FIV Dr. ALBU DRAGOS 12

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Maria,nu stiu sa-ti zic de lichidele fierbinti,cred ca nu dauneaza cu nimic ,insa mai informeaza inainte de a bea
Tie ti-a lasat doctorasu acelasi tratament pt mutatii,cel pe care l-ai primit de la dr Uschi?

Mutatia MTHFR C677T si A1298C ambele genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

dupa ET mi-a zis sa iau utrogestan 200 mg de 3 ori pe zi,elevit 1/zi, acid folic de 5 mg la 2 zile, clexane 0,4 pe zi, acestea sunt date de dr. Albu si eu mai iau femibion si mg+B6.

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
nici o sarcina, 3 IA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

lumi,super vesta!cati iti pui?
maria,fii optimista si ai incredere,ce e al tau e pus e o parte!DD are planurile lui cu noi..
ari,samira,elenus
ama,honey ,bafta multa!
rica,te-am urmarit in incercarea ta,ma bucur ca te-ai hotarat sa o iei de la capat,putere multa!
la toate fetele si va astept cu vesti bune

Mergi la inceput

maria,eu ieri am fost la dr uscatescu si mi-a dat ac tratament pe care il iei tu +vit C,si dupa ET mia0 zis sa o sun ca sa imi zica dc iau medrol..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

va salut si va imbratisez fetelor.
alte noutati nu am azi....doar ca mi-am pierdut coduletzul ala de la analizele de la Medlife si ma enerveaza ca nu pot sa vad rezultatele pe net.

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput

Lyly si mie mi-a dat dr Uschi dupa et Medrol,dar dr White a zis categoric NU,si mi-a scos si vitamina c ,asa ca ar fi mai bine sa il intrebi
Astept sa ajung maine la clinica sa vad ce calitati au puiutii nostri,eu as vrea sa bag patru,dar sa vedem ce zice si doctorasul grizonat
Pupici

Mergi la inceput

Lumi ,io as baga 4...dar normal ca depinde si calitatea lor....tot nu vrea sa faca ET la 72 de ore??!!
Eu sunt pacienta lui DR Uschi de 5 ani....sincer am incredere mai mare in ea pe probleme de-astea de mutatii si as face ce zice ea,pararea mea!!!
Medrolul cum a zis Uschi ca tb luat?
aaa si uschi mi-a zis sa fac ICSI.....ca dc e stresat al meu si nu face mai nimica.....
Si acum ce embrioloaga e pe acolo? Mie imi pare rau ca plecat Mustatea..cam nasol pt noi,sa angajeze una noua,care isi face experinta pe noi........
Cred ca dr nostru e aglomerat, ca e cam singur de cand plecara Predoii.....

Mergi la inceput

Lyly,desigur si eu tot pe varianta de 4 as merge,insa depinde si de parerea doctorului
Medrolul nu mai stiu sigur cum a zis sa-l iau ,insa nici nu am mai retinut daca dr a zis nu
Eu o sa fac clexane de o,4 si iau in continuare medyn forte ,acid folic si ce mi-o mai da dr dupa et
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Samira,

pt codul de bare pierdut poti suna la clinica, zici CNP-ul si parca data analizei si iti dau codul; eu am cerut pt analize facute de juma de an!

Lyly, mie mi se pare ca dr Uscatescu o fi ea buna, da la vitro nu se pricepe. Cum sa-ti spuna sa faci ICSI? Asta va stabili embrioloaga in ziua punctiei dupa ce va vedea calitatea spermei.
Noi am vrut f tare sa facem ICSI pt siguranta, dar ne-a spus ca nu e cazul si intr-adevar din 5 embrioni 4 au mers bine, unul a fost cel norocos.

Zici ca pleaca Predoii? Da oricum nu pareau sa aiba prea multi pacienti Eu am facut amniocenteza cu el si a fost ok totusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

multumesc cristiama,nu stiam ca se poate si asa.

o zi buna sa avem,fetelor

3 SARCINI EXTRAUTERINE,
FACTOR V LEIDEN-POZITIV HETEROZIGOT-GENA1691A,
URMEAZA FIV 3 LA BUDAPESTA-DR. KOVACS

Mergi la inceput