FIV Dr. ALBU DRAGOS 12
Raspunsuri - Pagina 14
maria81 spune:
apropo de ceaiuri.......... ce ceaiuri avem voie sa bem?
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA
lumimar spune:
Maria ,eu beau ceaiul de cretisoara
Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot
lumimar spune:
Mariaaaaaaa,intra si tu pe mess
flo.flo spune:
Buna fetelor
Am o MARE rugaminte la voi: ma pregatesc sa fac si eu FIV si nu m-am hotarat inca la cel medic sa merg. Am citi de dr Albu dar nu m-am hotarat, asa ca va rog sa-mi spuneti voi care mergeti la el ce fel de medic este, ce parere v-ati facut despre dansul (char nu am timp sa citesc toate capitolele anterioare).
De asemenea vroiam sa va intreb daca preturile de pe prima pagina sunt actualizate si din cate stiti voi, cam cat te duce cu tot cu analize, tratament un fiv simplu.
Mi-ati fi de f mare ajutor pentru ca nu ma pot hotara unde sa merg.
Zi frumoasa!
honeys spune:
Buna flo,
Hai sa-ti raspund eu cu toate ca e primul FIV si sper cel norocos, deci nu am experienta a mai multor dr care fac FIV.
Eu l-am ales pe dr. pentru ceea ce se scria pe forumuri si anume: rabdator, citeste tot dosarul de analize, are reusite fiv/ia; eu am fost multumita de fiv: schema ok, doctori ok, am mai stat un pic pe la usi asteptand eco, dar am avut prietenele de aici cu mine si-a trecut repede timpul. Raspunde la toate intrebarile si mie imi raspunde si la sms.
Cred ca ideal e sa te duci la o intrevedere si fata in fata iti faci cel mai bine parerea.
Oricum ar fi, multa bafta.
lumimar spune:
Flo,asa cum ti-a zis si prietena Honeys ,cel mai bine ar fi sa-ti faci o programare la dansul,stai de vorba iti faci o parere si apoi iei o hotarare.Eu,inainte de dansul am fost la Big Marinescu,insa am renuntat pt ca eram tratati ca niste clienti ,ci nu ca pacienti cu probleme mai delicate si speciale.Diferenta a fost de la cer la pamant
Oricare ar fi alegerea ta,iti doresc succes
lumimar spune:
Mirela poti adauga numele embriologului cu care lucreaza Dr Albu;
Lacramioara Sandu
bucurica spune:
Buna fetelor,
Va citesc din luna mai si am parcurs cu voi atat bucuriile cat si dezamagirile povestite aici.
Datorita voua in noiembrie voi face si eu primul FIV cu dr. Albu.
Eu amo istorie destul de incarcata in incercarea de a vea un puitz mic: tratamente de stimulare, nenumarate analize si investigatii, o operatie de desfundare de trompe (care in final s-a dovedit a fi inutila intrucat trompele erau permeabile), doua IA la Giulesti. Toate acestea incepand cu anul 2007.
Acum mi-am facut curaj si am fost la dr. ALbu pe care l-am placut din prima clipa, asa ca in luna asta incepe distractia si, daca totul va fi ok in noiembrie voi face primul FIV.
Va multumesc pentru tot ce ati scris.
maria81 spune:
bucurica bine ai venit printre noi
iti urez bafta si Doamne ajuta sa fie o reusita acest FIV
flo cred ca luminar si honeys au dreptate cel mai bine este sa merg la dr. Albu si sa iti dai seama singura ca este ceea ce iti doresti
din punctul meu de vedere este ok. este si profesionist si rabdator
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA