Ghiocei de Martie-Aprilie***257***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Neata si de la mine!

Super gasca ati fost, dar asta am mai zis!

Multumesc fetelor care mi-au apreciat tunsoarea si innitiativa. Si celor care nu au apreciat-o, le multumesc.

Buun, despre dormit: somnul de pranz se intampla la cresa. Unde... dupa ce vin de la masa, copiii sunt pusi in pat. Educatoarea imi spune ca Bris adoarme in primele 10 min!

Seara ritualul este in fiecare seara, acelasi:
1. strangem jucariile si punel totul la loc - 10 minute (asta se numeste CLEAN UP, ca la cresa!)
2. D.pregateste baia, eu o dezbrac. - 10 min
3. D. ii face baia, eu laptele. - 20 min
4. ne cremuim, pieptanam, imbracam de somnic. - 10 min
5. ne punem in pat (cu lumina stinsa, fara muzica, desene sau orice alte chestii) si dupa ce si-a baut lapticul, se intoarce pe partea ei si... adoarme! In cel mai rau caz dureaza 30 minute. Uneori, se urca pe mine, si adoarme cu capul pe pieptul meu. - max 30 min

Ritualul il incepem in jur de ora 7.15 - pana aprox 8.15 doarme!

Cam atat.

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

La noi e identic ritualul de seara, cu diferenta la pct.5 ca ii dau laptele in sufragerie si abia dupa ce a mancat il duc in dormitor in patutul lui, sting lumina si dau TV mai incet. Pana sa ma duc eu sa fac baie, adoarme.

Noi incepem ritualul la 22:30 si la 23:00 e in patut.

Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si acum zic si eu: Salutare!

M-am reapucat de scris, insa imi e greu sa ma mobilizez, ca saptamana trecuta am cam tras mata de coada (la figurat, Mada, da?!) si acum intelectul meu e setat pe leneveala, n-are chef de efort.In plus, gura lui Andrei e ca o zona de razboi, masele peste masele isi arata coltii, nici nu-mi mai dau seama cate ii ies, asa ca ma "confrunt" si cu un copil cam maraici.

Floric, sunt de parerea Olgai: ce sa-i mai schimbi acum programul copilului si sa-i dai lapte seara?!Daca bea dimineata, eu zic ca e ok. Nu cred ca are prea mare importanta cand isi bea laptele, ideea e sa-l bea (si bautul e o chestie relativa, ca sunt tot felul de teorii pe tema asta).

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Ritualul e identic si la noi - doar ca debuteaza la 21.30- insa la punctul 5 lucrurile pot sa o ia razna, "subiectul" refuza sa se culce, nu vrea sa stea in pat, chiar daca e intuneric se da jos, chiuie, are chef de joaca, daca incerc sa-l pun la loc zbiara ca din gura de sarpe, pana la urma il las in voia lui si uite asa ne prinde cateodata ora 1

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Vai Gaza ce-am ras la mesajul tau de m-am prapadit. Pai maine ma duc sa iau pastile si-l pun pe el sa munceasca la bb2 Da, el isi doreste f tare, da pe mine cine ma intreaba? Ca eu NU MAI VREAU ACUM. Stiam eu de ce nu ma las impiedicata

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, caci m-a lasat Gaza masca cu mesajul ei. Habar n-aveam ca lucrez la bb2, dar se vede ca barbata-miu se pregateste intens

Olga, mamica lui David iepurasul

Olga da de ce nu mai vrei bb2 ca din ce imi amintesc eu tu erai printre primele la inceput care iti doreai...a intervenit ceva?

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna ziua,

nu mai stiu daca ne-am baut cafeaua dimineata dar eu ma prezint cu alta proaspata si fierbinte acum, ca la ce vreme avem...

am admirat toate pozele cu mirese, nasici, ghiocei si mamici cu aer de sovata
felicit doctoranda noastra
olguta - eu ii tin pumnii lui cristi sa i se implineasca visul ca prea stii sa faci copii frumosi

dodo - sa ramai la fel de puternica

si... nu mai stiu

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic

Mergi la inceput

aaa, daca va mai intereseaza meniul zilei sa ma trageti de manecuta ca nu vreau sa bat campii cu gratie

a propos de "gratie" sa ma fi vazut dimineata ce "doamna " eram pe tocuri cu bebelakele in brate incercand sa-i acopar piciorutele cu haina mea (ca i se ridica pantalonii) si cu ditamai umbrela ca ploua si batea vantul intr-un hal
... si am mai harsait si masina de un tomberon de nu mi s-au linistit inca nervii
... si am ramas si singura acasa; astazi a pleacat mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Georgiana, zilnic adoarme pe la 20? Asta e super, inseamna ca lui Bris ii place rutina, o linisteste...Sophiphi e "artista" rau de tot, nu pot s-o bag intr-un program, am incercat, dar e imprevizibila. Aseara de exemplu n-a vrut sa se culce pana pe la 11. Alta data adoarme la 21. Uneori somnul de pranz e la 14. Alteori la...18. La Sovata ma asteptam sa fie mai nabadaioasa cu somnul si sa-mi faca program si cand colo a fost impecabila. Altadata ma astept sa aiba un somn linistit iar ea se-agita de numa.
Si io ti-am admirat freza si curajul de a te auto-freza, dar in foru' meu interior

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
17 luni
Manole forever
Sovata

Da, zilnic. Chiar daca avem musafiri, sau e chef in casa, eu fac pauza si merg sa o culc pe Bris.

Mergi la inceput

georgiana - am admirat si eu freza si curajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Gianina cum mai sunteti? Da ne intereseaza meniul
Monnvas merci de reteta
Diana Naty doarme atat la somnul de pranz(ora12) cat si la cel de seara(ora21)asa: cand ii este somn se duce la patut si incearca sa se urce in el, eu o pun in patut,ii dau suzeta si ii las langa ea laptic in bibe pe care si-l ea ea singurica papa cat vrea si apoi adoarme. Asta se intampla daca nu o doare ceva sau ii iese vreun dinte deci cand suntem in forma buna.Altfel o mai ajut eu sa adoarma mangaind-o pe spate in patut.

Mi-au placut mult povestile voastre de la intalnire,lafel si pozele poate next time venim si noi dar dupa ce trece iarna...eu nu suport frigul brr..as sta numai in casa. Oricum super gashca ati fost felicitari lui Novus pt organizare!!

Mergi la inceput

seara - la noi:
mancam la 7.30, la 8 baie, la 8.30 suntem parcate in pat - o tin intre picioarele mele cu spatele rezemat de burta mea (sper sa intelegeti pozitia) si oricat ar fi de agitata si cu chef de joaca , se linisteste daca ii cant nani-nani-puiul-mamii; dupa ce se linisteste incep sa sasai si... vine somnul si o parchez in patucul ei; in general la 9 doarme dusa.
acum ca am reinceput gradi, am sarit etapele si dupa ce am imbracat-o in pijamale a vrut direct in patul ei in pozitia de pasait; aseara la 8.30 dormea

edit: ca uita-i sa mentionez prezenta a 2 suzi: una in gurita , una in manuta si le tot roteste pana adoarme

Mergi la inceput