Crema pe baza de cocos

Crema pe baza de cocos | Autor: emma2006

Link direct la acest mesaj

Ati testat creme de fata, maini sau corp pe baza de cocos? Am vazut la Body Shop - Coconut Body Butter; nu mi-am cumparat inca, astept si parerile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulix spune:

Am si eu de la Body Shop Cocoa Body Butter si mi se pare super. E adevarat ca intra greu in pielea mea, dar dupa ce se absoarbe am o piele fina de tot!!! Insa din cate am citit aici pe DC tot ce e legat de coconut e super asa ca nu cred ca ai ce pierde daca incerci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulix

Am si eu de la Body Shop Cocoa Body Butter si mi se pare super. E adevarat ca intra greu in pielea mea, dar dupa ce se absoarbe am o piele fina de tot!!! Insa din cate am citit aici pe DC tot ce e legat de coconut e super asa ca nu cred ca ai ce pierde daca incerci.

Only me

ce legatura are cacaoa cu cocosul?? (in afara faptului ca incep amandoua cu "c" in romana si cu "co" in engleza)

Mergi la inceput

Nu are nici o legatura dar am vrut sa prezizez ca sunt f. bune produsele de la The Body Shop. Nu inteleg ce te-a suparat ca am spus ce produse am de la acesta firma si ce calitate au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Cremele pe baza de ulei de cocos sunt f bune deoarece ajuta la hidratare si la prevenirea aparitiei ridurilor.Dar aici ma refer la cele in care compozitia este destul de importanta nu cele care pe langa x ingrediente chimice au si un pic de ulei de cocos.Pentru corp se poate folosi direct uleiul de cocos incalzit putin.La fel si pentru par.

Cait
www.biomonde.ecosapiens.ro

Mergi la inceput

Citat:

Nu are nici o legatura dar am vrut sa prezizez ca sunt f. bune produsele de la The Body Shop. Nu inteleg ce te-a suparat ca am spus ce produse am de la acesta firma si ce calitate au.

Only me

nu m-a suparat, m-a amuzat imagineaza-ti ca cineva n-a gustat fanta pana acum si intreaba cum e, daca e bun la gust, iar eu ii spun cat imi place cola.

on topic (oarecum, fiindca nu-s adepta "prodselor pe baza de x", ci a x-urilor cat mai pure) momentan is cu uleiul de cocos in par. impresiile -eventual maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:

Only me

nu m-a suparat, m-a amuzat imagineaza-ti ca cineva n-a gustat fanta pana acum si intreaba cum e, daca e bun la gust, iar eu ii spun cat imi place cola.

on topic (oarecum, fiindca nu-s adepta "prodselor pe baza de x", ci a x-urilor cat mai pure) momentan is cu uleiul de cocos in par. impresiile -eventual maine.

Asculta, priveste si taci!...
Din brate fa-ti aripi de fier
Si zboara cu ele spre cer!...

Iti sugerez sa-ti pui ochelarii de soare inainte sa te uiti in oglinda maine

***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1

http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

iulix probabil a vrut sa spuna ca sunt bune produsele body shop si ii multumesc pentru raspuns. Eu insa am dat azi o raita prin Cora si am gasit o crema de 6 ori mai ieftina decit cea de la body shop si pt ca mi-a placut testerul am luat-o. Este vorba de Body Butter Coconut de la Fennel.
miana, si eu as prefera produsul in stare cit mai pura, dar citeam pe undeva ca, asa cum spune si cait, uleiul de cocos este solid la temperatura camerei si tb incalzit pt a putea fi folosit; chiar nu ma pricep, poate ne explici tu mai multe. Din comoditate am preferat pe moment crema, dar ma gindesc serios sa-mi cumpar si ulei. Astept impresii. Uleiul cred ca merita toti banii, in creme insa n-am foarte mare incredere, doar ador mirosul de cocos si n-am rezistat.

Mergi la inceput

Emma multumesc ca macar tu m-ai inteles. Am si eu unt de corp cu aroma de cacao de la fennel(l-am primit cadou la o revista ), dar nu m-am mai dat de mult cu el desi miroase super. Daca gasesti ulei de cocos ma anunti te rog si pe mine de unde l-ai achizitionat?

Mergi la inceput

Cait uleiul de cocos pot sa il folosesc si pt. tenul meu mixt?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emma2006

miana, si eu as prefera produsul in stare cit mai pura, dar citeam pe undeva ca, asa cum spune si cait, uleiul de cocos este solid la temperatura camerei si tb incalzit pt a putea fi folosit; chiar nu ma pricep, poate ne explici tu mai multe.

io azi l-am primit si "dezvirginat" si vrei sa explic mai multe???

nope, cel putin al meu nu era solid, e intr-o sticluta, dar nici nu curge - dupa ce m-am uitat cateva minute la el ca vitelu' la poarta noua, am avut revelatia si l-am scos cu coada linguritei nu-i nici crema, e un fel de spuma mai consistenta. in niciun caz nu-i la fel de solid ca untul de shea (desi eu pe cel de shea pe fata il aplic fara sa-l incalzesc, o cantitate asa mica devine cremoasa la contactul cu pielea; pentru par si corp il incalzesc nitel sau il las catva timp la temperatura camerei).

dupa ce ne spun fetele cu mai multa experienta daca ce-am descris mai sus are vreo legatura cu consistenta reala a uleiului de cocos, poate te razgandesti.

iar ca experienta personala recenta, intre masca de par cu unt de shea si untul de shea aplicat direct pe par nu exista nicio comparatie.

@xio, ce-ti imaginezi, ca ne comparam la podoaba capilara? aici e vorba de un par dificil de la natura, si in plus vopsit blond, traumatizat termic destul de des (foen, fara care nu sta nicicum, si ondulator la care tocmai incerc sa renunt, dupa folosirea zilnica timp de ... nici nu vreau sa spun cati ani). as fi vrut sa-ti vad pozele recente si sa te mai invidiez putin, ca te lauda fetele tare frumos prin alt topic.

Mergi la inceput