Ghiocei de Martie-Aprilie***257***
Raspunsuri - Pagina 19
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 cu castanele eu am ceva emotii sa nu inghita si sa i se blocheze pe undeva (ca de limbutit, sigur prestam) Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |
Gianina, am ales unele cat mai mari,sa nu le inghita
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Scuze de mesajul trimis de doua ori
, imi merge groaznic netul azi.Trebuie sa-i cumpar si eu lui Andrei un carucior pentru papusi, sa impinga la el si sa-l umple cu ce-o vrea sau am vazut ca sunt si niste cosuri ca la supermarket, sa vad ce gasesc.
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
![]() tare mult ia placut lui dragos chestia aia dragastoasa de Dragos ![]() |

Gianina34 spune:
anaan -
la ce liniste este pe aici, ma bucur si sa citesc de doua ori acelasi mesaj![]()
am sa caut si eu castane uriase ca siiiigur s-ar bucura
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
anamariame spune:
Buna, fetelor!Si eu sunt pe aici, am o multime de facut, insa chef deloc
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 am sa caut si eu castane uriase ca siiiigur s-ar bucura ![]() |
in loc de castane poti folosi mingi de pinpong
edit: sau nuci mai mari
dragastoasa de Dragos
Anaan spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 anaan - Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, cinci luni si-un pic |

Nu stiu ce e cu linistea asta,or fi intrat fetele in hibernare din cauza frigului
Anaan spune:
Am sters dublura.
Anamariame, teoretic si eu am multa treaba, practic insa nu avansez deloc, ca-s in pana de idei
. Imi pare rau ca nu am ajuns sa ne intalnim, dar nu e timpul pierdut
Cum mai este Eva?
uali spune:
salut tufete!
am admirat si eu poze de la intalneala...ce sa mai zic, s-au zis de toate pana acum...superbe si superbi!!!
Olishka...sa stii ca am vb cu cei de la ikebana si mi-au zis ca mai au un loc liber...fericire maxima, il sun pe sotz care-mi zice ca daca vreau musai pot sa merg dar ce facem cu copilu' (noi din 2 in 2 saptamani plecam cu totii la socri...vineri dupa serviciul meu adica dupa ora 14 ca facem 4 ore pe drum)...ar fi insemnat ca jumatate din curs sa-l pierd...am deliberat si am vb din nou cu "ikebana" scuzandu-ma ca nu mai pot veni etc...au fost f draguti si mi-au zis ca daca fac vreodata curs in timpul saptamanii ma anunta.
...asadar era cat pe ce sa fim colege....chiar imi pare rau...m-am foit pe toate partile pana sa iau decizia sa nu merg...deh, copilu e pe primul loc caci la socri la tara ii e f bine, aer curat, mancare bio...