam mai devreme....ufff
peste tot locul se zice ca e f bine sa iei omega 3 numai blonda de mine(acum nu mai sunt am revenit la culoarea initiala) mi-era teama sa iau
tu ce omega 3 ai luat de la ce firma? sau iei ulei de peste de la hofigal?
Simona, viitoare mamica extrem de fericita, 19 +
mandreeac spune:
Acelasi lucru il fac si eu, ma masez apasat si apoi ma ridic in picioare. Doare f tare pe moment, dar apoi imi revin. Sper sa nu mai patesc asa ceva.
Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 18+
bb_yasmi spune:
mi-am terminat si eu papica...delicioasa....
strumf ai facut ciorbica a la grec???
mamica fericita de printesa si 19+ baietel