Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)
Raspunsuri - Pagina 6
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Ramonaiani , clar ai tai sunt muuuult mai frumosi !Au stat asa cuminti pt poza sau ai tras vreo 20 de duble? |
Ce ma enerveaza la culme e ca incerc sa o invat poezii, dar ea nu vrea nici macar sa repete vreun cuvintel dupa mine
. Vorbesc precum papagalul tot drumul pana la gradinita; va invidiez pe cele care povestiti de copilasi ca vin acasa si va spun poezioare. Sau le-or invata doar ca le repeta la gradi, ca educatoarea e totusi o pers straina, ca in grupa sunt si alti copilasi care spun aceeasi poezie ... Aici se face un "cerc de dimineata", unde ba se canta, ba se spune vreo poezie adecvata zilei respective, si asta e tot. Nu se insista prea mult pe memorat.
In mare insa, sunt multumita, Eliza vorbeste cu noi jumate / jumate romana cu germana, cand vorbeste ea cu jucariile ei sau cu Daniel, e insa doar germana
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Edit:
Erina spune:
La multi ani Papanash! Sa fii sanatoasa si fericita 1000 de ani!Ne lipsesti!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Ramonaiani am vazut poza de coperta! Foarte frumosi si expresivi copiii! Eliza in rochita cu fundita si buline e un vis!!!
Ma gindesc la Sara si Gabriela!
Ceamica, acum ma uitam pe poze mai vechi. Acolo eram cu 4 ani si fara 2 copii (si-au pus amprenta si schimbarile din timpul sarcinilor) mai tinara.
Problema e ca m-am facut la sfirsitul lui august mai inchisa dar acum s-a decolorat pina la blondul dinainte. Nu mai prinde pigmentul. Teodora si la tine s-a intimplat la fel???? Am vazut satenul de la party, foarte frumos!
Parul a fost afectat si de repetatele decolorari asa ca trebuie sa pun in balanta sanatate parului-sau mirajul blondului.
Sa incerc un roscat?!
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
www.youtube.com/watch?v=LjhCEhWiKXk" target="_blank">Just the way you are- Bruno Mars
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Greyerash, imi place foarte mult de Adelina! Are aliura Dariei mele!!!

ii sta tare bine cu parul mai lungut! Fericita pe bicicleta si dulce in gri la petrecerea de la ziua ei.
Salutam cu drag familia frumoasa si tinara!
Piciulika am vazut porteretele cu ursuletii cu ochi verzi-albastri! Minunati!
mamica Dariei
si a lui David
Roxana_G spune:
Neataa.
Vlad si Tudor
, sa fiti sanatosi si norocosi!
Papanash
sa fii sanatoasa si fericita! 
Gabriela,
suntem alaturi de voi!
Ceamica, trimite mi te rog pe PM o adresa de mail ca sa pot da invite pentru Maldive. Cu Istanbul ai mare dreptate, am fost 2 ani la rand, cu gashca mare de fiecare data, insa nu anul acesta (acum a mers numai sotul cu niste prieteni). Felicitari pentru sora ta, sa dea DD sa fie totul bine si sa se rezolve problema cu hematomul! Sa stii ca si finuta mea a avut probleme si uite, maine poimaine astept sa imi vad finul live.
Carpatina, hai zi ceva! 
Annisia, deci te ai intors sau ba? Eu mai intreb ca poate cine stie, primim vreun semn.
Cumatra, totul bine la voi? Nu am dat de tine azi.
Sabina, tu nu zici nimic? Sper ca totul e ok.
Erina, am vazut ca in weekendul 16-17 Ambasada Japoniei organizeaza cateva evenimente la Muzeul Satului in Bucuresti. Noi pe 16 avem deja program, dar mi-ar fi placut sa ii duc pe copii la festivitatea ceaiului. Insa putem sa dam o tura mai pe seara.
Mariana, eu nu am fost niciodata fan al memorarii poeziilor si nu mi se pare ca aduc prea mult ca "valoare adaugata" pentru copii. Am vorbit de curand cu o prietena de a mea, al carei baiat e de seama Alexandrei, si imi explica rolul memorarii si exercitiului in sine, la care nu ma gandisem pana acum. Mai ales ca Alex nu s-a aratat niciodata interesata de poezii, le retine imediat si le uita la fel de repede. La Andrei e si mai complicat, l-am verificat cu poezioarele primite de la educatoare si abia daca termina 2-3 versuri pe care le zic eu.
Erina, e tare complicat sa te vopsesti peste blond. Eu am bagat deja al 3 lea saten peste blondul vechi si tot s-a decolorat repejor.
greyeras spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Greyerash, imi place foarte mult de Adelina! Are aliura Dariei mele!!! ![]() ![]() ii sta tare bine cu parul mai lungut! Fericita pe bicicleta si dulce in gri la petrecerea de la ziua ei.Salutam cu drag familia frumoasa si tinara! |
Multumim mult de aprecieri.

Chiar as vrea sa-i las parul lung si fara breton, sper sa reusim.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

danuta36 spune:
Neata si de la noi!
La multi ani fericiti Papanash!

Ema
Greyeras faine pozele de la petrecere,ce mare a crescut Adelina
frumoasele
Alinkav ce draguta e Olivia,cu parul ei blond si lung 
Erina David e tot mai dulce,cu obrajorii lui bucalati,iar Daria o adevarata domnisoara 
Pupam si ursuletii frumosi ai Piciulikai,multa sanatate!
Vazut si frumoasele clujence,asteptam vesti bune de la voi