ce sa fac

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

treci peste rusine si mai cere o saptamana de pauza , spune ca este copilul bolnav , si insista sa afli un pret de la gradinita noua ,daca copilul merge deja acolo poti sa stai linistita ca este acceptat....mergi pe gradi noua ca vine iarna si este mult de mers si daca am inteles bine mai esti si cu fratiorul dupa tine.....multa bafta

---------------------------------------------------------------------

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Suni si spui ca sunteti doua saptamani in concediu, plecati din tara.

Carmi si Fabiano-om-mare, ca papa:D (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Important la gradinitele de stat e ca tu sa apartii de aceeasi primarie ca si gradinita. Costul e unedva la 3-400 euro din care jumate e acoperit de primarie, daca tu locuiesti acolo ori daca primaria nu-ti poate asigura un loc de gradi in localitatea unde locuiesti. daca pina acum dupa inceperea scolii sunt numai 5 locuri ocupate eu zic ca e de bine. listele de asteptare se refera si la copiii care inca nu au virsta ceruta.inteleg ca ele iti pot elibera o cerere/ formular abia din noiembrie cind gradinita e deschisa oficial, ori cum?si de preturi trebuie sa aiba idee, trebuie sa vorbesti cu directoarea gradinitei, o iei deoparte si o rogi sa-ti explice.la voi nu incep vacantele acum? ca ai putea sa zici ca daca cel mare e in vacanta, vrei sa faci o pauza si pt cel mic.acum vezi sa nu platesti pt luna asta pt ambele gradinite. nu inteleg cum functioneaza luna asta la gradinita cea noua. probabil ca toti copiii is luati in acea luna de proba, asa-i la gradinitele de stat, o luna de acomodare, fara plata si fara inscriere. dar de obieci e pt copiii de 2 ani si 11 luni ca de la 3 ani sa fie in program normal si in luna asta de acomodare au dreptul doar de 3 ori la gradi, cite 4 ore.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Daca doamna de la gradi cea veche este ok, cred ca i-as spune adevarul si probabil m-as consulta cu ea. Spune-i cat de grea este naveta zilnic, povesteste-i despre temerile tale. Eu as optea pentru gradinita de langa casa, nu mai pierzi atata timp cu naveta, mai ales ca, copilul s-a si acomodat.
Bafta si sa ne spui ce ai rezolvat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

copilul se adapteaza..parinti-s in cele mai multe cazuri stresati:-)
sfatul lui Rufus este f bun, mai amana doua-trei zile, vezi exact ce ofera gradinita noua si alege calea mai calma, atata fuga si stress...nu merita

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

Va rog sa-l ajutati pe ALEX! http://dianalaura.wblog.ro/.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumesc pentru raspunsuri.Gradinita este deschisa de pe 1 octombrie.Eu am completat o cerere de inscriere la ei, dar nu am inca contract cu ei, adica ala semnat de ambele parti.De aceea sunt asa stresata.Sa nu intervina ceva si sa nu mai imi dea locul si sa fi renuntat si la vechea gradinita, mai ales cand stiu cat de greu am gasit-o si pe aceea.Si acolo mi-a dat locul, nu ca nu avea clienti, ci pentru ca am insistat pentru ca vreau sa invete praslea limba, sa nu ne mai chinuim atat cum a fost cu cel mare.Nu stiu de perioada de proba sau nu, doar ca eu asfi vrut sa incepem pe 1 noiembrie, aveam si eu timp sa-mi aranjez treburile , dar au zis ca mai bine de la inceput, si am mers pe 1 octombrie, ce sa fac.Azi astept sa se faca ora 8, sa sun la vechea gradinita sa spun, inca nu stiu ce, ca nu putem veni saptamana asta, si sa vad poate pana la sfarsitul saptamanii obtin ceva date mai sigure despre noua gradinita.Stiti cum se spune, nu as da nici vrabia din mana pe cioara de pe gard.Asa sunt eu mai panicoasa, poate altii ar trata cu mai mare lejeritate, dar eu ma stresez din orice, trebuie sa am totul clar, ca altfel fac zeci de scenarii posibile.Cred ca mi-am gresit meseria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy
Stiti cum se spune, nu as da nici vrabia din mana pe cioara de pe gard.

Daca tot te iei dupa proverbe, adu-ti aminte si de cel cu fundul in doua luntrii...sau de cel care fuge dupa doi iepuri...
Imi aduc aminte ca, timp de doi ani, mergeam cu fetele la/de la scoala, zi de zi, erau una hais si una cea si ambele departe de casa. A fost infernal. De atunci am zis ca vor invata numai langa casa, pana la facultate, cand or merge si singurele...
Usureaza-ti viata, om fi noi parinti, dar suntem si oameni...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Roxy, nu stiu ce-ai vorbit azi la telefon cu vechea gradinita, dar pot sa-ti spun ce poti face la cea noua, pana ai contractul in mana.
Daca ai completat totusi cererea de inscriere si copilul a fost deja acolo, cred ca poate deja sa mearga zi de zi de acum inainte. Ar trebui sa-i dea un loc la garderoba si sa-i puna o eticheta cu numele lui, in felul asta nu mai exista dubii ca ai putea pierde locul. Sa inteleg ca azi l-ai dus iar la gradinita noua?
La cea veche tot trebuie sa le spui ca il muti si nu conteaza daca te-au intrebt la inceput de 100 de ori daca esti sigura ca vrei acolo, atunci da, erai sigura, dar acum s-au schimbat datele problemei si asta e cat se poate de normal, de usor de inteles si deloc jenant pentru nici una din parti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

multumesc din nou pentru raspunsuri.Azi l-am dus tot la gradinita noua, nu mi-a venit sa cred ca in jumatate de ora eram deja din nou in casa .La cea veche am motivat ca nu suntem aici saptamana asta, sa mai am putin timp sa aflu informatii despre noua gradinita.Azi la cea noua mi s-a spus ca listele cu cei inscrisi vin posibil saptamana viitoare si apoi contractele, dar ca sa nu-mi fac griji ca odata ce mergem la ei nu e nici o problema cu restul, formalitati.Asa sa fie .Cica saptamana asta e asa de acomodare si pentru ei si pentru copii, au fost chemati numai o parte, urmand ca altii sa mai fie chemati saptamana viitoare si tot asa pana la 25 de copii, in caz ca sunt si care plang sa nu fie toti odata, ca le vine greu si nu se pot ocupa de fiecare in parte.Asa pe rand e mai bine.Sper sa fie bine ca tare bine e sa fie aproape.Educatoarele sunt dragute ele in felul lor, acum sunt vreo 5-6 copii nu stiu cum va fi cand vor fi 25 .Pana acum experienta mea de mama de copii a fost cu maxim 15 copii in grupa lui fimiu.Va mai scriu pe masura ce avansam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Roxy, mai gandeste-te si la faptul ca dincolo, la gradinita veche, prin plecarea lui Alex, se va face loc unui alt copil , deci faceti o mamica fericita (poate una care, la fel ca si tine, "vaneaza" ceva aproape de locuinta si acolo le convine). Nu cred ca va ramane locul vacant si gradinita in pierdere, nu?
Nu consider ca trebuie sa-ti fie jena/rusine, in luna mai era ok, acum nu mai este, le multumesti frumos pt. ajutor si toata lumea este bine.
Mult succes!

www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)

Mergi la inceput