Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (408)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Michael de mami Piciulika!
La multi ani Tudor Cristian de mami Yaia!
La multi ani Mihai de mami Raluca!
La multi ani Alexandru de mami Adhnana!

Sa aveti o viata lunga, frumoasa si plina de impliniri!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

la multi ani micilor mari sarbatoriti de azi:Tudor si Michael!sa aveti parte de noroc si multa sanatate, ca frumosi si destepti sunteti!
si eu la rand la tort, ca nu tin nici o cura...nu va sfiiti!
gabi - pupici pe cucui.
maine merg si eu la shopping de incaltari pentru mine si copii.sper ca n-a luat Roxana tot.
pupici dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Buna seara si de la noi!

La noi vestile sunt bune, Sara se recupereaza minunat. Azi a fost o zi relativ normala, poate doar mai lipcioasa si dependenta de mine. Nu zice ca o doare nimic, dar uneori o vad ca face grimase la inghitit sau tusit. A papat normal out moale, supica si pireu cu pulpita,a dormit, s-a jucat. E bine si ma bucur mult ca nu au fost efecte nedorite.

Din ciclul una calda, una rece. Azi Sofi a aterizat de pe coltarul din living, fix in cap, pe frunte, si nu era nici covor, incepe etapa si ma termina cazaturileE bine, doar putin rosie, dar sperietura mare pt noi.
Pe de alta parte, ma cauta si ea din priviri si cerseste atentie, mi se rupe sufletul, Sara nu ma slabeste si nu ma lasa sa ma apropiu de ea. Noroc ca e buni si ne ajuta.

Roxana, nu se mai practica faza cu inghetata, desi am fost tentata sa intreb.Ce am ras de Andrei si tubul lui

Nana, ma bucur de vestile tale bune

Erina, s-a reparat calculatorul?

Gabitz, vedeti voi cum e mai bine pt Eliza

Si eu sorb informatiile de la Ema despre fashion
Multumim inca odata de gandurile voastre bune, s-au simtit pana aici la Cluj, parol!

Somn usor, sa fiti cuminti!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Refacere rapida Sarei!
Imi pare rau de cazatura Sofiei.Ma bucur ca nu e nimic grav!
Va pup

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi ani ursuletului Michael de mami Piciulika

La multi ani delfinasului Tudor de mami Yaia
Petrecere frumoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

La multi ani Michael!
La multi ani Tudor!
sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume, sa fiti sanatosi si fericiti si iubiti!

Poze

Mergi la inceput

Roxana multumesc ptr pozele din Maldive . Zic doar atat : si astea erau pentru tine doar ! de paradis nu mai zic nimic , l-am pus pe lista Vrei un paradis cu care sa compari: bora bora

Gabriela , ma bucur sa citesc ca Sara e bine
pupici cucuiului
Cu inghetata habar n-aveam , am auzit si eu

Carpatina nu-i la secret deloc , am terminat ca si Luy , la pedagogie , am predat vreo 3 ani si continui sa fac meditatii .
Dar la un moment dat m-am indragostit rau si de aici am luat-o razna , am vrut sa fac si altceva :am lucrat pentru HP ,apoi m-am angajat la o fabrica de mobilier tapitat in piele ca om de legatura cu vama (pe atunci era nevoie sa alergi cu actele in vama ) , apoi om cu aprovizionarea ,am inteles ce se intampla intr-o fabrica si am trecut la a face eu necesarul de marfa , am facut normele, am fost responsabil de comenzi , de productie in fabrica ,de magazin , mi-am angajat si educat singura omul meu pt showroom ,am raspuns de fiecare targ la care am fost, am ajuns mana dreapta si stanga a sefului meu .Nomenclatorul de functii este prea pompos.
Si apoi am vrut sa ma fac mamica Pentru merite deosebite seful m-a trimis in somaj , cand am decis ca mai stau cu Seb acasa inca un an. Si de aici am ramas cu meditatiile . Sa ma vad ce fac dupa somaj, ezit !

Mergi la inceput

am geamul deschis sa aerisesc si in acelasi timp sa scriu , doar asa nu vine Sebastian sa vada ce fac.

,,daca femeia face sex , ea face fata ...daca nu , baiat''

Erau doi baieti si o fata , colegi dupa uniforma , sigur in clasa 1 dupa unul din baietei

Asa ca mamici aveti grija daca vreti baietei

noi zilele astea suntem cam prinsi cu petrecerile , avem prieteni nascuti in fiecare zi a acestei saptamani , iar maine aniversam si noi 6 ani de casnicie .Si 9 de rezistenta !

Mergi la inceput

cu hainutele ptr Sebastian eu am luat din timp
gecile , anul trecut de la reducerile 75% la carrefour
polar , tot atunci la cat costau era si pacat !
cizmele de cauciuc tot carrefour si vad ca-i sunt inca bune , dar am vazut la humanic , deichmann , obor, unirea sus la 3
ghetutele , cizmele a primit de ziua lui si am scapat de grija .
restul am avut noroc cat am stat la viena
h&m , tchibo, vogele , c@a
caciula grosuta i-am luat din cora

Mergi la inceput

merge f rau conexiunea aici

va pupam

petrecere frumoasa sarbatoritilor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Mare sarbatoare mare !

Micha si Tudor implinesc 3 ani !

La multi ani fericiti, dragii nostri ! Sa va bucurati de tot ce e mai frumos pe lume alaturi de parintii vostri si de fratior/surioara !
Felicitari Piciulika si Yaia, aveti niste copii minunati ! Felicitam si taticii ! Aveti cu ce va mandri !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput