Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna, burtici!
Am revenit de la eco pe 13:30, la 14:30 s-a oprit curentul si a stat asa pana la 17:00 Modemul de la net este alimentat la priza si pana mi-am adus aminte ca am net mobil de la RCS s-a facut 4. V-am citit din urma si acum sa va dau vestile de la eco.
Sunt profund dezamagita de echo facuta la Filantropia . In primul rand, eu m-am programat la dr Anca Simionescu, pt ca la dansa am gasit atunci loc cel mai repede. Astazi am ajuns la Filantropia si am reusit sa gasesc cabinetul de eco trim 3 (dupa ce 3 asisitente m-au ghidat catre cel de trim 1 si 2, m-a vazut asistenta de acolo si mi-a spus unde sa ma duc). Ajung la cabinet, tocmai incuia o asistenta usa (era 12:15, eu avand programare la 12:30) si imi spune sa astept, ca revine, intre timp sa preg documentele. Vine imi ia documentele, ma intreaba ce studii am si imi spune sa il astept pe dl doctor. Hmmm...dl doctor?! OK, nu zic nimic. La 12:30 apare dl doctor Florin Popescu, tinerel, dragut, calm. Se apuca de echo si nu zice absolut nimic, eu ma uitam in tavan, ca nici macar monitorul nu-l vedeam. Ma intreaba daca bb a fost in grafice la echo anterioare, ii zic ca da, intotdeauna. Il intreb de ce, pt ca el tace in continuare. Zice "e mai mic". Si iar tace. La final a inceput sa spuna niste valori, printre care IR si greutate 2060 grame. Apoi se ridica, imi da sa ma sterg si pleaca!!!
Revin cu vestile concrete,ma duc sa-mi fac o cana de lapte cu nesquick... imi cer scuze pt povestirea cu detalii, dar sunt plina de nervi.

Claudia 33+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Diana eu zic ca sunt folositori dupa mai ales cand trebuie sa gazduisaca ditamai tamponul si o burta moale si lasata. Parerea mea...

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mistic, nu degeaba uneori dr de la stat recomanda ecografii la privat, nu ca acolo n-am avea parte de dezamagiri.

Diana, daca te referi la chiloteii aia de ajung pana sub san, eu zic ca acum se folosesc, dupa cezariana folosesti centura.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Bine v-am gasit burtici!

Rala, casa de piatra si multa fericire!

Misticgirl, imi pare rau pentru experienta urata, poate era bine sa intrebi de doctora la care aveai programare. Vorbeste si cu doctorul tau, macar sa stie ce si cum.

Felicitari tuturor fetelor care au schimbat semnaturile!

Azi noi am stat acasa (de fapt doar n-am mers la serviciu, ca numai acasa n-am stat). Am plecat pe la 10 catre Dir. de venituri si taxe (de la 1 iunie/iulie, nu stiu sigur de cand) s-a modificat impozitul, si cum casa in care stam e a socrilor (a doua casa), a trebuit sa ne interesam ca sa nu ne trezim ca suntem datori (macar la stat sa nu fim datori).
Apoi am mers la policlinica, sa ne modifice datele si sa vorbesc cu doctora pentru program redus. Ei, ajungem la policlinica, ne modifica datele (eu cica eram trecuta ca venin "prin cineva", nu ca si cerere individuala catre acea policlinica (desi eu cu mana mea mi-am scris cererea in 2000!!!). Bun, modifica acolo tot, nume, adresa, telefon...
Ajung pe la 13.30 in fata cabinetului doctorei (la 14 incepea programul), ni se spune ca e o sedinta care dureaza, tipa e sefa la urgente, in fine, se face aproape 15 si vine, ia vreo 2 persoane (aveau doar de pus stampile) si apoi intru si eu. Ma asculta, imi zice ca ea nu poate sa-mi dea CM () si ca ma trimite la un ginecolog din policlinica. Bun, asta dupa spaga de rigoare. Merg eu la ginecolog, tipa se uita la fata mea, imi zice "eu nu-ti pot da CM, de ce nu-ti da doctora de familie?" la care eu am ridicat din umeri (ele vorbisera la telefon deja). Bun, se apuca sa-mi scrie CM-ul, scrie ce scrie si zice "a, pai trebuie sa mergi la comisia de expertiza, ca altfel nu-ti vizeaza reducerea de program". Bun, deci maine dimineata alt drum la comisia lu' peste. Si tot tipa cica nu poate sa-mi dea CM din asta decat pentru pana implinim 32 de saptamani, ca altfel n-are voie legal. Adica daca tu gravida vrei sa muncesti pana nasti nu poti decat program normal sau deloc. Adica prenatal. Altfel, mucles! Asa draci am avut de imi venea sa urlu la toti. Noroc ca m-a potolit al meu, ca altfel cred ca ma auzea toata policlinica. Asa ca de la 1 noiembrie voi intra in concediu de odihna pe 2009 si apoi 2010.

29+

Mergi la inceput

OK, deci concret...vesti de la echo: bebe cu greutate de 2060 grame (la final scrie la concluzii "sarcina 32 sapt si 1 zi, in evolutie), la placenta a scris doar anterioara (la grad de maturitate nimic ), foaia asta e mai mult goala , la inima a spus si scris decat 143 bastai pe minut.
Fetelor, mor de nervi, imi vine sa plang de ciuda, a fost mai mult decat superficial facuta echo. Va spun, dr nu a zis nimic in afara de a ma intreba de 2 ori daca la echo anterioare bb a fost in grafic, iar asistenta statea la birou, la aproape 2m distanta si se forta sa citeasca valorile de pe monitorul echografului.
Sunt uimita de atitudinea doctorului, in conditiile in care la inceput i-am spus ca as vrea sa vedem lg colului si cicatricea de la cezariana, pt ca simt dureri la capetele operatiei si el nici macar nu s-a uitat
Am vb cu dr Parviz, de la Municipal si ma duc maine la 15:30-16:00, sa imi fac acolo o echo de oameni normali. Si, ca sa fie totul "roz", am incercat 10 minute sa dau de dr Haiduc (dupa echo, cat eram la spital) sa-l intreb daca mai e in spital sau daca pot veni maine la control si a sunat numai ocupat. O sa-l sun maine, dupa echo la Parviz sa-l intreb daca pot merge la el joi dim.
Astazi trebuia sa merg la cursurile de la master, de la 5, dar nu am avut niciun chef, ma duc maine, dupa echo la Municipal (daca imi arde, sper sa imi dea vesti mai bune).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

nu prea stiu care sunt regulile cu reclamele, sper sa nu incalc niciuna, dar vroiam sa spun celor interesate de produsele Sebamed ca au reduceri de 20% in weekend la comanda pe net mai mare de 100ron

spor la cumparaturi

32+

Diana, la ce farmacii este promotia?

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Nu stiu daca are rost sa va povestesc cum a fost cezariana mea pentru ca am facut-o la CF2 si voi nu nasteti acolo iar spitalele au feluri diferite de a trata cezarienele. Pentru bebe se trece pana la urma peste orice daca e musai. Dar nu e nici cea mai placuta cale de a incepe viata in 3.
Chiloteii de bunicutza sunt f buni si dupa nastere pentru ca burta scade destul de greu si pentru ca la o cezariana nu se recomanda oricum pe cat posibil chilotzi stransi pe taietura.

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

Misticgirl, bafta maine la eco ! Sper sa te mai linistesti si sa vii cu vesti bune si despre bebe si despre tine (col, operatia anterioara...)

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Buna, burtici!
Am revenit de la eco pe 13:30, la 14:30 s-a oprit curentul si a stat asa pana la 17:00 Modemul de la net este alimentat la priza si pana mi-am adus aminte ca am net mobil de la RCS s-a facut 4. V-am citit din urma si acum sa va dau vestile de la eco.
Sunt profund dezamagita de echo facuta la Filantropia . In primul rand, eu m-am programat la dr Anca Simionescu, pt ca la dansa am gasit atunci loc cel mai repede. Astazi am ajuns la Filantropia si am reusit sa gasesc cabinetul de eco trim 3 (dupa ce 3 asisitente m-au ghidat catre cel de trim 1 si 2, m-a vazut asistenta de acolo si mi-a spus unde sa ma duc). Ajung la cabinet, tocmai incuia o asistenta usa (era 12:15, eu avand programare la 12:30) si imi spune sa astept, ca revine, intre timp sa preg documentele. Vine imi ia documentele, ma intreaba ce studii am si imi spune sa il astept pe dl doctor. Hmmm...dl doctor?! OK, nu zic nimic. La 12:30 apare dl doctor Florin Popescu, tinerel, dragut, calm. Se apuca de echo si nu zice absolut nimic, eu ma uitam in tavan, ca nici macar monitorul nu-l vedeam. Ma intreaba daca bb a fost in grafice la echo anterioare, ii zic ca da, intotdeauna. Il intreb de ce, pt ca el tace in continuare. Zice "e mai mic". Si iar tace. La final a inceput sa spuna niste valori, printre care IR si greutate 2060 grame. Apoi se ridica, imi da sa ma sterg si pleaca!!!
Revin cu vestile concrete,ma duc sa-mi fac o cana de lapte cu nesquick... imi cer scuze pt povestirea cu detalii, dar sunt plina de nervi.

claudia nu stiu de ce dr. a zis ca e mai mic bebe...conform graficului urmator pt 32s e chiar mai mare http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart

Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Mistic, nu degeaba uneori dr de la stat recomanda ecografii la privat, nu ca acolo n-am avea parte de dezamagiri.

Da, Beatrice, dar e normal asa ceva? Si mie mi-a recomandat dl doctor sa merg la dr Steriu, la Medlife, dar am avut o per f dificila din punct de vedere financiar si m-am gandit ca si la Filantropia exista medici buni (mai ales ca sunt multe fete care au facut echo acolo, stiu ca si din odisees noastra). Asta e, mi-am luat o mare teapa...ma duc maine la Parviz si ma lamureste dansul, e un super medic si ma va lamuri cu siguranta. Apoi o sa vb si cu dr nostru, sa vedem ce vb despre nastere etc

Mergi la inceput