Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Gabriela, ma bucur tare sa citesc vesti bune despre Sara ! Bravo, curajoasa mica ! Am citit cu inima stransa postarea ta despre interventie si am suferit alaturi de tine. E tare, tare greu sa fii mamica in astfel de momente, cand puiul tau sufera
Doamne ajuta sa fie totul bine de aici inainte si sa nu mai aveti probleme cu racelile !
Offf, saracuta Sofi, incepe si ea cu cazaturile ... Grea perioada, oricat de mult ai incerca, uneori nu ii poti feri... Bine ca nu a fost nimic cu urmari mai grave decat un cucui, imi inchipui ce sperietura ati tras voi, cei mari ... Pupam cucuiata mica, pe convalescenta curajoasa si pe mamica lor puternica

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Ieri am iesit si eu din casa dupa 2 saptamani si am avut un soc sa descopar cat de frig s-a facut . Am lasat-o pe Irina acasa, cu tati, iar eu am haladuit vreo ora si jumatate prin imprejurimi. Simteam nevoia sa ma aerisesc un pic - dar mai mult am tremurat .

De fapt mai fusesem in weekend pana la Carrefour Grand Arena, dar acolo am mers cu masina, asa ca nu se pune - am mers cu scop precis : sa-i luam Mariei de incaltat, nu mai avea decat o pereche de adidasi, ghetutele din primavara ramasesera mici. Pana la urma si noi tot de la Otter Outlet am luat o pereche de cizme din piele.
Din fericire geaca groasa de anul trecut ii este inca buna, mai are si un palton, asa ca nu mai facem alte investitii sezonul acesta. I-am luat inainte sa nasc o sapca mai groasa care are si urechi si mai are de anul trecut 2 caciulite, suntem acoperiti si la capitolul acesta.

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

De dimineata am fost cu Irina la dr Oros la control, sa vedem cum a evoluat.
Daca la iesirea din maternitate scazuse 240 g, in 2 saptamani de cand suntem acasa a luat in greutate 750 g !!! Are mami laptic bun
Si s-o laud in continuare : e cuminte, doarme si mananca si iar se culca . O cam supara gazele din stomacel, de aceea cel mai bine in timpul zilei doarme la mine sau la sot pe burta . ( ghiciti unde este chiar in momentul acesta )
Noaptea se trezeste cam de 3 ori, ceea ce e f.bine pt mine, la Maria nici nu apucam bine sa adorm, ca iar trebuia sa-i dau sa manance, eram zombi.
Subscriu la parere fetelor ca la al doilea copil e mai usor decat la primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi anisori delfinasului finlandez Tudor si ursuletului elvetian Micha!

Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata!

Mamica fluturasului Andrei si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinkav
Rox, spor la treaba, si eu-s cu aceeasi problema(la servici)!Iar referitor la shopping, pana la iarna mai ai timp!
La cizme imi sta si mie gandul, doar ca astept mai multe oferte.
Am ochit si un palton...

Pentru mine da. Pentru copiii asa si asa. Prognoza meteo pentru maine la Bran: zero grade!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Citat:

ca eu abia de luni reintru la dieta!

Io zic s-o lasi pe lunea-ailalta!Ce zici?????

ok!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
maine merg si eu la shopping de incaltari pentru mine si copii.sper ca n-a luat Roxana tot.
pupici dulci.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Succes la shopping atunci. Stai linistita ca am mai lasat si pentru altii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ceamica
,,daca femeia face sex , ea face fata ...daca nu , baiat''

maine aniversam si noi 6 ani de casnicie .Si 9 de rezistenta !

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica

Uite de aia am eu pereche!

La multi ani fericiti voua, si aniversare frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
maine merg si eu la shopping de incaltari pentru mine si copii.sper ca n-a luat Roxana tot.
pupici dulci.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)

Succes la shopping atunci. Stai linistita ca am mai lasat si pentru altii.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Deja imi faceam griji!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy

Subscriu la parere fetelor ca la al doilea copil e mai usor decat la primul

Ne bucuram de vestile bune si de acomodarea buna a surioarei!

Mergi la inceput