Burtici nov - dec 2010 (122) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

scuze... imi dadea o eroare ciudata...

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

http://www.shopmania.ro/magazin~online-140_articole-pentru-copii-si-bebelusi~produs-salopeta-de-iarna~p-9741073.html

Ce zici de salopeta de iarna?

34+
35 ecografic

beatrice confirm si eu ce zice miruna, trebuie sa vezi salopeta sa fie suficient de groasa. In ceea ce priveste marimea, eu am nascut la sfarsitul lui noiembrie si am luat salopeta de 0-6 luni: 1. nu stii cat de mare e bebe la nastere; 2. cresc atat de repede in primele luni; 3. o sa o poarte pana aproape de martie. Astea au fost motivele pentru care am cumparat-o mai mare. Intr-adevar la inceput ii era mare bebelinei, dar apoi a fost ok. Asta in cazul in care nu vrei sa cumperi in fiecare luna cate o salopeta. acum fiecare decide ce crede de cuviinta.

Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

e deja octombrie...dragi burtici, vad ca deja aveti printre voi 2 proaspete mamici.
FELICITARI !!!!
in curand tot mai multe veti schimba statutul...asa ca voiam sa mai trec pe aici, ca sa va urez
NASTERE USOARA si bebelusi in forma maxima, care sa va aduca multa multa bucurie...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

alinushca inteleg ca fiind la prima nastere recomanzi salonul de doua persoane........ dar pregateste-ne si pe noi cu ce ne asteapta, cu riscul de a ne panica... banuiesc ca pana atunci ne va trece

mirumam chiloteii aceia sexy sunt cu burtiera ... arata horror ... i-am achizitionat caci am inteles ca avem nevoie de ei, dar nu stiu cand... asta era de fapt intrebarea: ii folosim cand avem burta cat casa sau dupa ce nastem?!?!?

32+

Mergi la inceput

alinushca inteleg ca fiind la prima nastere recomanzi salonul de doua persoane........ dar pregateste-ne si pe noi cu ce ne asteapta, cu riscul de a ne panica... banuiesc ca pana atunci ne va trece

mirumam chiloteii aceia sexy sunt cu burtiera ... arata horror ... i-am achizitionat caci am inteles ca avem nevoie de ei, dar nu stiu cand... asta era de fapt intrebarea: ii folosim cand avem burta cat casa sau dupa ce nastem?!?!?

32+

Mergi la inceput

observati, va rog, ca am avut parte de aceeasi eroare

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui dia_tm

e deja octombrie...dragi burtici, vad ca deja aveti printre voi 2 proaspete mamici.
FELICITARI !!!!
in curand tot mai multe veti schimba statutul...asa ca voiam sa mai trec pe aici, ca sa va urez
NASTERE USOARA si bebelusi in forma maxima, care sa va aduca multa multa bucurie...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Multumim frumos Diana !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Bine ai revenit Siuta si sanatate, sa treaca repede raceala!

Maine intreb si de trompe si postez aici ce aflu.Cat despre celule, daca apelezi tot la Biogenis, nu-ti face probleme, in ziua in care semnezi contractul iei si kit-ul respectiv.

Spor la renovat!

nu stiu ce naiba am, dar de cateva zile n-as bea apa, as bea doar cola. eu n-am mai baut cola de f mult timp, acum mi-am luat cateva sticlute de 0,5...sa le am in casa.
maine trb sa imi iau si tensiunea, oi fi avand-o mica iar?!!??

Andreea, mami de baiat si 35+ cu

AMR 3 saptamani

asa creste bebelusa
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Multumesc frumos !
Poate e doar o pofta cu cola asta ...si eu as bea in fiecare zi..dar ma abtin.

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

nu prea stiu care sunt regulile cu reclamele, sper sa nu incalc niciuna, dar vroiam sa spun celor interesate de produsele Sebamed ca au reduceri de 20% in weekend la comanda pe net mai mare de 100ron

spor la cumparaturi

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Tocmai am aflat ca o prietena care era doar cu 4 zile de sarcina mai mare ca mine a nascut. Nu stiu inca detalii, dar mi s-a ridicat parul pe spinare. Cica ar fi ok si ea si fetita, dar brr!

In alta ordine de idei, am incercat sa fac poze in camera lui bebe. Dar a fost asa intunecime azi, nu a iesit nimic ca lumea Mai incerc

s35 Lucas Petru

Mergi la inceput