Aspirante optimiste!Felicitari Ramona,Lia!!!(587)
Raspunsuri - Pagina 4
bebelu86 spune:
LIOOOOOO nebuna mai esti
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria
Lia73 spune:
bebelu si sotul tau a contribuit
s-a rugat ptr noi
si voi toate
am invatat cate ceva de la fiecare
si am pus in aplicare
acum sunt ametita
sincer va zic
nush de capul meu
asha ca daca mai scriu prostii sau gresesc
va rog sa ma iertati
dar am niste emotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zici ca-s beata
pozulici
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+4
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
bebelu86 spune:
stai linistita LIa k te intelegem
poti sa zici orice prostii vrei
azi e ziua ta
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria
didi32 spune:
Lio poti sa spui tot ce-ti trece prin cap, noua ne place
Ralu tu ce faci? Nu te invidiez deloc cu renovarea
Cami, nu ne mai spui nimic? Ai ajuns la dr?
in devenire
bebelu86 spune:
Didi stau cocotata in varfu patului, cu laptopu in brate si ascult muzica
baietii sunt dincolo si muncesc. pana nu e gata nu fac nimic. k nu am ce.
oricum e frig si nu imi vine sa fac nimic.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 Didi stau cocotata in varfu patului, cu laptopu in brate si ascult muzica baietii sunt dincolo si muncesc. pana nu e gata nu fac nimic. k nu am ce. oricum e frig si nu imi vine sa fac nimic. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria |
ai grija cu frigul sa nu racesti ca asta ti-ar mai trb. eu am dat drumu la centrala si abia ma incalzesc.
aspiranta la bebik
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
bebelu86 spune:
bella de aia stau in pat. noi avem caldura de la centrala orasului...adica cand dau astia drumu...avem..dc nu...stam infofoliti.
oricum tre sa luam un resou sau calorifer ceva pt cand va veni si bb, sa fim siguri k nu ramanem in frig.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
bellasamoyed spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 bella de aia stau in pat. noi avem caldura de la centrala orasului...adica cand dau astia drumu...avem..dc nu...stam infofoliti. oricum tre sa luam un resou sau calorifer ceva pt cand va veni si bb, sa fim siguri k nu ramanem in frig. Ralu si buburuza va Marriage Ticker Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria |
astia de la radet cred ca abia prin noiembrie va dau drumu la caldura . neaparat trb sa iei ceva pt bebelina ca nu poti sa stii cum o mai fii iarna asta
aspiranta la bebik
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
camcris spune:
bebelu poti da drum la aparatul de aer conditionat pe cald, noi asa stam la birou si este super bine, ca afara este frig rau
didi nu am ajuns la dr. astept cardul ala nenorocit care nu mai apare
didi32 spune:
Ce viata grea mai Ralu! As sta si eu acasa chiar si sub plapuma si sa citesc, sa ma uit la tv si sa dormitez asa
Si la noi acasa e un frig de mori, stam imbracati ca sacii , da' la birou da caldura ca iarna
Fetelor de Draguta mai stiti ceva? Sunt multe fete care n-au mai intrat demult...
in devenire