Zmeurici de iulie-august 2009 (3)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu la ---e tare buna cu sirop de artar, Edi la nectarina.
Azi si-a baut laptele la 7 dimineata, asa ca acum papa fructul.
Ieri mi-a baut 850ml lapte...dar e drept ca a mancat mai putin. A bagat struguri, compot de visine....sa vedem azi ce servim la pranz. Trebuie sa fac pt. 2 zile, sa am si pe maine, caci numai dupa amiaza plecam spre Alba.

Salon de tuns pt. pitici a fost si la noi, chiar l-am dus pe Marco. Din pacate s-a desfintat, aveau scoruri ca pt. un adult de mall....era si normal sa dea faliment.
Nu aveau ecran cu desene in fata, dar scaunele erau ca si in pozele Clarei.
Oricum Edi nu se uita la desene, nu-l atrag inca, asa ca....numai lipit de mine ar fi stat.

o zi frumoasa, revin mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

pooh, vrei sa tai carliontii baiatului?

Ayda, tu ai ramas insarcinata pentru ca in luna aia urma sa ai ciclu. sint persoane care alapteaza exclusiv si le vine cm inca din primele luni. nu prea ai de unde sa stii cind vine. mie mi-a venit primul cm abia in septembrie, desi am inceput serviciul inca de la 5 luni si peste zi s-a redus alaptatul, cu toate astea m-am protejat mereu (chiar de la inceput) ca nu stiam cind va fi luna cu ovulatie.

si eu despre peste pt copii stiam ca proaspat=viu, asa ca nu i-am dat decit la borcan deocamdata ca nu suport sa manevrez pesti vii(merluciul ala nu i-a placut de loc, in schimb i-a placut calcan cu legume de la Nestle). noi astia mai mari luam pastrav cind luam-insa cine stie cit e de proaspat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetele,

nu intru in polemici referitoare la papa pt. zmeurei, oricum fiecare are parerea lui si bineinteles ca si crede ca este cea mai buna; eu pledez pt. echilibru in orice si asa fac si la papica Dariei; adica zilnic papa fructe si macarica gatita in casa nu la borcanase care sigur are ceva conservanti pe acolo dar nu ma dau inapoi ca o data pe sapt. sa i fac cate un snitel dat prin pesmet si ou, prajit in putin ulei, si peste papa 1-2 ori pe sapt.;
referitor la imunitatea si anticorpii din laptele matern- imunitatea se formeaza pana pe la varsta de 4 ani iar despre beneficiile laptelui n are rost sa mai insist; ele se vor vedea pe parcursul evolutiei copilului; personal am facut si fac diferenta intre cei doi copii ai mei, unul alaptat 2 luni si celalalt peste 1 an; bineinteles ca nu exista sabloane si mai sunt si exceptii;

tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

se cere un capitol nou, nu?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

capitol nou

Mergi la inceput