Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *272*
Raspunsuri - Pagina 9
stancutza spune:
Ramo, l-am vazut pe Razvanici cel scump, ce interesat era el de avioane :-) I-au mai crescut cretii. Mi se pare ca semanati bine!
Fetele, citeam un capitol mai vechi de la clopotei si am intrat pe linkul cu poze al lui Miki din Finlanda. Asa m-am bucurat sa le revad pe fete, chiar daca Miki nu mai scrie aici....poate aveti timp si voi sa trageti un ochi: http://www.flickr.com/photos/timonyyssonen/
Grati, eu credeam ca Sofi n-o sa invete niciodata sa faca kaki la olita...ea nici macar nu avea obiceiul sa se lase pe vine, sau sa se ascunda la momentul "x"...total atipic, venea langa mine si isi apasa fruntea pe piciorul meu :-) ca un mielusel bagat in maica-sa:-). Eu i-am aratat si explicat ca ar trebui sa faca la olita, nu reuseam sa o pun pt ca se incorda si plangea. Am lasat lucrurile asa, olita la vedere si intr-o zi s-a hotarat singura. Cand a vrut ea. Ce cred ca a mai folosit este ca de vreo 2-3 ori i-am pus filmulete de pe youtube cu "potty training". Poate vazand alti copilasi ca "presteaza" ii influenteaza.
emabucuresti spune:
hello hello,
mary ma bucur ca ii merge bine dariei la gradi. ce mai face bebita mica? doarme tota noaptea? al meu abia de curand a inceput sa doarma si el legat cate cinci-sase ore, papa pe la 4-5 dimi si apoi mai dorame pana pe la 6-6.30
elle si milan e gelos cand ramane sasha cu noi si el merge la buni, desi e rasfatat si acolo. pe anna o trimiti la soacra? ca sa vada eva ca fac cu randul
am reusit sa vand la niste cunostinte patul supraetajat, parca imi statea in cap . gata, or sa doarma in paturi dintr-acelea cand or merge in excursie la vreo cabana, nu acasa, hihi
stakuta a dat exemple super miutza. eu ziceam ca aplic un semi monti la baieti, adik panea este integrala, de secara, etc, pancakes si alte praji fac cu faina neagra, dar nu ma stresez sa ii disociez carbohidratii de grasimi, asa ca paine prajita cu unt sau unt de arahide e f. yummy pt ei. la dulce marsam pe fructe, sasha roade cot la cot cu frate-sau mere intregi (fara coaja el) si morcovi. fac ratatouille de legume la cuptor( cu branza, fara cartofi) si in general putine mancaruri si supe contin cartofi la mine.
felicitari pt inceprea scolii, cand vei la permis, masina si vei conduce nu vei intelege cum ai putut trai fara, hihi
miutza pt mine au fost f interesante informatiile date de tine. ce putiiin mai ai!
ramona si ai cu ce te lauda, razvi e un dulce si un istet.
cat despre unghii eu nu inteleg chestia cu modelele pe unghie. dar am vazut ca in partea aceea a tarii( am fost in baia mare in mini vacanta, la niste prieteni- daca ajungeam si in sm dadeam de veste, parol) e mare voga cu unghiile din gel -influenta ungureasca, mi s-a spus.
cati daca se leaga ceva, sper sa ajung si eu. pup!
stankuta merci de link, chiar mi-era dor sa le vad pe fete, asta vara nu s-a legat sa ne vedem si tare rau imi pare ca nu mai intra pe aici miky
Ellenuta spune:
seara buna dragele mele
am incheiat un capitol din experienta pe acest forum .. m-am retras de la dovlecei si sunt trista .. nu va incarc si pe voi caci nu are rost ..
pdap, azi eva a reluat gradi .. a plans nitel dimineata, insa, m-am dus s-o iau la pranz ca-i promisesem. mititica papase si doamnele o schimbasera deja in pijama si o bagasera in pat. eu am intrat in clasa si nu m-a vazut .. era asa de trista, iar cand m-a vazut, a izbucnit in lacrimi, tremura si imi zicea "mami, mami .. mi-a fost dor de tine, mami" .. sa vedem maine cum va fi ..
ema pai socrela nu o ia pe anna la ea. nu avem patut pliant si mi-e ca aterizeaza jos .. o ia numai pe eva. poate cand va mai creste sofi, se va schimba situatia. ce bine ca ai reusit sa scapi de pat .. si eu ma tot gandesc cum sa le aranjez camera fetelor la anu' mai ales ca e fff mica .. sotu tot la paturi etajate se gandise, insa, unul langa altul, iar jos sa fie birouri ..
stancutza multumesc de sfaturi!! sarumana si de link, tare frumoasa saara lui miki ..
nemary ce bine ca s-a mai potolit daria .. sper sa ajung si eu cu eva la o intelegere.
grati asa facea si eva .. adica era constienta ca face, insa, nu vroia neam la oala, se ascundea si ii dadea drumul. daca o puneam pe oala, nu mai facea deloc .. rabdare, o sa faca si la olita/wc.
cati va pupacim!! noi in weekend plecam, insa, sper sa ne vedem si noi, sa stam de vorba la o cafea si picii sa se joace .. macar in mall undeva .. hai fetelor, ne mobilizam? saptamana asta insa sunt eu ff prinsa si nu am cum ..
ramo e un scump razvi si e asa vesel .. pupam pe mami cea frumoasa si pe piticul drag!
pupici
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
codrutaa spune:
Buna, zuzici!
Nu m-ati strigat da io tot vin . Mai rarut, insa de citit citesc tot.
Stancutza, super articolele. Pe mine m-au pus pe ganduri. Desi eu consider ca sunt atenta in ce priveste educatia Alexiei, am surprins unele lucruri pe care le faceam gresit si chiar eram convinsa ca fac bine.
Daca va intereseaza pun si eu doua linkuri, un chestionar si interpretarea referitoare la stilurile parentale
http://www.consiliere-parinti.ro/chestionar-ccp-1-1
http://www.consiliere-parinti.ro/noutati-informatii-6-2
Grati, Elle, e greu de dat sfaturi, mai ales ca astia mici sunt deja atat de diferiti. Va doresc sa gasiti cea mai buna cale pentru reyolvarea problemelor cu picii. (Vorba Miricai - fiecare familie cu specificul ei)
Ramo, l-am vazut pe cretisor. E tare frumos... pe langa alte calitati care nu sunt de neglijat.
Gatta, am ras de numa la perlele Saraticii. Cred ca tare ti-i dor de ea. Sau ai adus-o acasa?
Miutza, e tare frumoasa burtica ta. In curand o tii in brate pe micuta. E bine ca Maya o asteapta cu nerabdare.
Elle, sunt cea mai intarziata. da sper sa primesti, totusi, urarile mele pentru Anna: La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, langa parintii si surioara ta!
Miri, refacere rapida. Ce mai fac muschetarii tai?
Ceska? Nu ne mai zici nimic?
nemary spune:
neata!
Miri, multa sanatate si refacere rapida.
Ema, Iulia doarme toata noaptea de mult timp, cam de la 3-4 luni, nici nu mai stiu. mai are nopti in care se trezeste pe la 6.30-7, papa putina titi si mai doarme pana pe la 8-8.30.
mananca foarte bine, si lapte si fructe si legume, are 8kg si ceva, cam 70cm. dintisorii inca nu au dat, este vesela tot timpul si rade la oricine.
LaLa_20 spune:
Ramo...ti-am admirat printisorul...ai cu ce te lauda...
Am citit tot dar nu am apucat sa raspund si acum nu mai retin nimic...
Si acum o veste proasta suntem internate la grigore alexandrescu de astazi dupa seara...e ceva la plamani...astept sa ma lamureasca maine de dimineta doctora...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
roli25 spune:
Lala, sanatate Biei. Sa dea Domnul sa nu fie ceva grav. Asteptam vesti.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Ramo...ti-am admirat printisorul...ai cu ce te lauda... Am citit tot dar nu am apucat sa raspund si acum nu mai retin nimic... Si acum o veste proasta suntem internate la grigore alexandrescu de astazi dupa seara...e ceva la plamani...astept sa ma lamureasca maine de dimineta doctora... Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima. Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera. |
Laura, imi pare rau. Stiu prea bine prin ce treci; nici nu mai stiu de cate ori am ajuns in spital cu Daria... tine-ne la curent. Sanatate si fii tare, e important pt Bia sa te vada pe tine stapana pe situatie, sa nu se sperie. Sub tratament adecvat o sa fie repede bine, o sa vezi.
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
LaLa_20 spune:
Multumim......
Vestile nu sunt bune deloc...pneumonie,destul de urata si ascunsa...au descoperit o destul de greu...si maine ii repeta analizele ca i-au iesit toate foarte prost,si e posibil sa fie vorba si de hepatita...dar au zis sa nu ma ingrijorez inca pentru ca a fost si serul "stricat"(nu stiu exact cum s-au exprimat)...asa ca pana maine seara sunt ca pe ghimpi...Doamne ajuta maine poate revenim cu vesti mai bune...
toate zuzicile is toti clopoteii...
Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz
Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima.
Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera.
stancutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LaLa_20 Multumim...... Vestile nu sunt bune deloc...pneumonie,destul de urata si ascunsa...au descoperit o destul de greu...si maine ii repeta analizele ca i-au iesit toate foarte prost,si e posibil sa fie vorba si de hepatita...dar au zis sa nu ma ingrijorez inca pentru ca a fost si serul "stricat"(nu stiu exact cum s-au exprimat)...asa ca pana maine seara sunt ca pe ghimpi...Doamne ajuta maine poate revenim cu vesti mai bune... toate zuzicile is toti clopoteii... Laura,mamica de minune Bianca...sau doua suflete roz Adevaratul camin nu este cladit cu mainile, ci cu inima. Speranta este ea insasi un soi de fericire si ,poate, principala fericire pe care aceasta lume o ofera. |
Sanatate multa Biencutei, ce parsive sunt penumoniile astea! Sper sa se vindece repede - presupun ca primeste tratament. Speram in vesti mai bune maine seara! Bia cum se simte? Pupam mamica si fetita curajoasa.
Elle, m-am intalnit ieri cu Cati (si Matei, bineinteles) si mi-a zis ca bulinuta mica avea probleme cu burtica. Sanatate si ei, si putere tie!