Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
ioana1234 spune:
Legat de haine, eu il imbrac ori intr-un body cu maneca lunga si pantaloni sau in body cu m scurta si salopeta cu totul din bbc si nu il acopar, adik si daca il acopar nu sta, da din picioare si il gasesc descoperit. Eu am 22,5 gr in casa ziua si noaptea 21,5.
aleesicoo spune:
Carla u te sup dar cred k tu le ai invatat
asa a fost si mama mea, ma infofolea de nu mi se vedeau dekt okii, si acum sufar de frig
si cum batea vantul cum aveam nasul infundat
eu nu iti zic sa le tii dezbracate...doamne fereste
ALE fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_09 Offff,la unele intrebari se raspunde si de 10 ori chiar daca se spune acelasi lucru...pfff...asta e...ma abtin... Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010) |
pai mai Cris, pe apa dorna, plata scrie microbiologic pura, se poate folosi la hran bebelusilor
mie pediatra de la urgente mi-a spus ca ii pot da remediile homeopate cu aceasta apa, fara sa o fierb
acum ii dai probioticul tot cu apa din sticluta dar sincer nu stiu ce sa spun despre pepararea laptelui
hai ca sigur iti va raspunde cineva competent
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
veronicach spune:
[bMary [/b] scuze ca am omis al doilea aspect al intrebarii tale
Matei nu se inneaca la biberon de aceea i-am dat dupa opratie cu acesta caci exista riscul, ca o data innecat, lapticul sa mearga pe unde nu trebuie
eu am tetine avent nr 2 cu o gaurica minuscula in centru
10.05.2010
ioana1234 spune:
cris ... sora mea ii facea cu apa plata Dorna si LP, eu una i-am dat cateva gurite de apa si cand ii fac babydrink tot cu Dorna ii fac, fara sa o fierb in prealabil. Cred ca doar cea de la robinet trebuie fiarta si racita ( pt ca e "reteta" din '77, de la bunici, parinti, etc cand nu stiu sa fi fost apa plata imbuteliata. ) . Med de fam mi-a zis ca e ok.
Carla, Legat de temp mare in casa si eu tineam 23, 24, 25 chiar...si mi-a zis dr ca nu e ok , pt ca aerul e cald si ii usuca nasucul si at dechide gurita si respira pe gura si i se irita gatul si de acolo...raceste. Acuma nush ... al meu si la 21 gr deschide gurita.
veronicach spune:
eu noaptea il invelesc cu paturica lui si cu patura noastra
pe el are body plus o bluzita si pantalonasi cu labutze
dar la noi e fff frig, stam la parter si inca nu avem caldura
Teuta felicitari pentru bebe mancacios
ar trebui sa le predea aceasta pofta si la alti copilasi de pe forum, mai ales lui Matei
nikoletta multa sanatate micutei...imi pare rau ca nu i-a trecut inca tusea. un pt mamica ingrijorata
10.05.2010
Laura__ spune:
Fiti atente la ce apa plata folositi.
Dorna e fff conc in minerale.
Are f mult calciu si nu prea e bine pt bebei..
Rinichiutii lor.....!!!!
Eu folosesc Bucovina, ca e cea mai putin conc in minerale, dar cand m-am uitat pe cutia de la apa Humana si am vz ce minusculitati de cifre sunt acolo m-a luat durerea de cap.
-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Fiti atente la ce apa plata folositi. Dorna e fff conc in minerale. Are f mult calciu si nu prea e bine pt bebei.. Rinichiutii lor.....!!!! Eu folosesc Bucovina, ca e cea mai putin conc in minerale, dar cand m-am uitat pe cutia de la apa Humana si am vz ce minusculitati de cifre sunt acolo m-a luat durerea de cap. ----------------------------------------- Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
si fierbi bucovina pt lp?
10.05.2010
ioana1234 spune:
Mie dr mi-a zis ca Dorna e cea mai potrivita pt bebei, si ea le da copiilor . Adevarul e ca am luat-o de buna si nu am verificat , in schimb mi-a zis ca prea multa apa de la robinet fiarta si racita nu buna la folosire indelungata tocmai din lipsa mineralelor.
Teuta si Victor a luat in greutate destul de bine ( mult zic eu ) la 3 luni avea 7200, si eu am itrebat-o pe dr daca nu e cam mult si mi-a zis ca la un bebe alaptat la san nu se pune pb de obezitate sau de dieta, o sa s regleze in timp.
Imi aduc aminte de nepotul meu ca era mult mai grasut ca Victor , bine ii dadea san si la 3 luni manca pireuri de fructe si legume, si sucuri de la 6 sapt, dar dupa ce a plecat bine in picioare s-a reglat si el.
Vivela spune:
eu stiam ca apa minerala nu se fierbe, cel mult se intalzeste pana la temperatura dorita. explicatia stiintifica n-o stiu prea bine, era ceva legat de mineralele din ea, sedimente, etc.
eu tot dorna beau si ii dau lui david. cel mic inca n-a primit de niciun fel. dar o sa mai fac un "studiu" sa vad ce si cum.
Traiesc in Orasul Alandala