FIV Dr. ALBU DRAGOS 12
Raspunsuri - Pagina 16
simonia spune:
eu stiam ca ceaiul de cretisoara se bea inainte de ovulatie si daca ramai insarcinata depa luna 3
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
lumimar spune:
Samiruta,sunt ok,astazi am avut dureri de spate,dar cred ca sunt de la statul in pat,si m-au intepat si ovarele cam rau insa a trecut durerea.Per total imi place sa cred ca sunt ok si pana la final va fi bine,vom vedea.Tu cum esti,mai ai putin si intri si tu in focuri?
Pupici
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
simonia spune:
care sunt analizele hormonale din z.2-3?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
denisa220972 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonia care sunt analizele hormonale din z.2-3? LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit |
simoniaProgesteron, LH, Estradiol,Prolactina, TSH, FSH.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
lumimar spune:
Buna dimi fete dragi,va invit la cafeluta de dimineata sau la lapticul cu cacao,capucino sau un 3 in 1 ,ce doriti azi avem din toate
Haideti,cine se inscrie?
Pupicei
honeys spune:
Neatza,
Vin eu la cafeluta, am baut-o deja, dar beau un ceai ceva.
Ziceti ca durerile de sani sunt de la utrogestan?
O zi extraordinara.
Va pup.
amacuba spune:
neatza fetelor
m-ati cam uitat
o iau razna in casa,cred ca ma duc la servici de maine.lumi da-mi si mie o cafelutza.n-am baut de la ET
va pup pe toate, nu va mai nominalizez
sa va zic despre mine.imi vine acu sa ma duc sa fac beta.ma cam doare iarasi capul, sanii nu mai vorbesc dar parca mai putin ca ieri, stare de voma la greu dimineatza (o fi fost de la usturoiul de aseara), in rest nimic.nus ca sa zic.o fi bine, o fi rau?
azi e z9 cu tot cu ET.
flo.flo spune:
Buna fetele
Am venit si eu la o cafea tarzie
Merci de raspunsuri.
Si daca tot sunteti asa dragutze, vreau sa va mai intreb ceva
Am sunat ieri si mi-am facut programare la Dr Albu si pentru ca nu se putea saptamana asta si nici saptamana viitoare, mi-au facut programare pentru 27oct. Nu mi-am dat seama pe moment dar dupa ce am calculat am realizat ca atunci o sa fiu la cm. Si acum intrebarea: la prima intalnire ma consulta, sau este o discutie despre istoricul nostru si imi da analizele de facut? din pacate eu nu am nici un dosar, nici o analiza scrisa, dar o istorie tare bogata din pacate.
Ma rog si eu pentru voi sa fie bine - sper ca voi toate care sunteti in focuri aici, sa reusiti.
Va pup
Zi frumoasa!
lumimar spune:
Ama,hai ca-ti trimitem si tie un ceiut ,cafeluta nu ai voie,sa nu zici ca suntem fete rele
Pupacei
lyly_mar spune:
Ai fi bine sa ai analize,dar nu e obligatoriu sa iti faca eco,o sa fie o discutie despre istoricul vostru si o sa iti dea o lista cu ce analize tb sa faci.
Citat: |
citat din mesajul lui flo.flo Buna fetele Am venit si eu la o cafea tarzie Merci de raspunsuri. Si daca tot sunteti asa dragutze, vreau sa va mai intreb ceva Am sunat ieri si mi-am facut programare la Dr Albu si pentru ca nu se putea saptamana asta si nici saptamana viitoare, mi-au facut programare pentru 27oct. Nu mi-am dat seama pe moment dar dupa ce am calculat am realizat ca atunci o sa fiu la cm. Si acum intrebarea: la prima intalnire ma consulta, sau este o discutie despre istoricul nostru si imi da analizele de facut? din pacate eu nu am nici un dosar, nici o analiza scrisa, dar o istorie tare bogata din pacate. Ma rog si eu pentru voi sa fie bine - sper ca voi toate care sunteti in focuri aici, sa reusiti. Va pup Zi frumoasa! |