Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (313)
Raspunsuri - Pagina 6
kllemi spune:
neatza
babytza
...suuuper ca ave-ti net, acum intri si tu mai des...si sa sti ca si noua ne-a fost dor de tine 

lumi sa sti ca avem rabdare, cu pozele, nu ne grabim ![]()
![]()
Si noi suntem cu mucii pe trecute
, nu am vrea sa ne prinda ziua noastra raciti, sper sa scapam 
baby_boy spune:
Buna fetelor
Va invit la bunatati 

!!
Raducu azi face 2 anisori - e baiat mare...toata ziua repeta doi ani..doi ani..stie ca azi e o zi speciala
Desi daca il intreaba cineva cati ani are spune 4![]()
Va multumesc mult pentru urari Claudinna, Alexa si mami, Babytza,Luminita

Si va multumesc mult mamici de bobocei ca ati fost alaturi de noi in acesti doi ani care au fost cei mai frumosi din viata mea datorita piticului meu![]()
Noi o sa ne sarbatorim sambata..dimineata avem petrecere cu bobocei iar seara cu familionul.
Vreau sa urez si eu un La multi ani special pentru Ana de Marinush!!!

Babytza ma bucur ca ati ajuns cu bine..acomodare usoara
angelynna82 spune:
Hello,
sarbatoritilor pe care i-am scapat , sper ca in curand sa pot activa mai mult pe net
Babytza spor la invatat tie si Tinei,
am cu drag. Nasol la faza cu soacra, pana la urma trebuie sa cauti o solutie de mijloc sa va fie bine
Alina eu abia acum pot respira cat de cat mai bine, dar inca nu am miros...am dres-o cu paracetamol, aspirina si ceaiuri
si sanatate
noi am montat sobele ieri, jale de frig era in casa 14-15grade, acum e multttt mai bine
in schimb e nasol cu somnul la Crina, seara a inceput sa adoarma tarziu 23.00-24.00...asa ca sunt si chiauna pe langa racita![]()
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
kllemi spune:
baby-boy 
LUI RADUCU SA-TI TRAIASCA, MARE,SANATOS SI SA TE BUCURI DE EL 1000 DE ANI

angy sanatate muulta, si noi am inceput sa stam foarte prost cu somnul, de fapt iar a inceput, sa se culce pe la 00.30
...si azi chiar am vazut si motivul, tocmai ia iesit inca o maselutza, de fapt un coltishor, sper sa nu tina mult chestia asta ca o iau razna

nikolici spune:
Raducu cel viteaz!!!! La multi ani baietel frumos sa fii sanatos si sa-ti bucuri in continuare familia!!!Sa va traisca baiatul Cris!!!

cu K2 in 36s si mamica de K1
Mimihoo spune:
Babytza, HEJ, ce bine ca aveti net! O sa te acomodezi, o sa scapi de soacra, o sa inveti limba si va fi bine! O sa vezi! Mai nasol cu frigul si cu vantul dar va acomodati si cu asta, sunt sigura!
nerantula, eu am o solutie de muci grosi de la dr. nostru si fostul vostru :D, dar intreaba noua doctorita mai bine sa-ti dea ea reteta in care crede. Multa sanatate si succes! Este greu cand ai un copil mic, d'apoi 2, unul mare si-unul mic. Sanatate multa!
nikolici, da, e bine cu puiul la gradinita. Am avut si eu timp din'asta pentru mine si stiu cum este.
La multi ani bobocilor pe care i-am ratat! Sa aveti sanatate si viata usoara!
Am pus si eu poze noi de la petreceri, daca aveti timp sa va uitati, va rog. Sunt pe public, sper nu mi se mai ataseze vreun pedofil de ele ...
O zi frumoasa, spor la treburi si multa sanatate!
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
dyanira spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI BOBOCEILOR DIN ULTIMELE ZILE!! 

LA MULTI ANI RADUCU!!![s]
Sa fii sanatos sa cresti mare si voinic!Cristina sa iti traiasca baiatul.Aveti si dintre boboceii invitati??Ce fain!!
Babytza ma bucur sa te citesc din nou si ca sunteti bine!!Cat despre soacra ignor-o!!!
Nerantula multa putere.Trebe sa fie tare greu cu 2 copii atat de mici.
Niko bafta ca am inteles ca tu urmezi!!
Altceva nu prea mai tin minte citesc pe fuga si nu apuc sa scriu deloc sunt tare prinsa ...
Deiu e bine creste e haios, face tot felu de traznai e o varsta tare frumoasa asta de 2 ani as vrea sa ramana mereu asa.
In alta ordine de idei eu m-am apucat de luni de scoala de soferi(eh acu baba batrana daca tanara nu am avut curaj)si nu am timp nici sa respir...Sper sa si iau carnetu din prima ca nu se mai poate fara masina.Si nu stiu daca v-am zis dar de la 1 oct sunt din nou studenta
m-am inscris la a 2-a licenta sper sa fac fata cu toate pe cap, ca e un vis al meu mai demult si a insistat si sotu sa fac in sfarsit ce imi doresc.
Va pup si mai sunt prin zona ca m-am apucat sa citesc legislatie rutiera si sa vad chestionare.![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ClaudiaH spune:
babytza, incearca sa cauti lapte UHT la cutii mai mici, la noi se gaseste si la 250ml. Si noua ne-a recomandat pediatrul lapte normal si pe asta am mers. Prefer laptele proaspat dar cand plecam in deplasare iau UHT. Lucia insa nu bea noaptea.
alexa si mami spune:
Mimiho f frumoase pozele! distractie mare pe Sofia cu fetitza mai mare:)) si la gradi fain cu nenea "clown"
Lumi, Ange 
babytza spune:
Alina nuuuuuu , nu ramanem cu soacra forever
Dar vreo 6 luni cred ca vom sta cu ea.
Claudia h ziua lapte UHT bea, dar ti-am zis , noaptea ar dura prea mult pana il incalzesc si se trezeste de tot. In termos mi s-a branzit in 4 ore, ca am incercat si varianta asta ![]()
Cristina multumim de tratatie 
Dya spor la invatat
Si sa il iei din prima 
Noi nu avem poze de la ziua lui, ca nu am facut nimik special. I-as fi facut poze la tort , dar eram plina de spume si momentul era deja stricat. Am doar o filmare cand i-am cantat lma si atat.
Dar vom face noi alte poze.
Poate maine de ziua lui o sa iasa mai frumos ![]()
Lumi cum sunt hunii cu aftele ? 
Feliiiii mi-e tare dor de tine 
Scueze ca nu ti-am rasp la tel, eram in alta camera si apoi nu am avut chef de nimik ca a urmat tornada 
Mimihoo mai frig nu e, dar e vantul care ma dispera rau. Si umezeala care imi strica parul pe care eu ma chinui sa il intind ![]()
Bey si imi e destul de greu sa ma obisnuiesc cu aragazul asta electric....parca sunt tampita in fata lui
....asa m-am obisnuit sa vad eu flacara nene 
Babytza si puii
Valentina
David