Floricele de Liliac mai - iun 2010 (23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

ARTU nu stiu daca sa legat.....vedem cand o bag pe mancare
sa vad atunci daca a "marcat-o " ceva din ce a vazut.....
oricum, pare super comod bumbo....si cred ca o sa ma distrez copios cand o sa ma apuc sa-i dau in manuta diferite bucati de legume si fructe...

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Seara buna!

Nu mai vorbiti mai, de bunatati, deja sunt , si ma uit cu aplomb la salata mea, pe care o mananc acum si gata pt azi..Auzi la ele, torturi, tarte, trigoane...offf....numai asta o sa visez la noapte

Am avut noapte alba, Matei febra 39.5, s-a sculat de multe ori sa bea apa, are si niste scaune lichide, se pare ca e epidemie de enteroviroza sper sa nu ia si Tudor..

Cam atat pt acum, tre sa fug la baite, seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana,

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maribell spune:

SORANA sanatate multa lui MATEI ..............

MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010

GALERIA ZAMBETELOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura__ spune:

Multa sanatate pt Matei !

-----------------------------------------
Mami de Amy : 29.08.2006
Mami de Mihnea : 29.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TEUTA2 spune:

Buna,dragelor!

Am mai scos si noi de la naftalina ceva poze....daca vreti sa ne vedeti.

Tudor doarme infofolit in body,pijamale de finet,caciulita si sac de dormit.Avem 23 de grade,dar noaptea am descoperit manute si nasuc reci.
Sanatate bebicilor bolnaviori ,refacere rapida!
Pup mamici si bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_ spune:

Ne-a dus cineva dorul?

Imbracamintea de noapte la noi e:body cu maneca lunga,pijamalute si in saculet.In camera sunt 20-21 de grade.

Jucaria preferata a Elizei e o caracatita cu batic si in fiecare tentacola cu cate ceva:o oglinjoara,un patrat ,o zornaitoare . E haioasa tare.

Admirat pozici noi: Sabina e tare mandra cu cizmulitele ,Andreea Antonia e o dulceata

Laura sunteti o familie reusita sa va traiasca !

mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Roxy, Vero multumim pentru complimete, sunteti niste dragute.. poze cu baiatul erau mai spre sfarsit dc ai avut rabdare sa le vezi..

Ale din ce spui tu pare a fi dermatita atopica..si noi avem..dar o forma mai accentuata zic eu..ajunsese sa se extinda pe tot corpul si pe obrajori ii supura..am ajuns la o crema preparata in farmacie cu o concentratie mica de cortizon.. nu am avut ce face..ajunsese sa fie carne vie si mi se rupea sufletul vazandu-l asa...am fost la n' medici aici cu el..toti ne-au recomandat acelasi lucru.. acum o tinem "in frau" cu ADERMA EXOMEGA plus la baita aceeasi firma..ii reapare cam la 2 saptamani..toti imi spun ca in jurul varstei de 2 ani o sa scapam...oofff...

Carla eu am inceput diversificarea fetitei la fix 6 luni dar nu suntem un exemplu f bun :) adica am inceput-o doar cu numele..i-am facut tot felul de combinatii posibile si imposibile de legume fructe, peste si carnita..pe care o preparam astfel..fierbeam o bucatica mai mare apoi o taiam bucati mai mici si o bagam la blender cu putina apa in care a fiert..se facea ca un pateu :) apoi o portionam a.i sa incapa in patratelele mici de la forma de cuburi de gheata, o acopeream cu o folie apoi o bagam la congelator si cand aveam nevoie luam un cubulet..de obicei in scoteam dimineata si pana gateam eu la pranz se dezgheta...metoda asta am invatat-o si eu de la alte mamici..dar cum va spuneam Eva nu a vrut sa manance pana nu am intarcat-o si asta pana la 1 ani si 2 luni cand nu mai faceam fata ..eram deja in luna 4 de sarcina..as mai fi continuat dar margeam si la serviciu si ea inca se trezea noaptea ptr supt iar apoi trebuia s-o pun pe picioare s-o readorm..altfel nu reuseam..a fost o perioada f fff obositoare...ffff putin papa din ce-i faceam eu poate 2-3-4 lingurite..am hranit chiuveta la greu cu ea :)) in schimb lua f bine in greutate si s-a dezvoltat excelent..si asta sugand la greu..cu baiatul am decis sa incep mai devreme..avem aproape 5 luni jum si de cateva zile bem suculet de morcov..astazi l-am facut mai gros spre pure dar nu stie sa inghita si sta cu el in gura..oricum nu se stramba sau nu da sa vomite asa cum a facut Eva..sa speram ca o sa fie mai bine la el...SPER ! dc nu o tinem pe titi si asta e..nu ma mai stresez absolut deloc..ooof ce mai plangeam de ciuda ca Eva ca nu vrea sa manance...

P.S. pentru productie de laptic incercati sa beti ceai de fenicul..dar numai de fenicul..sau mancati planta ca atare..am vazut ca se gaseste si in ro..face minuni..cel putin la mine a facut..de ceva timp nu mai beau..si e buna si ptr colicii la bebe dc bea mama..

vreau si eu parola de la contul comun de poze si mail va rog, sa va cunosc si eu..
merci mult !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

scuze v-am incurcat era Laura cu intrebarea despre carnita :)

Carla scuze.. e tarziu..
ce frumoasa e Sofia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Sorana, ce faceti, cum se simte Matei? ce tratament ii dai?

Aly, bun revenit!

merg sa vad si eu poze

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput