Strumfi de iulie-august 2007(197)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mersi pt reteta de snitele, am sa le incerc si eu.

Kariris nu sirop, suc, trebuie sa gasesti la supermarket, da-le sa bea daca poti cateva pahare pe zi. Va pup.

My reason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

vezi ca am pus si eu o reteta cu snitele Luna. o sa incerc sa fac ceai daca nu gasesc suc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata!

Vivela, felicitari pentru tort! As fi jurat ca e cumparat! Si sa stii ca ma ai pe constiinta!
Despre decalotare, hm.. am aceeasi "problema"...a fost ok decalotarea. Dar de cand baiatul a mai crescut nu mai vrea...dar nu mai vrea cu niciun chip...de mai mult timp....si l-am lasat in pace...ca cu forta nu ii fac nimic...deja la un moment dat devenise un stres, cand ii faceam baie imi spunea "mami sa nu tragi de cuc...". Si am lasat copilu in pace...am mai si citit despre asta ....si parerile sunt impartite unii zic ca sa faci decalotare, altii ca sa nu faci....pana la urma ti-am zis, am ales sa nu ii mai fac nimic copilului mai ales ca devenise evident ca era stresat de operatiune...Cica daca face pipi in jet si copilul nu pare a fi deranjat, sau nu e inflamat locul.., sau mai umflat pe acolo...nu ar fi probleme...
Timi, multam frumos! si tie si fetelor tale. Cand or invata la gradi despre Romania(daca or avea si asta in programa) sa ne zici si noua despre ce ii invata...
CarlaV, ...probabil ca deja esti bine..dar pentru durerile de gat la mine a mers foarte bine "salvigol", este pe baza de salvie, si dpmdv este foarte bun si cu efect rapid. Oricum pare sa fi fost destul de serioasa treaba daca ai stat la asa o operatiune...brrr...Sanatate multa!

Vio, nota 10 cu felicitari pentru painica, mai ales pentru cea integrala, a fost cea mai pe sufletul meu. avand in vedere ca painea alba nu prea e pasiunea mea....
Mada, felicitari, si succes maxim la job.
Luna, la noi ploua, si sunt vreo 7-9 grade, si chiar azi dimineata ma gandeam ca mie clar nu mi-ar placea la Londra, daca vremea e asa cum e la noi azi...... hehe strugurii sunt acrii...

Si poate mai revin ca parca mai aveam de zis....

greierash mamica de Andrei si 13+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

uau, sunt bestiale snitelele alea! azi asta fac! mercic
vivela, si eu am lasat-o mai moale cu belirea putii o perioada, dupa care intr-o zi la baie l-am vazut ce se uita la ea si incerca sa traga si mi s-a parut cam stramt locul, asa ca i-am zis: ia sa vad ce ai acolo! si pana sa-si dea el seama, zbang l-am "belit"! io zic sa-l iei prin surprindere............. oricum se cam ingustase ca l-am fortat un pic. io n-o privesc ca pe o violare, ca aia marii si-o belesc mereu, noroc ca o au in pantaloni ca altfel, ar manui-o toata ziua!

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Mychy, esti fenomenala.....auzi! ...eu il las pe al meu sa mai creasca ca sa si-o b------...singur...

greierash mamica de Andrei si 13+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

greierash, dupa cat m-a agitat (inutil) cu decalotarea aia, nu-mi permit sa se ingusteze locul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna fetelor!
Daca a venit frigul stam in casa, gatim si tratam copiii bolnaviori. Erau mai interesante preocuparile de vara, of, of...

Eu am facut ieri asta
http://amalia-mylife.blogspot.com/2010/01/galuste-din-ficat-cu-sos-de-bulion.html
si asta
http://amalia-mylife.blogspot.com/2010/07/budinca-de-paste-cu-lapte.html

au iesit foarte bune amandoua.
Astazi cred ca fac si eu snitelele. Merci Ioana pentru reteta.

Sanatate puiutilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mychy, eu am zis de violare pt ca as face-o contra vointei lui, adicatelea cu forta. si n-as vrea sa ajunga la psihanalist vreodata cu probleme si sa-si aminteasca ca ma-sa i-a b_ _ _ t puta cu forta in copilarie. .
banuiesc ca oricum o s-o "uzeze" el de pe la 10-12 ani (sunt optimista, asa-i?) si cred ca se rezolva singur.

am salivat si eu abundent la snitelele alea, mi s-a facut o foame...

noi impachetam - la asa vreme n-as pleca decat in tarile calde. dar daca am stabilit, asa ramane!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kariris

vezi ca am pus si eu o reteta cu snitele Luna. o sa incerc sa fac ceai daca nu gasesc suc.

Pai reteta de la tine cred ca o incerc diseara. Dar o fac cu piept de pui ca asta am in casa.

Sa va dau si eu super reteta de pui la cuptor, se face usor, zic eu.

Fac 3-4 piepti de pui la grill (eu am optiunea asta la cuptor, insa se poate face si direct in cuptor, ideea e sa gatesti pieptul cumva).

In acelasi timp gatesc niste feliute de bacon (la fel, grill sau tigaie, sau cuptor).

Apoi scot puiul, il ung cu un sos (aici e barbecue sos dar se poate pune orice, frate-miu il unge cu ketchup), apoi peste sos pun feliile de bacon, apoi feliute de cascaval.

Il bag iar la cuptor pana se topeste si se rumeneste putin cascavalul. Eu sunt moarta dupa puiul facut asa. MMmmm, mi-e foame.

My reason

Mergi la inceput

andreea, super reteta, si pe asta o s-o fac ca-i place tocatura. daca-i fac ficat nu mananca!

Mergi la inceput