FIV Dr. ALBU DRAGOS 12
Raspunsuri - Pagina 8
mami_vreau spune:
lumi, lyly multumesc
amy!!!! ce ma bucur sa te revad! ce mai faci?
maria nu te gandi ca au scazut sansele.. sansa ta e sansa ta indiferent de calitatea embrionilor... de multe ori se prind cei de o calitate mai scazuta si cei puternici si de calitate nu se prind... fiecare cu sansa ei...
lumi la cat mai multi embrioni
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
lumimar spune:
Mami-Lauricifiv-ul din decembrie sa-ti aduca cea mai mare bucurie,accea de a fi mamica fericita de bebiti gemenasi
Pupacei
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
mami_vreau spune:
multumesc lumi
cand te suna de la clinica?
cand faci transferul? maine, la 48h?
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
lumimar spune:
Mami -Laurici,azi trebUie sa sune cei de la clinica
Maine trebuie sa facem et ,intre 48-72 ore...
Sper sa se fi format ceva embrionasi,tinind cont ca am facut ICSI pt ca sotul meu este posesor de OATS
Vom vedea ce va iesi
pupacei
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
amacuba spune:
pupici fetelor
lumi iti tin pumnii sa fie multi embrioni de calitate
maria te pup si vb la telefon.stai linistita.
mami te pup , imi pare extrem de rau , bafta multa in decembrie, sa te vad gravidutza.
mire tu stai in patutz linistita
eu sunt mai bine azi ca pana acum m-a durut colonul in ultimul hal.sper sa nu fi afectat bebeii.in rest ce sa va zic .lenevesc toata ziua,ma plimb prin casa, vb la tel, acum nu mai pot sa dorm mult nu stiu de ce.sper sa vad si eu 1-3 cifre la beta saptamana viitoare.
aristica spune:
rica- ma impresioneaza puterea ta. Bine-ai revenit!
maria - cum adica ti-au scazut sansele cand ai un embrion 1 spre 2 si unul grad 2? Esti tacanita si tu? Ciudat, ca nu pareai. Pai ebrionii au gradele astea in functie de numarul de celule, iar numarul de celule se va multiplica la tine in uter. Tu nu sti ca cel mai bun mediu in care se dezvolta, e uterul? Nu incepe din prima zi cu negativismul, ca nu-i a buna. Trebuie sa le oferi un mediu cald si primitor, trebuie sa gandesti pozitiv si ai sa vezi, la fel ca si ama, un beta cu 3 cifre. Pupici!
lumi - deci esti mama-sefa ouatoare! Si ce daca are sotul oats? daia exista icsi! Maine vei fi gravida
mire-am inteles ca cel mai bine, la gravidute, e sa se stea pe stanga, ca ar ajunge sangele, mancarea si ce mai ajunge prin cordon la bebei...tot p-aici am citit, la trombo, la fiv la unguri sau la fiv simplu...nu mai stiu exact, dar cauta pe la toate astea, la ultimile pagini scrise, sa intrebi fetele gravide.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
honeys spune:
Buna fetelor,
Lumimar - bafta multa azi cand suna telefonul.
Maria - ala de calitatea 1-2 te va face foarte fericita...stai linistita.
Amacuba - o sa vezi 2 sau 3 cifre la beta, toate 4 vom vedea.
Eu ma duc la 15 azi sa vedem cati bagam in burtica...tare sunt curioasa. Doamne ajuta sa fie intr-un ceas bun.
va pup pe toate
aristica spune:
honey - adica tu ai et azi, la 3? Mai! Sa fie intr-un ceas bun! Uite ca si-a mai revenit si vremea afara, de dragul tau!
maine urmeaza lumi...mama, are Albu ouatoare de exceptie, una dupa alta
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA