Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Fetelor multumesc mult de urari m-am apucat deja de invatat legislatie merge mai greu ca Deiu nu prea ma lasa
Cu facultate abia sapt asta a inceput semestru pana in sesiune mai e ceva timp dar banuiesc ca in sesiune in feb imi va fi tare greu.
Babytza nu stiu de unde poti lua...Site-ul l-am uitat si eu dar stiu ca Claudinna urmarea filme acolo poate isi aduce ea aminte.
Dar nu trebuia sa inceapa si la TV seria 7???
Alina Deiu e ok cu bona nu prea doarme cu ea la pranz de cele mai multe ori il gasesc treaz daca mai intarzii eu prin oras cu treburi..Insa nu imi place ca e prea blanda si permisiva cu el si din cauza asta el s-a transformat intr-un mic terorist.
Lumi ce bine ca hunii se simt mai bine.Cum se descurca bunicii cu ei?La servici cum mai e?
Cristina incepi si tu munca??Scuze daca ai mai zis dar eu in ultimul timp nu prea am citit tot.
Kllemi dau de baut numai sa iauTu ai gasit servici?Ce faci cu Amaia??
Ange ati mers la gradi?Ca ziceai tu ceva de o gradi faina.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Dya, din pacate nu am dus-o din motive strict financiare, plus ca nici nu are cine sa o ia 2-3 zile pe saptamana de la gradi...asta in eventualitatea unui job cu program cat de cat normal...

tot cautand pe net desene, am dat de unele superbe, uitati http://desene-animate.gmcteam.ro /wp/2010/01/28/seria-disney-online-dublate-limba-romana/

de Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

ooo, cate vizite am avut la poze! Multumim frumos! Ma bucur ca va plac!
Da, s-au distrat de minune, mai ales Sofia, a gustat din plin petrecerea si de ziua ei cu copii si nasica (fetita mai mare) si de la gradinita cu nenea clovn Dodo. :)

kllemi, nu stiu ce poza ai vazut. Este intr-o masinuta dar in parcul de langa noi, Titanii, in IOR nu prea mergeam.

O seara buna si sa fiti sanatosi!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor nu cred ca pe site-ul ala cu filme on line sunt si cele din seria 7. Trebuie sa gasim o modalitate sa imi trimiteti si mie din cele descarcate de pe torent. Alea se vad foarte bine si e buna si subtitrarea. Vedem noi cu facem. Multam frumos

Nu stiu daca ati sesizat mai devreme cand am scris ca maine imi serbez baiatul. Sunt dusa rau cu capul Dupa mine, maine era Sf, Mihail si Gavril si ii spuneam piciului LMA M-am tacanit rau.....

Mai stau putin si ma culc. Am la cuptor (facuta de soacra-mea) o rulada cu carne pentru sambata, ca pregatim pentru sambata dimineata la biserica. Facem pomana de 6 saptamani. Nici nu stiu cand au trecut

Va pup , noapte buna

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

neata!
poftiti la , mamici care ati inceput munca (cele care inca nu ati inceput-o, sper ca dormiti la ora asta!)

Dya, bafta la scoala si la examen!! nici R nu doarmepana nu ajung eu acasa...adica in jur de 16- 16.30, dar asta e...
in week-end il culc pe la 14.00, fara probleme, deci i se face somn, dar nu vrea sa se culce cu tac'su sau cu soacra-mea
ce facultate ai inceput??
a, Cristina mai sta un an acasa cu RAducu

Mimihoo, superbe poze si minunati copiii, organizarea! se vede ca s-au distrat si mor de dragul lor acum cand gusta distractia, cand sunt asa curiosi si plini de viata
vorba Dianei, e frumoasa varsta de 2 ani! sunt simpatici rau

site-ul de filme e filmeonline punct ro, dar eu nu m-am mai uitat la un film....din primavara, deci nu stiu ce o mai fi pe acolo

sa va zic una de la Razvan
ii cantam intr-o zi "Mos Craciun cu plete dalbe" si ajunsesem la versul : niciodata n-a lipsit...
"acuma lipseste, vezi!?? lipseste!!!"

www.okey.ro/claudette" target="_blank">BLOG CU BASCA
Blogul boboceilor

mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza! Lucia are febra asa ca azi am ramas acasa. Si ne-am sculat si de la 4:30. Whatever!

Am constatat socata ca desi am trimis aseara linkul la ultimul album cu poze la doar cativa prieteni (pana-n 10), acum am deja 146 vizite. Asta inseamna ca sunt muuulte persoane abonate la pozicile noastre. Pe aici am mai dat de vreo doua ori adresa mea cu poze de familie dar ma indoiesc ca sunt atatea mamici care abia asteapta sa vada ce poze am mai pus eu pe net. Asa ca va dati seama ca ma gandesc la altfel de oameni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

neata,

va pup pe toate!!!

La multi ani David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

La multi ani David!!!! Sanziana, toate cele bune micutului sarbatorit! Si tie toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

neatza,

dya, merci de intrebare. se pare ca usor-usor ne intram cu totii in ritm. bunicii par a se descurca bine, mai las si eu de la mine, in privinta lucrurilor minore si merge bine. iar la job deocamdata e super ok. daca ar fi programul mai scurt, pana pe la 16-17, ar fi super. asa, ajung pe la 19 acasa, cel mai devreme, si nu stiu ce sa fac mai repede.

claudia, sanatate multa Luciei!

nocom, te pupam si noi!

David!
Sanziana, sa fiti sanatosi si fericiti!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

neatza,

David

Nocom ici multi

ClaudiaH sanatate Luciei