Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)
Raspunsuri - Pagina 19
veronicach spune:
Neata tuturor
Multa sanatate lui Mateiut si sa-l apere Dumnezeu pe Tudor de microb
azi noapte i-am descoperit manutele si fata copilasului meu fff reci..i-am dat caciulita si i-am bagat manutele in patura...sper sa nu raceasca
azi noapte a vrut tzatzii de 4 ori( a 4 oara la 8 dar tot noapte e pt mine)...ce noapte perfecta
intrebam si eu in capitolul anterior cand folositi nebuliztorul, cand doarme sau cand e treaz copilul?
daca v-ati suparat pe mine in capitolul anterior sper ca pana astazi sa fi revenit la ganduri mai bune
imi sunteti , sincer, toate dragi si mereu mi-ati fost alaturi
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
Laura__ spune:
Si eu il tin pe M doar in body, iar cand doarme il invelesc cu o paturica.
Vivela ti-am admirat puiutul. Saracutul ce de pete pe el !!!
Dar de frumos e frumos
-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui arturicii cu orez http://www.youtube.com/watch?v=L614IAJjZAs&feature=related si cu spaghete http://www.youtube.com/watch?v=1cZiggM7NZk&feature=related Ioana & Arturicii'S |
bebelusul asta e la fel de chelios ca al meu
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Onana spune:
Neatza dragelor!
Multi fetelor care ne-au urat de sanatate, suntem mai bine acum.
Artu, pai nu l-am tratat decat cu mancare de regim, hidratare multa, ceai de menta si antitermice cand temperatura trecea de 39. Dar vad ca dupa 3 zile e deja mai bine. Si pare ca nici n-a dat-o mai departe.
Tudor in schimb tuseste, de ieri. L-am auzit si azi noapte. Febra nu are, nici muci, sa merg oare la doctor?
Sabina, am tot vrut sa-ti zic, ma bucur ca i-a placut lui Ale la gradi, sa ne mai povestesti impresii..Si eu sunt acum in cautarea gradinitei perfecte
NU v-am povestit ce s-a intamplat ieri: pe la ora 4, pe-o ploaie mocaneasca, ma pregateam sa plec la sala..eram in hol, ma imbracam si vad clanta usii de la intrare apasata si usa impinsa usor..(era incuiata) Ma gandesc: e Lucian, dar ce sa caute la ora asta acasa?? si de ce nu baga cheia?? apoi ma-ntreb: o fi soacra-mea? dar ea de obicei suna la sonerie inainte in fine, deschid usa si in momentul ala vad poarta deschisa, si pe cineva imbracat in rosu (doar nu se-mbraca soacra-mea asa) la noi in curte, dand coltul spre spatele casei nostre. Merg sa vad cine a intrat la noi si era o tanti usor bronzata, o matahala la 100 de kg care incerca usa de la garaj; probabil numai curiozitatea a impins-o la noi in curte sa vada ce depozitam noi acolo Am uitat de bunele maniere si am poftit-o pe duduie afara, insa nici acum nu-mi vine a crede cum se intampla lucruri din astea ziua-n amiaza mare, in centrul Bucurestiului, cu noi in casa. Sigur, as fi putut chema si politia, insa stiu cum merg lucrurile in tarisoara asta minunata; doamna spunea ca a intrat la noi in curte sa manance struguri (avem o bolta de vie in curte, ce-i drept), deci probabil ca ii era pofta de struguri, biata, si eu am banuit-o de ganduri necurate
Ah, si ce facea catelul in timpul asta (pt cine nu stie, avem un golden retriewer)? Se ascunsese in cusca, de frica, fara sa dea macar un latrat de spaima, si nu i s-a auzit glasciorul decat atunci cand duduia a iesit din curte, sa-l vezi atunci cum latra, cum se repezea sa rupa gardul, fiara nu altceva
Laura__ spune:
Aly multumesc
Monyca interesant cu cuburile de gheata.
Si metoda Carlei e folositoare.
Pai sa vad cum fac si eu !!!
cris_09 spune:
citat din mesajul lui maribell ARTU nu stiu daca sa legat.....vedem cand o bag pe mancare sa vad atunci daca a "marcat-o " ceva din ce a vazut..... oricum, pare super comod bumbo....si cred ca o sa ma distrez copios cand o sa ma apuc sa-i dau in manuta diferite bucati de legume si fructe... MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010 GALERIA ZAMBETELI-OR |
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
Vivela spune:
citat din mesajul lui Laura Si eu il tin pe M doar in body, iar cand doarme il invelesc cu o paturica. Vivela ti-am admirat puiutul. Saracutul ce de pete pe el !!! Dar de frumos e frumos ----------------------------------------- Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
Laura , in poza e ala mare , sa-l vezi pe al mic cat e de frumos...
glumesc, da?
Sorana, eu cred ca in locul tau, intr-o prima faza procedam ca catelul . vai de capul meu, ajungi sa-ti fie frica la tine in casa ziua in amiaza mare . si "doamna" cauta struguri in garaj????
Traiesc in Orasul Alandala
Laura__ spune:
Sorana, aoleo...aveti grija. Si o prietena de-a mea a patit-o. Tot la casa sta, tot ziua in amiaza mare, i-a intrat intr-o magazie din curte si apoi a iesit si s-a dus in beci. Tot o tanti fustangioaica si bronzata. A vazut-o cand trecea prin curte cu o sacosa de C&A plina.
Of, de-aia mor. Cand aud d-astea.
Si de-aia vreau sa-mi pregatesc copiii sa traiasca in tara lui Aly . Sau vecina, Germania.
Sincer asta vrem.
Sa plece de aici.
Dar nu pe alt continent
Laura__ spune:
Veronica nu cred ca ai cum sa folosesti nebulizatorul cand doarme copilul. Dar incearca.
Io din cate-mi amintesc, nu e nimeni suparat pe tine
veronicach spune:
citat din mesajul lui Laura Veronica nu cred ca ai cum sa folosesti nebulizatorul cand doarme copilul. Dar incearca. Io din cate-mi amintesc, nu e nimeni suparat pe tine ----------------------------------------- Mami de Amy : 29.08.2006 Mami de Mihnea : 29.04.2010 |
just checking
am inteles ca unele nebuliatoare sunt asa de silentioase incat pot fi folosite in somn
si nu stiu daca merita ori ba sa investesc
eu i-am dat ieri un mar lui Matei...de fapt eu il tineam...atat am ras de el, se arunca pur si simplu pe mar si atat il mozolea..
pana la urma l-am scapat si s-a terminat distractia
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010