Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)
Raspunsuri - Pagina 18
alinkav spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica iar maine aniversam si noi 6 ani de casnicie .Si 9 de rezistenta ! Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Multi ani fericiti!!!

ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui ceamica Ramonaiani m-a obsedat zilele astea ca nu te-am intrebat ceva si nu-mi dadeam seama ce . Mi-a picat fisa , cred ca s-a auzit pana la tine ... Ce-a luat Daniel de pe tava? |
A luat mouse (PC), telefon mobil si cheie de masina (dar m-a pus sotul sa dau jos sticlutza de bautura de pe tava). Oricum, copiii sunt diferiti total unul fata de altul. Intr-o sambata dimineata am mai ramas in pat. Eliza ne-a salutat si a fugit in camera cealalta sa se joace cu jucarii, Daniel s-a urcat peste noi, s-a cuibarit intre noi si n-a mai vrut sa plece de-acolo.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Am avut si noi saptamana aceasta prima lectie de engleza(azi)..imi zicea sotul meu ca a povestit si spus ceva in engleza.... |
La gradi la Eliza au zis ca fac proiecte de limba (limba germana, desigur, e valabil si pt copiii de nemti si pt straini) de-abia de la 4 ani
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Btw,ta-na-nam.... din Tampere la Onesti,din Zurich la Bucuresti,toti cantam in ![]() "multi ani traiasca, multi ani traiasca, Laaa muuulti aaaani!!!! Cine sa traiasca, cine sa traiasca, Laaa muuulti aaaani!!!! Mi-cha sa traiasca!!!! Laaa muuulti aaaani!!!! Si Tu-dor sa traiasca !!!! Laaa muuulti aaaani!!!! Sa fiti fericiti, papanashi dragi mie!!!!!!! Si voi,si fratii vostri,si mamicile,si taticii vostri! ![]() ![]() ![]() |
si eu ma alatur corului, si eu cant in gura mare !!
Gabriela77 spune:
La multi ani Michael de mami Piciulika!
La multi ani Tudor Cristian de mami Yaia!
La multi ani Mihai de mami Raluca!
La multi ani Alexandru de mami Adhnana!
Sa aveti parte de fericire, sanatate si noroc!

Pt ginerica un sarut special din parte Sarei

Luy, ce vsti bune de la Irina! Bravo pt laptic, sa o tineti tot asa!
Noi foarte bine, mancam orice si ne comportam absolut firesc. Doar vocea e usor pitigaita![]()
Paaaaaaaaa!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
danuta36 spune:
Ema la mai multi ani fericiti!Petrecere frumoasa!
Luy,ce vesti bune,pupici multi de la noi 
Gabriela77 spune:
La Multi Ani si pt Ema cea frumoasa! Si toti fericiti sa fie!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Buna seara pe fuga de pe ;aptop care nu are cablu de alimentare, e la Buc.
Gabriela, super vestile despre Sara. Miine vine computerul cu noul hard disk. Multumim.
Vad numai vesti bune, shopping, super!!!
Teo, Ema, sunt cit se poate de bruneta, o combinatie de doua saten inchis unul rece unul cald. Scoate tare fata in evidenta dar si ridurile. Daria si Matei mi/au spus ca sunt mai frumoasa cu parul negru deci m-am linistit. O sa pun nuntator la fiecare a 4 spalare si sigur se v/a prinde.
Teodora, pozele cu mamici in forma ma mtiveaza. Imi amintesti de un citat/daca poti privi in sus fara invidie si in jos fara dispret atunci esti un om bun.
Ma bucur ca e super la Mihnea la gradinita.
Amindoi copiii cu mucisori, Daria a absentata de la gradi, si ea ar fi avut a doua ora de Englea. Stia deja sa numere pina al 10 si o gramada de cintece dar dupa prima sedinta a venit cu doggy, kiss/kiss si alte alea...
Urmeaza mesajul pentru un delfinas minunat si un ursulet fermecator!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:

baietei minunati Tudor si Michael, sa aveti o viata de basm numai cu izbinzi si fericire! 

Yaia, Piciulika, sa va traisca baietii! Asteptam cu nerbdare poze de la petrecerile lor!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
sim_stoian spune:
Repede, repede, mai e putin pana la ora 12
Tudor si Micha
Sa fiti mereu veseli, sa le aduceti numai bucurii parintilor!
Sim