Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

nu prea stiu care sunt regulile cu reclamele, sper sa nu incalc niciuna, dar vroiam sa spun celor interesate de produsele Sebamed ca au reduceri de 20% in weekend la comanda pe net mai mare de 100ron

spor la cumparaturi

32+

Diana, la ce farmacii este promotia?

29+

promotia nu e in farmacii, ci la comanda online pe site-ul lor: www.s e b a m e d.ro - oferta valabila doar pentru produsele baby...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23
claudia nu stiu de ce dr. a zis ca e mai mic bebe...conform graficului urmator pt 32s e chiar mai mare http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

A zis ca e mai mic pt ca eu am 33 sapt si 6 zile, maine implinesc 34 sapt de sarcina, iar lui ii dadeau masuratorile un bb de 32 sapt so o zi.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

amelia_ilie saracuta ce ai patit cu dr astia cu progr redus. De fapt te invart ele asa pt ca alfel chestia e foarte simpla:
- ginecologul (nu alcineva, nu medicu de fam) scrie o trimitere prin care zice de ce iti trebe program redus
- mergi cu asta la tine la servici la medicul de medicina muncii
- si gata tre sa ai redus programul.

Tu vrei concediu medical sau program redus pana la urma? Ca imi e cam neclar.Ca CM daca nu e pe bune probabil ca daia te-au invartit..cu spaga cu tot.

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Fetelor, stie careva sa faca un capitol nou? Eu as incerca, dar nu am parola de la userul comun. Daca aveti parola, da-ti si mie un PM, poate reusesc sa produc cap nou.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

amelia_ilie saracuta ce ai patit cu dr astia cu progr redus. De fapt te invart ele asa pt ca alfel chestia e foarte simpla:
- ginecologul (nu alcineva, nu medicu de fam) scrie o trimitere prin care zice de ce iti trebe program redus
- mergi cu asta la tine la servici la medicul de medicina muncii
- si gata tre sa ai redus programul.

Tu vrei concediu medical sau program redus pana la urma? Ca imi e cam neclar.Ca CM daca nu e pe bune probabil ca daia te-au invartit..cu spaga cu tot.

sugubina 30+ cu Puficele

Sugubina, pai aia de la job m-a trimis la medicul de familie, de-asta am ajuns s-o si schimb pe prima, ca dobitoaca habar n-are pe ce lume traieste. Adiverinta de la gineco pentru program redus am, dar nu-mi foloseste la nimic.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Diana, merci mult. Neuronul meu a dezertat de mult...

Mistic, nici eu n-am parola.

Sugubina, am uitat, eu vreau program redus, dar cica asta se da pe formularul de CM, cu codul 10 (e scris pe spatele formularului "program redus 1/4". De-asta ziceam de CM, ca eu nu vreau CM.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Amelia e clar astia de la tine sunt cu capu totii! Auzi gravida in trimestru III sa te puie pe drumuri atata. Eu iti zic ca la mine a mers doar cu trimiterea de la gineco-direct la medicu de medicina muncii.

Pai si cum ramane? te lasi pagubase sau care e urmatoru pas?

sugubina 30+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Diana, daca te referi la chiloteii aia de ajung pana sub san, eu zic ca acum se folosesc, dupa cezariana folosesti centura.

34+
35 ecografic

astia sunt: http://www.kiabi.com/maternite/lingerie/lot-3-culottes-stretch/98/P174915

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Fac eu capitol nou imediat.

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Va invit la un nou capitol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157030

Mergi la inceput